Unreal Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 1 : GMO shop (nu stiu daca se poate)sa se acorde un numar fix de puncte la fiecare rrsa ii zicem Yastfel ca la al nuj cate`lea rr sa se poata cumpara o potiune de mareste exp pentru o zisa`i zicem un fel de Bonus la al X`lea RR , urmatorul sa fie dat mai ushor cu acea potY = numar cuprins intre 1 si 9X = variabila bazata pe Y
vdragosh Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 buna ideea, nu esti primul care vine cu ea aceasta modificare ar face server-ul mai usor ce modificam ca sa echilibram ? scadem exp ? :P
Unreal Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 e hai nu fi rau :)))ca nu trebuie exhilibrat ... pune`l pe Y sa fie 4 :))astfel rr`u "bonus" va fi al 21`lea
cavaleru_luminii Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 mai bine s-ar castiga punctele astea in functie de participarea la eventuri...nimeni nu se duce la ds (sau din an in paste cate 1..) si nu am de unde cumpara invitatie (mi e greu sa o fac ^_^ ) , macar asa se mai baga un item de trade :D (aia mici mai fac si ei un jwl...)
cavaleru_luminii Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 mai bine s-ar castiga punctele astea in functie de participarea la eventuri...nimeni nu se duce la ds (sau din an in paste cate 1..) si nu am de unde cumpara invitatie (mi e greu sa o fac ^_^ ) , macar asa se mai baga un item de trade :D (aia mici mai fac si ei un jwl...)
s9gothic_boy Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 1 : GMO shop (nu stiu daca se poate)sa se acorde un numar fix de puncte la fiecare rrsa ii zicem Yastfel ca la al nuj cate`lea rr sa se poata cumpara o potiune de mareste exp pentru o zisa`i zicem un fel de Bonus la al X`lea RR , urmatorul sa fie dat mai ushor cu acea potY = numar cuprins intre 1 si 9X = variabila bazata pe Y in romana uzuala pls :))nu am asemenea cunostiinte matematice... fii mai explicit pentru noi analfabetii ce stim numara pana la 10 si alfabetu
F@NT@ Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 era mai misto sa se bage in ds 1 golden +5 la final [ in functie de ds 1,2..5 asa sa fie si bok`ul ds 1 = bok +1 .. ds 5 = bok +5 ]si in bc sa bage , gen cc sa pice 1 item exe sau sa dea 1 joh la final , sa le dam valoare putin bc`urilor si ds`urilor , pana in prezent sunt anuntate degeaba -_-
iar am luat suspend Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 era mai misto sa se bage in ds 1 golden +5 la final [ in functie de ds 1,2..5 asa sa fie si bok`ul ds 1 = bok +1 .. ds 5 = bok +5 ]si in bc sa bage , gen cc sa pice 1 item exe sau sa dea 1 joh la final , sa le dam valoare putin bc`urilor si ds`urilor , pana in prezent sunt anuntate degeaba -_-buna ideea cu goldenii in DS-uri.
Dodi- Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 buna ideea, nu esti primul care vine cu ea aceasta modificare ar face server-ul mai usor ce modificam ca sa echilibram ? scadem exp ? :PPff nu fi rau :| Orice numa exp scazuta nu :))
PyRRo Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 era mai misto sa se bage in ds 1 golden +5 la final [ in functie de ds 1,2..5 asa sa fie si bok`ul ds 1 = bok +1 .. ds 5 = bok +5 ]si in bc sa bage , gen cc sa pice 1 item exe sau sa dea 1 joh la final , sa le dam valoare putin bc`urilor si ds`urilor , pana in prezent sunt anuntate degeaba -_-...buna idee
Unreal Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 mah io vb de gmo shopvoi vorbiti de DSio nu vad legatura =)))
gigi_duru Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 unreal is right ! oricum nu vreau golden +5 in ds 5 ca ma omoara =)) . daca puneti golden +5 in ds 5 (din cate stiu eu merge pk acolo) o sa ajuga precum cc...adica TYREXELU RULZZ ! :)
Notorious DOC Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 1 : GMO shop (nu stiu daca se poate)sa se acorde un numar fix de puncte la fiecare rrsa ii zicem Yastfel ca la al nuj cate`lea rr sa se poata cumpara o potiune de mareste exp pentru o zisa`i zicem un fel de Bonus la al X`lea RR , urmatorul sa fie dat mai ushor cu acea potY = numar cuprins intre 1 si 9X = variabila bazata pe Yfoarte buna sugestia , si daca e si nr sa fie intre 1 si 5 :P
gigi_duru Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 asta ii va avantaja numai pe cei cu rr ...punctele ar trebui sa fie acordate altfel iar pastilele de exp sa coste ff mult ca sa nu si ia oricine...Ar fi mai bine daca invitatiile la eventuri ar fi mai ieftine...si daca s-ar mai adauga neste chestii prin shopu ala..
Obi-Wan Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Punctele respective au fost date cadou de Craciun. Vazand comentariile care au fost cu privire la ele, nu cred ca vor mai exista astfel de cadouri sau orice fel de cadouri.Revenind, nu se vor da puncte nici la rr, nici la nimic (cel putin pentru urmatoarea perioada). Nu vor fi puse la shop. Restul sugestiilor cu Goldeni in DS, Iteme la shop etc, o sa sar peste ele pentru ca stiti deja raspunsul.
gigi_duru Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 obi totusi eu zic sa se usureze participarea la eventuri...majoritatea persoanelor intra la eventuri gen(bc1,bc6/cc1,cc6/ds1,ds5) intelegi ?eu sunt mai old-fashion si vreau sa intru la ds3...nu o sa stau sa caut 2 piese mai ales cand am success rate 55%...
Obi-Wan Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Nu stai sa cauti, nu faci DS.Vorbesti de old fashioned. Zi-mi tu te rog pe ce baza de date a linkmania ai gasit tu la shop invitatii pentru toate DS si BC?
gigi_duru Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 :)) era interesu mai mare nu trebuia sa fie in shop...eventual aveai de unde sa cumperi...cum e cu kalimele acuma...dar pe cine mai vezi sa vanda ds sau bc invitations ?
Guest relife Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Zi-mi tu te rog pe ce baza de date a linkmania ai gasit tu la shop invitatii pentru DS si BC?pe toate db le aveai, daca stiai sa faci shadow bug ;) dasta era mai usor...
Obi-Wan Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 pe toate db le aveai, daca stiai sa faci shadow bug ;) dasta era mai usor...Din umila mea experienta, pentru folosire de buguri iti iei un suspend cat casa. Deci te intreb din nou, pe ce baza de date ai vazut tu toate invitatiile la shop?Asa va place sa va vedeti postand aiurea... pfff :|PS: alergati dupa iteme, asta e tot farmecul. Nu sa fie toate pe tava. Mai ales ca pica f des iar rata la goblin e mare.