GaBytZu97 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Ai casa in panta?ce replica inteligenta.@0ne: La mine se referea ca ar trebui sa ma intereseze mai tarziu
Guest erifeek Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 A ,atunci scuze,retrag ce am zis despre tine.Karamel,te descrie perfect avatarul tau.Np dawg :).
GaBytZu97 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 @marius: lasa-l...are chef de glumee user vechi care probabil are suspend si a selectat optiunea new accountOnTopic: Mai avem sanse sa ne scuturam de praf?
marius_truckerfan Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Si ai net la coliba :o?Fibra. Am tras firul de acasa din Tg Mures, puii mei, pun telecabina pe el.Am niste praf intre picioare,ma scuturi?Iau matura, tine-te bine, s-ar putea sa doara.
GaBytZu97 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Ma abtin.pentru 0ne si erifeek: de curiozitate...cu cine ati votat? argumente pro si contra va rog (argumentele pentru cel votat de voi, ce va placut si ce nu la el sau la oponentii sai)
Guest erifeek Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Ma abtin.pentru 0ne si erifeek: de curiozitate...cu cine ati votat? argumente pro si contra va rog (argumentele pentru cel votat de voi, ce va placut si ce nu la el sau la oponentii sai)Eu unul am votat cu Basescu . Motiv : prezenta lui Geoana la Timisoara , si ce a iesit de acolo ... . Eu vroiam sa fiu "condus" de cineva cu mintea sa proprie , care judeca singur ,si nu unul care este sclavul / marioneta unui comunist care a omorat mii de oamenii cu mineriada sa.
Guest KarameL Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Marius daca-ti dau un pumn in cap iti rup genunchii
GaBytZu97 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 erifeek: ce crezi ca o sa faca in urmatorii 5 ani? crezi ca o sa schimbe ceva?te rog tot cu argumentesa il asteptam si pe 0ne. Sunt curios din fire si vreau sa invat de la cei mai mari :)
Guest erifeek Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Ti-am zis si mai sus , nu o sa se schimba cam NIMIC din cauza unui presedinte nou si promisiuniile sale . Cel mai mult depinde de NOI , cum gandim ! In mare parte , poporul schimba tara, nu niste politicieni .De la noi pleaca tot , daca avem vointa...
Sparky[SV] Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Chiar ma amuza ba unii dintre voi d-al de Gabytzu,d-al de Sparky...Nici nu aveti buletin in pana mea,nici nu v-o crescut floci pe pula si voi va dati mari intelectuali pe forum?Vai,m-ati impresionat ba,midget attack! "Ma p*s pe toti pustanii de ca*at care m-ataca, nici macar nu ma obosesc sa ii fac sa taca"
GaBytZu97 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Scuze, dar nu stiu: Exista si vot pentru politiceni? Daca da, avem sanse sa ne intreptam. Daca nu, credeti ca ar fi bine sa se introduca un vot ca sa ne alegem politicienii? Credeti ca ar ajuta?Politicienii fac parte din popor.
Guest erifeek Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Nu, nu exista . Un vot de genul asta ar fii inutil . Noi alegem presedintele in mare pentru : alegerea prim-ministrului , care el va alege ministrii . Ar fii MULT prea MULTE VOTURI ! Si ar fii un dezastru .
0ne Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Haideti sa ramanem On-Topic.Ultimul OFF:Antonesc.Motiv:Nu este Basescu.Acu msa revenim va rog la Romania,si cum se va prabusii frumoasa noastra tara,pacat ca este locuita totusi...
marius_truckerfan Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Marius daca-ti dau un pumn in cap iti rup genunchii:lol: , esti varza ba. hai ca eu ma duc sa dorm, nb.
Guest erifeek Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Ramaneti On-Topic.Tu faci acel off-topic . Ce rost avea acel "somnic pufos" 0
GaBytZu97 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 noapte buna marius@0ne: In momentul acesta depindem foarte mult de presedinti si de ministrii. Romania a ajuns "prafuita" datorita creditelor neplatite. De la cateva sute de oameni cu restante s-a ajuns la cateva mii apoi la cateva milioane.Sa speram ca iesim pana in 2011 din criza
0ne Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Acel somnic pufos nu avea rost.Gaby:Speranta moare ultima.Daca se va prabusii complet macar cand se va ridica(speram) nu vor exista aceleasi greseli.
Guest erifeek Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Acel somnic pufos nu avea rost.Gaby:Speranta moare ultima.Daca se va prabusii complet macar cand se va ridica(speram) nu vor exista aceleasi greseli.Si cum crezi tu ca va pica o tara ... ? Adica explica-mi , chiar nu inteleg cum zici .