Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

JustAnotherPlayer

MU...Doar 21 FPS?

Recommended Posts

Guest Shisheido
Posted

Cand dau solo imi merge bine !

Cand sunt in party am si eu tot 21 frame.

Cand sunt in party si setez main`u pe Realtime mi se misca execrabil .

Cand sunt in party si setez main`u pe High mi se misca execrabil.

Cand sunt in party si setez main`u pe AboveNormal e lacrima :) Nici o prb si imi sare fps din 55in56 numai asa..

Posted

Cand sunt in party si setez main`u pe AboveNormal e lacrima :) Nici o prb si imi sare fps din 55in56 numai asa..

Despre ce main e vorba?

Si cum il setezi?

Posted

Da chiar ma, cum il setezi sa iti dea mai multe FPS?

Posted

cand sunteti in joc si aveti windows mode activat..intrati in windows (si nu numai) ...apasati ctrl-alt-del ... gasiti start-s2.exe... click dreapta set priority si apasati abovenormal.. asa veti avea mai multi FPS ...

Posted

cand sunteti in joc si aveti windows mode activat..intrati in windows (si nu numai) ...apasati ctrl-alt-del ... gasiti start-s2.exe... click dreapta set priority si apasati abovenormal.. asa veti avea mai multi FPS ...

Ai dreptate, multumesc, dar daca acum intru fara windows mode, tot asa raman setarile? (sunt in party acum si nu pot sa ies) :D

EDIT: Tot 21 FPS i-mi da dar poate pentru ca sunt in party si de aia.

Posted

Nu stiu cum iti da tie mai mult de 21 FPS, am dat la Realtime si tot 21 imi da. :comp2:

Posted

eu nush cum dreq sa fac. imi sta in 21 fps daca ma misc scade in 11 iar daca apas M sa ma mut in alt oras imi scade in 8. acuma am pus windows am 2 gira rami dual core.

E laptop ....chiar nu mai stiu ce sa fac sa nu mai sacadeze am incercat tot ce ati zis voi pe aici,

Nu inteleg merg alte jocuri care au cerinte mult mai mari ca si MU si nu sacadeaza dar jocu asta ma omoara cat de prost poate merge

:comp2::comp2::banghead::banghead:

poate mai stiti ceva chestie ....a si vertical sync e off stiam de la conter strike ca ajuta la FPS

Posted

Nu stiu cum iti da tie mai mult de 21 FPS, am dat la Realtime si tot 21 imi da. :comp2:

Si mie la fel...si nu inteleg de ce.

Recviem nu e problema de calculator,ca nici mie nu-mi sacadeaza,dar nu inteleg de ce sta in 21 de FPS

Ca placa video am GTX285,deci nu asta e buba

Posted

Din cate stiu eu trebuia sa puneti Low nu abovenormal ^_^

Oricum clientul e prost optimizat un joc dintr-asta ar trebui sa mearga si pe un procesor de 800 mhz cu 128 ram full details

Posted

eu joc pe belownormal tot timpul fi ruleaza ok ... nu stiu cate frame dar se misca ... cat se poate de bine

daca joc pe normal deja imi mananca tot procesorul (amd64 3200) nici macar un browser web nu merge cum ar trebui.

Totusi daca rulezi flash-uri pe browser si iti mananca din procesor jocul face hang (un fel de sacadare) nu are prioritate la procesor din cauza flashului care consuma mult

Posted

Si mie la fel...si nu inteleg de ce.

Recviem nu e problema de calculator,ca nici mie nu-mi sacadeaza,dar nu inteleg de ce sta in 21 de FPS

Ca placa video am GTX285,deci nu asta e buba

Atunci care e problema? Doar ca-ti afiseaza 21 FPS? Daca nu-ti sacadeaza si nu ai probleme atunci topicul nu-si are rostul.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...