Unreal Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Sugestia : Sa se permita DL`ilor sa foloseasca FIRESCREAM in tark BK/Elf/DL/MGde ce : pentru ca este principalul skill de DL , este exact cum ati interzice TS la bkam vb cu un anume admin in joc care a zis ca motivul pentru care nu se da este acela ca are razaglumiti ?FireBurst ajunge mult mai departe decat FireScreamsi in plus daca veti calcula lungimea cercului TS`ului unui bk veti ajunge la concluzia ca este mai mare decat aria de acoperire a FireScreamuluine`ati taiat intrarea la lvl mai miccalu si cioara sunt "iteme rare"spoturi punctiforme nu se poateNe lasati si pe noi sa crestem fara a fi dependenti de PT ?
LiNU Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Hai sa te contrazic la range de la TS care are 2 iar FS este 6, la Cal ai 10.
Guest biili Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Plus ca face si lag daca ataca 2-3 dl cu Fs ce ar fi in tarku de bk?
Obi-Wan Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Mai e un topic legat de problema asta.Pe langa raza mare pe care o are, un DL cu firescream poate sta pe orice spot vrea el. Vrei sa cresti in tarc de BK, dai cu lantul.PS: sper ca urmatorul topic sa nu fie De ce nu am voie sa dau cu skillul de cal asa cum a facut si predecesorul tau :)
Unreal Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Hai sa te contrazic la range de la TS care are 2 iar FS este 6, la Cal ai 10.tu stii sa citesti ?ia mai citeste inca 1 data cu atentie mare la ce am zisca am demontat deja ce ai zis tutreci la coltsa iti mai explic o dataTS are raza 2 dar da CURCULAR adika in toate directiile, ceea ce daca adun imi da 8pe cand FS are 6 dar da doar in fata DL`uluiOBSERVI diferenta?@Obi nu mi se pare logic sa nu dam cu , calul :))citeste ce am zis cu raza FS vs TSasta sa nu mai zik de elf care acopera juma de tark cu triple shoot :)))ideea e asha lasati textele astea de genu celor de mai sus ca pe romaneste vb sunt vrajeli :))v-am dat argumente logice puteti calcula si voi aproximativ sa vedeti ca am dreptate cu razeleiar Domnu Obi te invit sa iti faci dl sa stai singur pe spotsi sa imi zici cat de repede incepe sa te doara mana =))ca nu o sa faci alceva decat sa misti soarecele pentru ca indiferent cum te asezi exista mobi care nu ii prinzi in raza ... ba`s in spate ba mai in stanga etccum am zis si mai sus ne`ati taiat intrarea la lvl mai miccalu si cioara sunt "iteme rare"spoturi punctiforme nu se poatedeci ... lasati`ne sa crestem?macar atat dati`ne si noua voie ... ca nu e greu ...cat despre lag ... ce pot sa zik ... get a new server connection care sa suporte trafic mai marepune 10 BK in tarc cu Agi mai mare de 10k sa vezi ca e acelasi lag :))asta nu e vina noastra ... e vina srv
Obi-Wan Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Domnu Unreal, am deja un DL si mana nu ma doare decat atunci cand raspund acelasi lucru de mai multe ori in topicuri diferite.Crezi ca mie nu mi-ar conveni sa dau cu FS in tarc de BK pentru ca acolo gasesc des loc liber? Dar la fel de bine pot da cu el pe oricare alt spot. (pe care intr-adevar, tre sa muncesc sa-l preiau)In fine, nu vad rostul sa discutam din nou un lucru pe care l-am discutat acum cateva zile. Vrei sa dai cu FS, fa-o pe unul din celelalte zeci de spoturi de pe server.
Unreal Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 mah ceea ce zici e acelasi lucru care l`ai si mai susniste argumente fara sensda`mi un argument serios si demn de intrebarea pusasi ma las la mana mea
Zergyu Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Pro , iar fire scream nu merge tot timpu panaa in capat sau daca nu dai "atack" pe acel mob (chiar am incercat azi in icarus)
halogen90 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 iti dau eu un armugem firescream nu e magie de baza la dl dl are la baza lantu daca ar fi fost magie de baza ar fi fost si in s1 si in al 2 rand nu vad rostu sa dai cu fs inb tark are raza mai mare si aveti si demage mai mare ca bk asa ca stati on si dati cu lantu P.S parerea measi nu compara o elfa cu dl,dl calca elfa pe cap la damage
Tsu_Xing Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 FS-ul ataca intr-o singura directie asa cum trb si anume in fata, momentan FS-ul nu merge decat intre 10 si 30 de minute, deci trb sa dai sw, deci nu poti sa ti un spot cu fs, deci tot cu lanturi trb sa-l ti. Sa zicem ca nu poti sa dai cu fs, dar cu calutzu ce are? Are raza mai mare decat are bk-ul la deathstab, pai si cine da mai rar, bk-ul sau calul? Daca in mijlocul tarcului stau 2 bk care fac 1hk si dau cu deathstab eu prind praful de pe mobi -___-
cavaleru_luminii Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 ca sa dai bine cu fs pe spot iti trebuie un clicker care sa delimiteze un cerc in juru tau si care sa miste cursorul cu o anumita viteza . cine face unu de asta sa nu se zgarceasca si sa l puna pe forum . multumesc :tiphat:
JustAnotherPlayer Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Ma ori tu esti TsuXing mascat?Multi account?:))
necaz Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Daca tu doresti fire scream in tark bk, ia gandeste-te putin ce va urma.. MG - Power SlashEste acelasi lucru.. Stiu ca vei spune, mg are twisting slash, se poate descurca, dar nu este chiar asa, daca tu iti doresti mai mult, el de ce sa nu isi doreasca.Fiecare caracter are avantajul si dezavantajul lui, cum tu nu poti tine spot, ai dmg de 2 ori mai mare ca orice alt caracter, te va ajuta la pk in cs, cc, duel.. etc (cel putin eu asta am observat pe dl-ul meu lvl 100)Stiu ca ti se pare nasol, dar ia gandeste-te putin ca ai ELF, si nu este pe agility esti pe energy (deci nu ai ce face in tark bk pana la minim 10-15 rr), sa depinzi tot timpul de party.. cum ti se pare? Cand te intreb cum ti se pare, stiu ca imi vei raspunde, da, elf cauta toata lumea, tot timpul vei avea party... dar nu este chiar asa cum crezi tu.Ceea ce ma deranjeaza cel mai mult este ca toata lumea doreste mai mult de la caracterul LUI si nimeni nu se gandeste si la restul caracterelor... Sunt multe defecte pe acest server iar ceea ce doresti tu este un defect in plus(parerea mea). Ajutati la imbunatatirea serverului, nu la daramarea lui.
