Jump to content
RAPTURE-

Romania

Recommended Posts

Posted

De ce ar fura mai putin? Interesul lor?

Chiar nu le pasa de soarta noastra.

De ce a murit prostul? De grija altuia.

Adica de ce l-ar durea pe presedinte ca noi suntem someri? N-are treaba #-o

Posted

De ce ar fura mai putin? Interesul lor?

Chiar nu le pasa de soarta noastra.

De ce a murit prostul? De grija altuia.

Adica de ce l-ar durea pe presedinte ca noi suntem someri? N-are treaba #-o

Da, dar am putea lua un exemplu, Germania. Ei deja au iesit din criza, noi de abia intram. Acum incepe greul. Stii vorba aia, de ce ti-e frica nu scapi.

Posted

Da, dar am putea lua un exemplu, Germania. Ei deja au iesit din criza, noi de abia intram. Acum incepe greul. Stii vorba aia, de ce ti-e frica nu scapi.
Defapt Romania e in criza de foarte multi ani, doar ca noi doar acum ne'am dat seama, cand au inceput sa vorbeasca pe la TV.

Posted

E vorba si de mentalitate aici , nu doar de un amarat de presedinte.

Unu care are dreptate. Mentalitatea e de toate fecalele. Romanu-i obisnuit doar sa ceara, sa ceara, sa ceara stand cu berea-n mana si datoria in caiet la crasma. Iar dupa ce termina berea incepe sa se planga. Are si de ce se plange, insa daca romanu obisnuit nu inceteaza sa fie idiot, nici cei de la putere n-o s-o faca. Dar multi trec cu vedere ca si presedintele e om, iar o caracteristica a omului e aceea de a se gandi intai la el apoi la ceilalti.Nimeni nu te-ajuta, si in nici un caz cei de la conducere. Asta-i viata, nu Romania. Daca -ti pui mintea si muschiu, si nu stai toata ziua sa te plangi uitandu-te in curte la vecinu ca el o duce bine si tu nu, ai sa realizezi si tu ceva. Iar daca pe tine te tine treaz noaptea aceste probleme si esti frustrat din cauza lor, fugi la farmacie si cumpara-ti cat mai multe somnifere ca n-au sa se rezolve.

Posted

RockaFella incep sa te respect, dar putin momentan.

Ai dreptate...romanu sta toata ziua la carciuma si bea. Tinerii (tinerele) care au un viitor nu o sa il iroseasca in Romania. Acesta este defectul. Noi nu respectam angajatii sau chiar sefii.

Posted

' date='Jan 2 2010, 02:57' post='4593467']

Defapt Romania e in criza de foarte multi ani, doar ca noi doar acum ne'am dat seama, cand au inceput sa vorbeasca pe la TV.

Da mai, dar pe cand s-a anuntat si la TV, somerii s-au inmultit ca ciupercile dupa ploaie, salarii tot mai mici, pe munca tot mai multa. Si RockaFella are dreptate, romanu mai bine se roaga la biserica sa-i rezolve Dumnezeu problemele (a se vedea cati se calca in picioare pe la biserici, cand se organizeaza pupaturi de moaste :exemplu), decat sa se ridice de pe fundul puturos, si sa faca ceva ca sa iasa din rahatul in care se afla :).

Posted

Nu bagati comunismul in asta.Ca idee a fost bun,doar conducatorul a fost "stricat".Tot ce are Romania acum a fost facut in timpul comunismului.Iar cat despre clasa politica nu exista,nu face nimic sau o sa faca a 5-a minune.NU!.Acum exista doar fura putina sau fura mult.Sunt cam anti tot, in special basescu.Pe cine consider eu mai normal e Antonescu.Gaby :)): "Ne-a explicat ca Basescu a incercat sa scoata tara din "rahat". Geoana si "camarazii sai comunisti" s-au opus." =)) e priam data cand a zis basescu asta?NU! e a 4-5 oara.Tu dc crezi ca nu a bagat numai PD-lei in guvern?SImplu,nu avea pe cine sa de-a vina!.Atunci cand tara asta se va prabusii complet(si o va face) ,trebie sa de-a si el vina pe cineva nu crezi?

Guest erifeek
Posted

Am o idee , geniala chiar ! Cre'ca !

Ce ar fii ca astia sub 16 ani sa taca drecu' , habar nu aveti pic de politica , cum merg lucrurile intr-o tara , vorbiti voi de Crin si d-astia . Mai taceti in rahat ca sunteti prafi .

