Jump to content
oclaudiu

2010: RELANSARE CU SEX SI RAZBOAIE

Recommended Posts

Previziunile economice indica sfarsitul crizei, iar cele astrologice anul romantismului. Nostradamus, in schimb, ar fi scris ca pe 11 noiembrie incepe un conflict planetar

Cumpana dintre ani este momentul in care oamenii vor sa stie ce le aduce viitorul. Analistii economici, prezicatoarele si astrologii vor sa ne deschida ochii asupra a ceea ce ne asteapta in noul an, care la chinezi este "Anul Tigrului de Metal". Potrivit economistilor lumea va iesi din criza financiara, 2010 fiind anul in care economia se va relansa. Altii, dimpotriva, spun ca, dupa ce in 2008 bancherii lacomi au dus de rapa marile institutii financiare, in 2010 politicienii iresponsabili vor provoca falimentul statelor. Deja micutul Dubai datoreaza 80 de miliarde dolari, o gaura generata de investitii fantasmagorice. Grecia e falita, iar Tarile Baltice sunt bune de trimis la "in?chisoarea datornicilor". Dar asta nu e nimic pe langa implinirea profetiilor misteriosului Nostradamus. Cercetatorii scrierilor sale spun ca al Treilea Razboi Mondial va izbucni fix pe 11 noiembrie 2010 si vor fi folosite arme nucleare, chimice si bacteriologice. Ghicitoarea Vanghelia Pandeva, prezicatoare personala a dictatorului bulgar Todor Jivkov, ar fi sustinut si ea acelasi lucru. Potrivit Babei Vanghelia, cum era cunoscuta in Bulgaria, razboiul se va duce intre occidentali si islamisti. Astrologul rus Pavel Globa confirma si el o prezicere a lui Nostradamus privind o catastrofa la Marea Neagra care va avea loc tot in 2010. In urma unui seism va iesi la suprafata Marii Negre hidrogenul sulfurat care apoi va exploda. Dar astrologii nu vor sa ne deprime chiar de Revelion. Ei mai spun ca 2010 va fi anul dragostei romantice care va prevala asupra impulsurilor sexuale, fenomenul datorandu-se trecerii lui Jupiter in constelatia Pestilor. S-ar putea sa aiba dreptate, din moment ce la chinezi Anul Nou incepe la 14 februarie, ziua Sf. Valentin la occidentali, adica sarbatoarea indragostitilor.

Alte placeri ale vietii in 2010 vor fi mancarea si bautura. Analistii pietei de profil spun ca marile companii mizeaza pe iesirea din criza si au pregatit lansarea a noi si noi delicatese pentru clientii iesiti din austeritate.

Prognozele economice pe 2010 se contrazic mai ceva ca previziunile astrologice. Desi indiciile iesirii din criza sunt tot mai clare, exista analisti lucizi care cred ca zicem "hop" inainte sa sarim parleazul. "New York Post" prevede ca anul 2010 ar putea fi anul nefast al falimentelor guvernelor, dupa ce 2008 a dat iama in banci. In schimb, datorita lui Jupiter, pe plan sentimental toata lumea va triumfa. Mai ingrijoratoare decat falimentele sunt previziunile lui Nostradamus care dau 11 noiembrie 2010 ca data critica pentru omenire.

Cel mai socant exemplu pentru analistii economici este Dubai. Un orasel ce se crede o tara si care a facut investitii faraonice in turism si imobiliare, cu acoperire nu in petrol, ci in fanteziile dezvoltatorilor. Gaura este imensa, de 80 miliarde de dolari. In Europa, Tarile Baltice s-ar califica pentru o virtuala "inchisoare a datornicilor". Italia, Spania, Grecia au datorii impovaratoare, Grecia fiind de-a dreptul falita. China ar putea fi economia dominanta a secolului XXI daca nu cumva creditele date pe ochi frumosi de catre bancile chinezesti o vor transforma in cea mai mare schema piramidala din lume. Alternativa ar fi intre interventia in fiecare caz in parte sau un lant generalizat de falimente guvernamentale.

Scrierile lui Nostradamus

Pe langa analistii economici ne mai baga in sperieti si cercetatorii profetiilor lui Nostradamus. Din moment ce enigmaticul profet a scris negru pe alb despre o "fecioara a carei moarte este dorita de un conducator crud si setos de sange" atunci e clar ca lumina zilei ca al treilea razboi mondial va incepe in noiembrie 2010. Tiranul va conduce prin foc si sabie, iar "Arca furiei lui Satan" nu poate fi decat o racheta balistica. In afara de razboiul mondial din 11 noiembrie, purtat cu arme de distrugere in masa, nucleare, chimice si bacteriologice, romanii ar mai putea avea pe cap alta belea. Anume o catastrofa in Marea Neagra generata de hidrogenul sulfurat.

