Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Unreal

GMO shop

Recommended Posts

Posted

1 : GMO shop (nu stiu daca se poate)

sa se acorde un numar fix de puncte la fiecare rr

sa ii zicem Y

astfel ca la al nuj cate`lea rr sa se poata cumpara o potiune de mareste exp pentru o zi

sa`i zicem un fel de Bonus la al X`lea RR , urmatorul sa fie dat mai ushor cu acea pot

Y = numar cuprins intre 1 si 9

X = variabila bazata pe Y

Posted

mai bine s-ar castiga punctele astea in functie de participarea la eventuri...nimeni nu se duce la ds (sau din an in paste cate 1..) si nu am de unde cumpara invitatie (mi e greu sa o fac ^_^ ) , macar asa se mai baga un item de trade :D (aia mici mai fac si ei un jwl...)

Posted

mai bine s-ar castiga punctele astea in functie de participarea la eventuri...nimeni nu se duce la ds (sau din an in paste cate 1..) si nu am de unde cumpara invitatie (mi e greu sa o fac ^_^ ) , macar asa se mai baga un item de trade :D (aia mici mai fac si ei un jwl...)

Posted

sa ii zicem Y

astfel ca la al nuj cate`lea rr sa se poata cumpara o potiune de mareste exp pentru o zi

sa`i zicem un fel de Bonus la al X`lea RR , urmatorul sa fie dat mai ushor cu acea pot

in romana uzuala pls :))

nu am asemenea cunostiinte matematice... fii mai explicit pentru noi analfabetii ce stim numara pana la 10 si alfabetu

Posted

era mai misto sa se bage in ds 1 golden +5 la final [ in functie de ds 1,2..5 asa sa fie si bok`ul ds 1 = bok +1 .. ds 5 = bok +5 ]

si in bc sa bage , gen cc sa pice 1 item exe sau sa dea 1 joh la final , sa le dam valoare putin bc`urilor si ds`urilor , pana in prezent sunt anuntate degeaba -_-

Posted

era mai misto sa se bage in ds 1 golden +5 la final [ in functie de ds 1,2..5 asa sa fie si bok`ul ds 1 = bok +1 .. ds 5 = bok +5 ]

si in bc sa bage , gen cc sa pice 1 item exe sau sa dea 1 joh la final , sa le dam valoare putin bc`urilor si ds`urilor , pana in prezent sunt anuntate degeaba -_-

buna ideea cu goldenii in DS-uri.

Posted

buna ideea, nu esti primul care vine cu ea

aceasta modificare ar face server-ul mai usor

ce modificam ca sa echilibram ? scadem exp ? :P

Pff nu fi rau :| Orice numa exp scazuta nu :))

Posted

...buna idee

Posted

unreal is right !

oricum nu vreau golden +5 in ds 5 ca ma omoara =)) . daca puneti golden +5 in ds 5 (din cate stiu eu merge pk acolo) o sa ajuga precum cc...adica TYREXELU RULZZ ! :)

Posted

sa ii zicem Y

foarte buna sugestia , si daca e si nr sa fie intre 1 si 5 :P

Posted

asta ii va avantaja numai pe cei cu rr ...punctele ar trebui sa fie acordate altfel iar pastilele de exp sa coste ff mult ca sa nu si ia oricine...

Ar fi mai bine daca invitatiile la eventuri ar fi mai ieftine...si daca s-ar mai adauga neste chestii prin shopu ala..

Posted

Punctele respective au fost date cadou de Craciun. Vazand comentariile care au fost cu privire la ele, nu cred ca vor mai exista astfel de cadouri sau orice fel de cadouri.

Revenind, nu se vor da puncte nici la rr, nici la nimic (cel putin pentru urmatoarea perioada). Nu vor fi puse la shop.

Restul sugestiilor cu Goldeni in DS, Iteme la shop etc, o sa sar peste ele pentru ca stiti deja raspunsul.

Posted

obi totusi eu zic sa se usureze participarea la eventuri...majoritatea persoanelor intra la eventuri gen(bc1,bc6/cc1,cc6/ds1,ds5) intelegi ?

eu sunt mai old-fashion si vreau sa intru la ds3...nu o sa stau sa caut 2 piese mai ales cand am success rate 55%...

Posted

Nu stai sa cauti, nu faci DS.

Vorbesti de old fashioned. Zi-mi tu te rog pe ce baza de date a linkmania ai gasit tu la shop invitatii pentru toate DS si BC?

Posted

:)) era interesu mai mare nu trebuia sa fie in shop...eventual aveai de unde sa cumperi...cum e cu kalimele acuma...dar pe cine mai vezi sa vanda ds sau bc invitations ?

Guest relife
Posted

Zi-mi tu te rog pe ce baza de date a linkmania ai gasit tu la shop invitatii pentru DS si BC?

pe toate db le aveai, daca stiai sa faci shadow bug ;) dasta era mai usor...

Posted

pe toate db le aveai, daca stiai sa faci shadow bug ;) dasta era mai usor...

Din umila mea experienta, pentru folosire de buguri iti iei un suspend cat casa. Deci te intreb din nou, pe ce baza de date ai vazut tu toate invitatiile la shop?

Asa va place sa va vedeti postand aiurea... pfff :|

PS: alergati dupa iteme, asta e tot farmecul. Nu sa fie toate pe tava. Mai ales ca pica f des iar rata la goblin e mare.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...