Guest erifeek
Posted

Te-as lumina eu mai mult , dar nu merge . Trebuie sa ai si putin creier sa intelegi astea , boss.

Prima oara ar trebuii sa terminati generala , sa ajungeti macar in clasa a 10-a si atunci sa va intereseze "ba boss , e cam naspa tara asta"

Posted

A si chestia cu religie,multe specimene romanesti zicca cred in Dumnezeu ,dar nu gandesc prea mult,Omoara ,bat oameni si nu se gandesc.Nu nu cred ca suntem facuti din tarana.Dar dc mama naibii zici ca,crezi in d-zeu daca esti prea prost sa intelegi?Practic asta e inevolutie.Religia a fost inventata sa nu inceapa oamenii sa se omoare intre ei de frica.ACum luema e si mai proasta ca inainte,se omoara intre ei chair daca zic,ca ,cred in d-zeu.Oricum in 2012 o sa fie sf ROmaniei nu al lumii.Iar asta nu e problema ce-a mai grava .Cand o sa avem probleme multe pe plan economic,foarte GRAVE,probabil o sa aparem in ochii altor tari ca "free territory".

Guest erifeek
Posted

pocaitiva , acesta este raspunsul !

Posted

Starea sociala a tarii afecteaza pe toata lumea. Inclusiv pe cei din generala.

In curand nu o sa mai avem profesori. Guvernul nu mai are bani sa plateasca miile de profesori.

Crezi ca nu ma gandesc la asta?

Guest erifeek
Posted

Pai stai putin , in ultimii ani profesorii din scoli au facut un mare "NIMIC". Tot ce ii intereseaza pe ei sa-si primeasca odata rahatu ala a lor de salar si sa faca mai multa gura ca nu au concedii si bani .

Asta e parerea mea , sistemul educational in ultimii 5-10 ani a decazut foarte mult , majoritatea ce ies dintr-un liceu , sunt ....

Tot asa o sa fie , si cu si fara profesori , o tara de ***

Posted

erifeek, citez "Mai taceti in rahat ca sunteti praf." Sti tu cati ani am eu ma?Tu cat ai 17?Multumin ca ne-ai luminat inteleptule.Chiar si la 17 ani ai tai sau cat ai ,ii ai degeaba .La cum vorbesti si la cat de des injuri probabil esti un alt copil cu probleme mintale care crede ca basescu d-zeu.Sper sa traiesti inca cel putin 5 ani sa il vezi pe zeul tau,basescu cum va distruge tara asta.

Daca nu esti pro-basescu si doar suaparat ,retrag tot ce am spus.

Guest KarameL
Posted

Chiar ma amuza ba unii dintre voi d-al de Gabytzu,d-al de Sparky...Nici nu aveti buletin in pana mea,nici nu v-o crescut floci pe pula si voi va dati mari intelectuali pe forum?Vai,m-ati impresionat ba,midget attack!

Posted

Se referea la mine. Nu te impacienta atat ca nu are rost.

@erifeek: ai dreptate...profesorii nu mai sunt ce au fost :(

EDIT: @KarameL: Sfoara si sapun... sa il citez pe andix3x cand ma jignea: "Ai minte-n cap cat am eu in chiloti"

Guest erifeek
Posted

Te-ai simtit la faza aia ? cam trist , sincer , nici nu era pentru tine bossule .

Nu, nu am 17 ani , am 25 de ani si o duc bine mersi .Tu cat ai ? 20 , deja ti s-a urcat majoru si tie la cap ? Te crezi un tata pentru astia mici ? Oh yeah !

De unde ai dedus tu ca eu tin cu Basescu ? Sau ca-l cred un mare zeu ? HUAA

Posted

Chiar ma amuza ba unii dintre voi d-al de Gabytzu,d-al de Sparky...Nici nu aveti buletin in pana mea,nici nu v-o crescut floci pe pula si voi va dati mari intelectuali pe forum?Vai,m-ati impresionat ba,midget attack!

Calm, si controleaza-ti limbajul, nu suntem in munti.

Posted

Nu "BOSS" nu am 20 am 28.Si da,m-am simtit la faza aia deoarece ai zis de antonesc,iar in postul anterior eu am zis de antonescu.

Guest erifeek
Posted

Nu "BOSS" nu am 20 am 28.Si da,m-am simtit la faza aia deoarece ai zis de antonesc,iar in psotul anterior eu am zis de antonescu.

Nu am citit postul tau . Era un post de gabytzu cu Crin Antonescu , ceva de genu ala .

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...