Guest erifeek Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 E o problema mare .. in acest topic . Am luat warn de la fanaticall pentru un post de aici .Ok , il meritam . Tanti logs mi-a dat din nou warn , pe acelasi motiv , pentru acelasi post.E voie 'sa ceva ?
celmaislabaN1 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Numele topicului nu-ti spune nimic b4 mIJ3??
Adi Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Toata lumea stie ce urmeaza , nu mai e nevoie de acest topic.Nu cred ca exista vreun om fericit 100% in aceasta tara, doar in eventualitatea castigarii premiului la loto care e de 0,000001% (sansa)
logs Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 E o problema mare .. in acest topic . Am luat warn de la fanaticall pentru un post de aici .Ok , il meritam . Tanti logs mi-a dat din nou warn , pe acelasi motiv , pentru acelasi post.E voie 'sa ceva ?Ok. Am scos warnul meu.Sper ca te consideri oricum nedemn de postul respectiv. Ai tot dreptul sa fii nemultumit de felul in care 'gandesc' altii dar trebuie sa gasesti o modalitate eleganta si desteapta sa-ti exprimi punctul de vedere. Daca cei 10% in plus te-au durut atat de tare incat sa vrei sa postezi public cu rosu in loc sa fi dat un pm, sper ca pe viitor vei avea grija cum abordezi orice discutie pe-aici.Succes :)
Guest erifeek Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Ok. Am scos warnul meu.Sper ca te consideri oricum nedemn de postul respectiv. Ai tot dreptul sa fii nemultumit de felul in care 'gandesc' altii dar trebuie sa gasesti o modalitate eleganta si desteapta sa-ti exprimi punctul de vedere. Daca cei 10% in plus te-au durut atat de tare incat sa vrei sa postezi public cu rosu in loc sa fi dat un pm, sper ca pe viitor vei avea grija cum abordezi orice discutie pe-aici.Succes :)Nu e un simplu rosu...e un rosu SANGERIU !SATANA!!!
RockaFella Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Problema omului: pune la suflet orice. Daca am invatat ceva in astia 24 de ani de viata, e aceea ca, cea mai buna calitate a unui om e indiferenta. Si pe principiu asta am mers de cand ma stiu. Nu m-a dezamagit.
0ne Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 E in codul genetic al omului sa se gandeasca la el in primul rand....exista si persoane care au un fel de echilibru..din pacate sunt foarte putine in romania.
The^DiamondZ Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 E presedinte da nu e in stare sa faca nimic,vai de capu' lui,il bate soarta ba. @ Daca era Geoana presedinte, sti ce zicea? "Ne pare rau, dar fostul guvern au lasat in urma lor pagube uriase, asa ca, nu putem sa ne tinem promisiunile" si cu asta basta `.
acelasi_bandit Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Acelasi bandit puteai sa citesti tot ce am postat inainte sa dai replyul acela foarte inteligent,nu are rost sa mentionez iarasi ce am zis.Exemplu:Chimia din liceu nu te ajuta intr-o cariera in domeniul IT.Valabil si pentru inca 15 materii.Acum nu icnepe tu cu ,cultura generala deoarece nu faci elemente de cultura generala ci numai aberatii.Din cate am auzit o sa fie acum doar 7 materii,exact pe profil ..uman si real...nu o sa mai fie materiile alea de cacat..desen muzica si toate prostiile care nu te ajuta la nimic..intradevar aici ai dreptate..Asta este ..ce sa facem :)
logs Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Metaforic vorbind (orice discutie serioasa in contextul paginilor anterioare din acest topic este perfect inutila), lucrurile sunt si vor fi cam asa:Vom intra intr-o noua era de legumizare.Legumele se caracterizeaza printr-o singura mare calitate: sunt multe. Deocamdata e valabila varianta autoritarista 'Multi, da' prosti'.Exista deja o larga categorie de cartofi. Eufemistic, sunt cei care nu inteleg nimic, nu au capacitatea sa inteleaga si nici nu o vor face vreodata. Dar cartofii sunt doar o categorie de legume in care ne scaldam acum ciorba existentiala... Din masele vegetale se remarca distinct castravetii care de regula conduc legumele doar pentru ca s-au incadrat falic in sistemul de partid si de stat deja trasat. Apoi exista verzele care nu conduc pe nimeni sau cand vor sa conduca isi amintesc brusc si deodata de iubirea pentru eterna si fascinanta Romanie. Sa nu omitem, desigur, perele - de obicei malaiete. Pe scurt, regnul social(isto)-vegetal incepe sa cuprinda incet incet Romania intr-un revolutionar si transformator proces de legumizare. Bineinteles, exceptiile constituite de fructele de padure vor parasi de urgenta Romania in timp ce bomboanele de pe coliva se vor conserva in continuare pentru a pastra obiceiurile si traditiile milenare romanesti.Inca nu stiu ce vor face cei ce simt acum un morcov in ...
