GaBytZu97 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Vom deveni un loc liber (cum spunea cineva mai sus).Nu vom avea bani sa mancam, vom trai pe strazi, bancile vor da faliment deoarece n-au cui sa vanda case si proprietati, doar la tara se va mai putea trai.Eu asa vad prabusirea
0ne Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 In momentul in care bugetarii nu vor mai primii salariu si peste 50% din firmele private nu vor mai exista ce crezi ca se va intampla?Chiar daca FMI ne mai imprumuta,nu ne paote imprumuta la nesfarsit iar noi nu mai aveam industrie,nu avem cum sa platim datoria.Cand o sa ajungem la 100 miliarde de euro ,atunci o sa fie ceva.Momentan avem undeva la 2-5 milairde euro.Mai avem.
GaBytZu97 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Sa speram sa nu se intample nimic.Revin cu reply-uri peste 10 minute...chemarea naturii.O sa-mi lipsiti. Nu cred ca e topicul potrivit unde trebuia sa postez asta.
0ne Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Nu prea conteaza la cate aberatii sunt pe aici."Cat despre cadere",eu chiar vreau sa se auto-distruga.Asa poate o sa invatam din greseli.
GaBytZu97 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Realizezi ca asta probabil ar ruina tineretul de azi nu? Tineretul din care fac parte si eu :(
0ne Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Mai bine decat sa avem la guvernare 'nemernici fara numar'.
GaBytZu97 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Tu esti implinit (cred), dar eu sunt abia un copil care are vise. Tu probabil ai o facultate, un viitor dar eu n-am momentan decat vise. Daca nu o sa mai am unde sa invat visele mele vor fi spulberate.
0ne Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 In ambele cazuri nu o sa poti sa iti indeplinesti visele ,dar sa sti ca scoala nu e prea importanta mai ales liceul sau facultate.De invatat inveti foarte bine si acasa.Poti sa te muti oricand in alta tara.
Guest erifeek Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 In ambele cazuri nu o sa poti sa iti indeplinesti visele ,dar sa sti ca scoala nu e prea importanta mai ales liceul sau facultate.De invatat inveti foarte bine si acasa.Poti sa te muti oricand in alta tara.Cum sa zici asemenea prostie ? Cum sa nu fie importanta scoala ?Bun .. nu te invata , si diploma de absolvire de unde o scoti .. ? Din statul acasa ... E o prostiScoala e importanta si ea acolo , dar nu ca te invata ceva , ptr cultura ta , doar iti asigura o cale de viitor.(generala / liceu)
RockaFella Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 RockaFella incep sa te respect, dar putin momentan.Ai dreptate...romanu sta toata ziua la carciuma si bea. Tinerii (tinerele) care au un viitor nu o sa il iroseasca in Romania. Acesta este defectul. Noi nu respectam angajatii sau chiar sefii.N-am nevoie sa ma respecti omule. Zic ce stiu. Am vazut multe la viata mea si cat de idioti pot fi romanii. Anu trecut, in ziua de revelion, stateam la un bar, si pentru o bere romanii isi bagau petarde-n boxeri sau in gura. Desigur, stateam si ma amuzam dar ideea ramane; in loc sa munceasca pentru o bere, preferau sa-si bage petarde-n orificii.
GaBytZu97 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Viata mea ar fi fost mai frumoasa daca nu stiam ca prostimea isi baga petarde in orificii. :blink:
Domino628 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Viata mea ar fi fost mai frumoasa daca nu stiam ca prostimea isi baga petarde in orificii. :blink:Vad ca esti mare filozof, sa inteleg ca ai 12-13 ani si stai la ora 5 dimineata pe forum?Ai o problema serioasa...
GaBytZu97 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Stau ca sa imi omor timpul.Este un fel de obsesie sa stau la PC noaptea. :blink: Dar nu asta conteaza.Ok..Noapte Buna...mia amintit Silent ca e 5...Sper in continuare sa iasa mica noastra patrie din marea criza. :)
0ne Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Ma refream strict la liceu si facultate nu generala unde iti imbogatesti cultura generala.In liceu sunt chestii axate pe specialziari.De ex chimia dintr-a 10 in sus te ajuta numai daca vrei sa te faci profesor.E valabil si pentru materiile (execeptand mate/rom/limbi straine) unde faci materie tot pentru specialitate.Nici diploma de facultate nu te ajuta ,eu am terminat la automatica pe multimedia(programare+grafica+hardware),si sunt angajat ubisoft.Nimic din ce am invatat la facultate si liceu nu m-a ajutat.Tot ce am invatat care m-a ajutat,a fost ce am invatat acasa.EDIT:Iar liceul nu are legatura cu cultura generala.Despre facultati ce sa mai zic...cel mai mare buget il are facultatea de geografie,va imaginati ce puteti devenii daca terminati facultatea aia?Da, profesor,ori la liceu/generala ori la facutlate cu salariu de 200 mil,da 200 atat primeste un prof la aceasta fac,un asistent pardon.