shadowar Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 pai calutzu ca calutzu...tsu...dar presupun ca vrei sa dai si cu lanturile si sa dai si cu calu in acelasi timp ai prins un respawn a picat tot pe raza lui aia mica de 10 + ce mai iei si de la lanturi ...hai ca ai pus`o cresti mai bine ca pe spot...pt ca dak lanturile ar lua doar un mob ar mai fi cv...dar aduna cam vreo 3 4 odata...iar hai sa deslusim si misterul Ts`ului ...Bk`u nu ia toti mobii care sunt in raza lui circulara..decat dak acestia sunt f aproape de el cum s`au departat la raza 1( avand raza de 2) ia doar pe cei care sunt pozitionati in raza click`ului iar pe ceilalti doar in momentul in care se aproprie de caracter...deci nu va mai vaitati...FS`u ar fi o idee dar voi vb de lasat afk aici ...nici decum...ca nu iau mobi sau nush ce....si nush dak mai vrei FS dak se opreste dupa cum spune Tsu ....dupa 10 -30 de minute..dar e prb dmg`ului si aici...pt ca dl`u are un dmg fenomenal....si odata folosit Fs`u eu bk de 11 rr ma bat la ks cu un dl de doar 7 rr...o fi bine?:>Iar in legaturile cu spoturile punctiforme...dl`u chiar poate sa tina primele spoturi din kalime...calutz +lantz si clar il tine ...ce e la distanta la lantu....ce e prin preajma ia calu....
acelasi_bandit Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Ok,eu sunt pro sugestiei asta..Sa va spun si de ce...daca ar fi asa..sa aiba si bk-ii si elfii restrictie la cate un skill,mi se pare corect nu ? daca dl are restrictie...nu sunt dl,si nu sunt fan tsuxing and others..e doar parerea mea
Obi-Wan Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Ca si la cealalta sugestie de genul acesta, regula privind DLul in tarc de BK nu se va schimba.
gigi_duru Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 uite cum vad eu : elfu (pe agility ) : triple shot , mai pe intelesu nostru OWNING !bk : twisting slash , raza destul de mica ,viteza mare mg : idem bkdl : lantz , raza mare , viteza 0 , pana dai cu lantzu bk omoara 4 mobi de voie iar elfu a spart deja tot tzarcu...elf pe ene da buff la bk care nu fac 1 hit kill.concluzie : firescream ar da un avantaj dl ului pentru ca are aceeasi viteza ca si ts dar raza mai mare , dezavantaju ar fi ca merge doar intr o directie ...e greu sa echilibrezi cele 4 caractere in tzarc bk ...dar elf e prea bun si dl prea slab. :despair:
mau Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 uite cum vad eu : elfu (pe agility ) : triple shot , mai pe intelesu nostru OWNING !bk : twisting slash , raza destul de mica ,viteza mare mg : idem bkdl : lantz , raza mare , viteza 0 , pana dai cu lantzu bk omoara 4 mobi de voie iar elfu a spart deja tot tzarcu...elf pe ene da buff la bk care nu fac 1 hit kill.concluzie : firescream ar da un avantaj dl ului pentru ca are aceeasi viteza ca si ts dar raza mai mare , dezavantaju ar fi ca merge doar intr o directie ...e greu sa echilibrezi cele 4 caractere in tzarc bk ...dar elf e prea bun si dl prea slab. :despair:unde dl`u ataca cu FS numai prinde bk`u mare lucru, in tarcul de bk vin maxim 5DL si restu BK....minoritatea se supune majoritatii
Fane_Satar Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 am observat ca nu se supara nimeni cand va mut cu calutzu pe voi afk istilor ca nu mai am loc de voi ^_^ ...cu lantzu nu prind mai nimic :((Daca tot nu prea sunt dl in tarkbk , nu va puteti plange de lag de la firescream . va sugerez sa va faceti un dl de proba sa vedeti ca nu prindeti mare lucru cu lantzu...macar skillu de cal sa se bage...sa va aranjez eu pe spot cum vreau ^_^