Bobo Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 GaBytZu97 n-ai nicio treaba.Oricine ar fi la putere noi tot prost o sa o ducem ! Peste 5-10-15-20 de ani .Pacat de oamenii care au murit la revolutie.
Anonim2 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 1.Se voteaza persone si nu idei, partide si nu platforme sau programe. De ce?Pai pentru ca orice ar spune cineva ca va face stim ca nu o sa faca. Asta ar fi o problema.2.Nu exista scoala pentru ministri dar scoala despre cum sa faci afaceri intr-o democratie trebuie sa existe.Imi doresc un guvern cu oameni care se pricep la afaceri si care pun interesul tarii inainte de orice.
RockaFella Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Metaforic vorbind (orice discutie serioasa in contextul paginilor anterioare din acest topic este perfect inutila), lucrurile sunt si vor fi cam asa:Vom intra intr-o noua era de legumizare.Legumele se caracterizeaza printr-o singura mare calitate: sunt multe. Deocamdata e valabila varianta autoritarista 'Multi, da' prosti'.Exista deja o larga categorie de cartofi. Eufemistic, sunt cei care nu inteleg nimic, nu au capacitatea sa inteleaga si nici nu o vor face vreodata. Dar cartofii sunt doar o categorie de legume in care ne scaldam acum ciorba existentiala... Din masele vegetale se remarca distinct castravetii care de regula conduc legumele doar pentru ca s-au incadrat falic in sistemul de partid si de stat deja trasat. Apoi exista verzele care nu conduc pe nimeni sau cand vor sa conduca isi amintesc brusc si deodata de iubirea pentru eterna si fascinanta Romanie. Sa nu omitem, desigur, perele - de obicei malaiete. Pe scurt, regnul social(isto)-vegetal incepe sa cuprinda incet incet Romania intr-un revolutionar si transformator proces de legumizare. Bineinteles, exceptiile constituite de fructele de padure vor parasi de urgenta Romania in timp ce bomboanele de pe coliva se vor conserva in continuare pentru a pastra obiceiurile si traditiile milenare romanesti.Inca nu stiu ce vor face cei ce simt acum un morcov in ...Ai concluzionat bine. Doar ca mie-mi dau warn cand le zic ăstora ca-s idioti. Tu ai formulat-o intr-un mod mai elegant. Pace.
Florin09 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Poi spunele şi tu că sunt idioţi dar in acelaşi mod ca şi logs :)ON: Cei din Finlanda au făcut un sistem de şcolarizare "mişto" în sensul că au pus la conducere o mână de oameni care au vrut să facă ceva şi nu i-au schimbat de fiecare dată când a venit alt partid cu alte ideologii la putere, aşa a luat naştere un sistem de învăţamânt bazat pe orientările copiilor care mergeau la şcoală, pentru că acolo fiecare copil când merge la şcoală e ajutat şi îndrumat de către părinţi şi dascăli să inveţe de mic copil ceea ce îl atrage, ceea ce îi place...
