KEN_CUC Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Mdea Cum wa la HHunterZ le ramane topicu ? Asa e in regulament da?Guildu e a lu |boomey| asa ca el face topic daca vrea nu Lancelot eu zik sa il inchideti sau sa faca Z in S bftHHunterZ acu taceti din gura ca e numele vostru nu e al vostru asa ca shhAvem exemple multe cu guildele ca nu era guildu lui la fel :D
Guest Rudy Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Mdea Cum wa la HHunterZ le ramane topicu ? Asa e in regulament da?HHunterZ acu taceti din gura ca e numele vostru nu e al vostru asa ca shhTi-ai raspuns singur la intrebare.
KEN_CUC Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 poi de ce are HHunterZ si nu cu S zii
Guest Rudy Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Hai ca deja s-a ajuns sub orice critica cu nesimtirea si am sa rog un moderator sa si inchida acest topic facut mai mult de spam.Cum ti-am raspuns mai sus, motivul/motivele pentru care ramane HHunterZ cu Z si nu cu S e rautatea gratuita de care se da dovada pentru un joc si vechimea nu numai a topicului de pe forum ci si a numelui in sine de care sta format acest guild. Zi-mi daca ma insel sau nu.