RAPTURE- Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 Aha - exact la ce ma asteptam ...Ce ar fi sa nu mai dati replay dupa replay in care sa spuneti acelasi lucru?Sau suntem prea filosofi pt a da dreptul la opinie cuiva fara a-l trage la raspundere pt ce a scris?@roacka - nu ma framanta extraordinar de mult aceasta problema, dovada ca nu deschid tv-ul prea des. Este doar un subiect care-mi pare interesant, un subiect la care nu ma astept sa aflu respunsuri revalatoare din parte pustilor de 14 ani.
fanaticaldoll Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 sper că anumite persoanlităţi de aici nu vor fi surprinse pentru avertismentele primite, nu închid încă topicul în speranţa că putem reuşi o abordare civilizată şi pe subiect a lui. dacă eforturile se vor dovedi inutile atunci - closed!spor la discuţii!
0ne Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Revenind la subiect ,cand credeti ca se va auto-distruge aproape complet Romania?
Guest relife Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 romania nu se va auto distruge prea curand, doar ca o sa fie furata si o sa fim o tara ruinata si plina de datorii, nu o sa ma mire daca peste cateva sute de ani nu o sa mai existe romania
celmaislabaN1 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Nu stiu daca am starea si rabdarea necesara sa-mi expun in mod coerent toate punctele pe care vreau sa le ating, dar ma apasa din ce in ce mai tare gandul ca o sa se aleaga praful de tara asta.Am mai zis, si-o sa zic in continuare : de Romania s-a ales praful de mult, n-are cale de scapare, ar trebui sa va rugati sa ramana asa cum e, sa nu fie mai rau, ca mai bine sigur n-o sa fie.
Random Hero Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 romania nu se va auto distruge prea curand, doar ca o sa fie furata si o sa fim o tara ruinata si plina de datorii, nu o sa ma mire daca peste cateva sute de ani nu o sa mai existe romaniaCateva sute de ani? Nu vreau sa ma gandesc la scenariul in care Romania ar pica drept victima colaterala intr-un eventual viitor razboi mondial (razboi care s-ar putea sa devina o realitate sumbra) si ar fi sfasiata si aruncata la vecini.
RockaFella Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 sper că anumite persoanlităţi de aici nu vor fi surprinse pentru avertismentele primite, nu închid încă topicul în speranţa că putem reuşi o abordare civilizată şi pe subiect a lui. dacă eforturile se vor dovedi inutile atunci - closed!spor la discuţii!Esti pe langa subiect mai ceva decat "personalitatile" alea despre care vorbesti. Sau crezi ca, fiind moderator, ne impresionezi cu atitudinea asta de Chuck Norris ? Oamenii si-au expus punctele lor de vedere, nu-ti convine, ori inghiti, ori ii sanctionezi; nu trebuie sa-i ameninti ca astia chiar pun la suflet, isi strang jucariile si pleaca acasa.
GaBytZu97 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Da, mie mi-a dat warn dar nici macar nu stiu pe care post.ON: Sper sa nu intram in razboi. La cat de "bogati" suntem o sa "castigam".
acelasi_bandit Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 In ambele cazuri nu o sa poti sa iti indeplinesti visele ,dar sa sti ca scoala nu e prea importanta mai ales liceul sau facultate.De invatat inveti foarte bine si acasa.Poti sa te muti oricand in alta tara.Doamne,cum sa nu fie importante ma .... daca nu ai carte nu gasesti loc de munca si altele..oricum Romania are neovie si de daia la sapa ... bineinteles..ca daca nu ar fi si aia la sapa s-ar alege praful rau..tre sa ne gandim si la chestia asta..dar oricum scoala e scoala..
0ne Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Acelasi bandit puteai sa citesti tot ce am postat inainte sa dai replyul acela foarte inteligent,nu are rost sa mentionez iarasi ce am zis.Exemplu:Chimia din liceu nu te ajuta intr-o cariera in domeniul IT.Valabil si pentru inca 15 materii.Acum nu icnepe tu cu ,cultura generala deoarece nu faci elemente de cultura generala ci numai aberatii.