S.Razvan Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 cum a fost vanduta flota, asa o sa fie vanduta si romania. vreti sa va salvati, vasliti spre alte tari.ce ma scarbeste cel mai mult. ok, intelg ca sunteti prosti, aveti propria agenda, dar de ce trebuie saptamana de saptamana sa va aud cum va dati cu namol, ba in PSD, ba in basescu, ba in comunisti, ba in becali. e un lucru sa vezi ca iti fura "televizorul", dar sa vezi cum isi scot ochii pentru ca unul a furat televizorul iar celalat sistemul audio...e jenant.personal ma bucur ca a iesit cine a iesit. majoritatea nu merita mai mult. o sa vedeti in curand cum o sa-si dea plame singuri. pacat de restul ca trebuie sa suporte inca 5 ani de umilinta. partea proasta e ca in acest moment aveam nevoie de oameni seriosi, capabili sa planifice pe termen lung un plan pentru tara. eu zic ca in 5 ani, potopul o sa fie lux in comparatie cu traiul in romania. eu in maxim 2 ani zbor de aici pentru ca treaba e prea imputita.
Guest amiral-kenny Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 evenimente romanesti sau pur si simplu intamplari care arata adevarata fata a romaniei, tot rahatul asta incepe de jos de la organul se... legii asa se numeste o postare de pe blogul de mai sus foarte buna postare Romanisme-adevarate
eugen88 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Dar de ce trebuie neaparat sa ne ducem la altu in tara pentru a scapa de probleme?De ce trebuie sa fugim?Nici mie nu imi convine cand vad arabi sau tigani in tara mea.Banuiesc ca nici altora nu le place sa ma vada la ei in tara.Mie imi place Romania si sper sa rezolvam problemele! Traiasca Romania!
Stalk3r Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 romania nu are nici o problema, poporul ei e problema.
tyger1985 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 romania nu are nici o problema, poporul ei e problema.eu as spune altfel: poporul are o problema cu Romania
operatorxxx Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Din pacate Pamantul s-a skimbat dupa ce au disparut dinozaurii...La fel si acum,va trebui sa asistam la disparitia dinozaurilor nostri...
andix3x Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 eu as spune altfel: poporul are o problema cu RomaniaEu as spune altfel : Poporul are ceva cu hotii .
S.Razvan Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Dar de ce trebuie neaparat sa ne ducem la altu in tara pentru a scapa de probleme?De ce trebuie sa fugim?Nici mie nu imi convine cand vad arabi sau tigani in tara mea.Banuiesc ca nici altora nu le place sa ma vada la ei in tara.Mie imi place Romania si sper sa rezolvam problemele! Traiasca Romania!admirabil principiul. dar cu principiile mori de foame.hai ca asa toti am alege sa ramanem si sa luptam pana disparem ori noi ori ei, dar stai asa, ce faci cand iti vine nevasta, un copil, familia ? ai de gand sa-i supui si pe ei la atrocitatile ce au loc la noi ? daca da, atunci mai bine iti pui falusul in cui, ca te lupti degeaba.
gimgim Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 traim prost penntru toti care au fost la putere nu au facut alceva decat sa fure si sa fure din 1970 incoace....
eugen88 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 admirabil principiul. dar cu principiile mori de foame.hai ca asa toti am alege sa ramanem si sa luptam pana disparem ori noi ori ei, dar stai asa, ce faci cand iti vine nevasta, un copil, familia ? ai de gand sa-i supui si pe ei la atrocitatile ce au loc la noi ? daca da, atunci mai bine iti pui falusul in cui, ca te lupti degeaba.Ai si tu dreptate.Mie imi place tara asta,ba chiar o ador. Vreau sa ne revenim asa cu si-au revenit nemtii dupa ww2.Admirabil Popor :D