Temerile Chinei

Superstitiosii chinezi ii tin si ei isonul lui Nostradamus. Ii framanta 2010, Anul Tigrului de Metal in horoscopul chine?zesc. Chinezii, insa, nu se asteapta la dragoste, ci la tot ce poate fi mai rau. In acest an nimeni nu e bine sa-si faca planuri, pentru ca daca tigrul de metal este yin, atunci e predispus la suferinta si tragedie. Cei care considera ca tigrul este yang asteapta un posibil razboi, pentru ca metalul yang este potrivit pentru arme. Tigrul de metal il mananca pe cel de lemn, iar chinezii sunt foarte preocupati ca nu cumva China sa fie tigrul de lemn, iar SUA, cel de fier.

Anul romantismului

Indiferenta la catastrofe sau razboaie, viata personala merge inainte. Astrologii europeni sunt convinsi ca anul 2010 va fi un an al romantismului, aratand ca Anul Nou chinezesc incepe pe 14 februarie, ziua Sf. Valentin la occidentali. Dragostea va face ravagii mai ales dupa 17 ianuarie cand "generosul" Jupiter va intra in "metafizica" constelatie a pestilor.

Acest eveniment va deschide calea unor relatii romantice, bazate mai mult pe credinta si idealism decat pe impulsuri sexuale. Aceasta combinatie poate fi totusi periculoasa, cred cititorii in stele, deoarece oamenii atribuind calitati exagerate persoanelor de care sunt indragostiti tind sa nu le mai observe defectele, motiv pentru care pot avea mari fantezii ce se vor transforma in deceptii.

SURSA : ZIUA

Link to comment

A LOAD OF BULLSHIT!

Si ca o mica observatie, destul de prost scris articolul, nu stiu cu cine a facut acel jurnalist limba Romana la scoala generala, dar e clar ca e cam inapt, nu are nici un pic de continuitate, trecem de la x la y la z si dupa ne intoarcem la x din nou.

Link to comment

u cred ca in curand va porni un razboi cu Iranul ... Pana acum ceva vreme aveam retineri dar nu mai e cazul. Pentru ca in ultima vreme, Iranul a renuntat de tot la dolar in comertul cu petrol. Pentru cunoscatori, acelasi lucru l-a facut si Saddam cu cateva luni inainte de invazia din Irak, cand incepusa sa vanda petrolul pe euro.

Insa ramane de vazut cine va ataca primul. Inclin sa cred ca Israelul cu suportul mai mult sau mai putin vizibil al SUA. Evident, 'amenintarea nucleara' a Iranului va fi motivul.

Si in plus, de la musulmanii astia retardati te poti astepta la orice.Am un prieten in irak si mi-a spus ca fanaticii se pragatesc de mult timp pentru razboi.

Link to comment

stiti de ce a murit prostul? de grija altuia

ce ne intereseaza pe noi ca iranul este atacat de americani

traance bine zici...cat timp exista oameni care cred in superstitii vor exista si povesti cu scufita alba, cei 5 iezi, alba ca rahatul etc :>

doamne ce perle =))))) PHJAHAHAHAHHAHAHAH =)))))))))))) HAHAHAHAHHA =)))))))))))))

@Un singur cuvant,tampenii.

Link to comment
Guest LoLz0o0r

America este cel mai bun continent,la razboaie au o tactica destul de buna,nu ca la noi trimiti 10000 de soldati 100 vin morti daca nu si mai bine.

PS:Doamne fereste de asa tara ca Romania.

Link to comment
Guest spanky

u cred ca in curand va porni un razboi cu Iranul ... Pana acum ceva vreme aveam retineri dar nu mai e cazul. Pentru ca in ultima vreme, Iranul a renuntat de tot la dolar in comertul cu petrol. Pentru cunoscatori, acelasi lucru l-a facut si Saddam cu cateva luni inainte de invazia din Irak, cand incepusa sa vanda petrolul pe euro.

Insa ramane de vazut cine va ataca primul. Inclin sa cred ca Israelul cu suportul mai mult sau mai putin vizibil al SUA. Evident, 'amenintarea nucleara' a Iranului va fi motivul.

Si in plus, de la musulmanii astia retardati te poti astepta la orice.Am un prieten in irak si mi-a spus ca fanaticii se pragatesc de mult timp pentru razboi.

stai asa ? adica vine Iranul pe noi ? :unsure:

am citit undeva pe net, ca americanii pt petrolul arabilor au pornit atacul impotriva lor

pe bune ? toti stim asta 8-|

Link to comment

Daca acum o sa fie al 3-lea razboi mondial , urmatorul rabzoi mondial o sa fie cu prastia si si cu pietre .

Daca e pe Marea Neagra in urmatori 500 de ani in jurul ei vor aparea mutati.

Acum 5 ani la americani o masina cu motor de 1.8 era o jucarie . la ei daca nu e peste 2.5 pe benzina nu era buna.

Noi , europeni cum am putut trai si cu 1.4 ?

_________

"Toti bani sunt la jadani . Ei au mers prin toata lumea sa faca afaceri si au saracit toata planeta ." ce am mai ras cand ne-o zis profu de civica asta

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...