shadowar Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Vin si eu cu o propunere si as fi tare fericit dak moderatorii ar tine cont de ea.....propun ca in toate kalimele primul spot sa devina punctiform pt ca astfel sa aiba si bk`u un rol....in cresterea celorlalti...ganditi`va numai ca el sta tot timpul la party...si nu vad cu ce ar putea ajuta un player..care se taraste sa creasca pt ca nu il ajuta nmn(de obicei sm`i sunt in ipostaza asta...)totusi ....sunt si bk care vor sa ajute...
ija4ok Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Domnule TheNight primele spoturi in kalima sunt pentru bk, mobii apar mult mai apropiati si bk-ii omoara destul de usor acolo.Punctiforme nu vor mai fi niciodata.
bunny Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Vin si eu cu o propunere si as fi tare fericit dak moderatorii ar tine cont de ea.....propun ca in toate kalimele primul spot sa devina punctiform pt ca astfel sa aiba si bk`u un rol....in cresterea celorlalti...ganditi`va numai ca el sta tot timpul la party...si nu vad cu ce ar putea ajuta un player..care se taraste sa creasca pt ca nu il ajuta nmn(de obicei sm`i sunt in ipostaza asta...)totusi ....sunt si bk care vor sa ajute...Eu nu inteleg chestia asta cu "bk-ul sa aibe si el un rol", la urma urmei nu e holder. Plus ca in party iei xp asemanator sau mai bun. Iti place sa joci de unul singur? Altfel nu-mi explic..
shadowar Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 eram sigur ca aici va genera discutia..nu imi place sa joc singur pt ca dak vreau sa joc singur ma instalez in tark bk si cresc destul chiar f bine..dar mai am prieteni ....care isi fac elfi sm.....eu cu ce ii ajut pe ei? cu .."care poate sa imi ajute si mie un preten" ca eu sunt dita`i prostul ....dar dak te pun chiar si pe primele spoturi din k`uri tot mori...pt ca tot nu e suficient range sa supravietuiesti...:| nu v`ati gandit si la asta...atunci propun si altfel...sa se faca punctiforme si sa fie obligatoriu pt pe ele ...in limita lvl`ului cu bun simt....adica nu vii la me k6 si zici pt 399 si gata ....
Unreal Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 s`a mai discutat problema spoturilor punctiformeparerea stafului e ca nu sunt necesareparerea playerilor e ca ar fi buneatat pentru bk cat si pentru DLDAAAAAr cu playerii nu conteaza si staful decidenu sunt si nu vor fi spoturi punctiforme :)crede`ma am facut si eu acelasi topic acum ceva vreme
ija4ok Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Nu avem nevoie de punctiforme, nu am mai vazut spot unde sa nu fie party full :) foarte rar mai vezi cate un egoist sa dea singur pe spot. A fost unul din motiele pentru care am vrut S2 si anume exp-ul in party.
shadowar Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 :-?? sunteti total impotriva....defapt...mnoah...eu am propus nu se vrea ..nu se poate asta e ...inchideti topicul va rog
Guest bogdan87 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Vin si eu cu o propunere si as fi tare fericit dak moderatorii ar tine cont de ea.....propun ca in toate kalimele primul spot sa devina punctiform pt ca astfel sa aiba si bk`u un rol....in cresterea celorlalti...ganditi`va numai ca el sta tot timpul la party...si nu vad cu ce ar putea ajuta un player..care se taraste sa creasca pt ca nu il ajuta nmn(de obicei sm`i sunt in ipostaza asta...)totusi ....sunt si bk care vor sa ajute... nu punctiforme dar macar sa numai ramana mobi blocati sau sa fuga aiurea pe spot :(
acelasi_bandit Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Au fost spoturi punctiforme...precum sugestie sunt contra...si nu cred ca vor mai fi vreodata..parerea mea..parca data trecuta se certa lumea sa le scoata..nu mai stiu exact
cavaleru_luminii Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 problema lui este ca ii fug mobii de pe spot ,din cate stiu si rageful blow are range 5 sau 6 , adica cat es , doar ca da mai incet , aria este aceeasi dar pentru ca da mai incet ii fug mobii...se sperie de el ^_^
boomeey Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 problema lui este ca ii fug mobii de pe spot ,din cate stiu si rageful blow are range 5 sau 6 , adica cat es , doar ca da mai incet , aria este aceeasi dar pentru ca da mai incet ii fug mobii...se sperie de el ^_^stab-ul are range 3. :) punctiforme nu vor fi ca nu-si mai au rostul, dar ar fi totusi bine daca s-ar strange putin raza de respawn a mobilor de pe toate spoturile si attack range-ul lor. e aiurea cand vezi ca un mob trage in tine din coltul ecranului, si ca bk, e cam aiurea sa alergi non stop dupa ei.
Guest Sadi022002 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Vin si eu cu o propunere si as fi tare fericit dak moderatorii ar tine cont de ea.....propun ca in toate kalimele primul spot sa devina punctiform pt ca astfel sa aiba si bk`u un rol....in cresterea celorlalti...ganditi`va numai ca el sta tot timpul la party...si nu vad cu ce ar putea ajuta un player..care se taraste sa creasca pt ca nu il ajuta nmn(de obicei sm`i sunt in ipostaza asta...)totusi ....sunt si bk care vor sa ajute...Nu e de ajuns ca bk-ul va fi sef pe servar la full ? plus ca decat sa stai sa tragi singur sa ai zile ne dormite mai bine stai la pt ca rr dai la 3 zile . :bananadance2:
cavaleru_luminii Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 da cu rage si merge de voie daca nu fug mobs...dar cu puntiforme se zgarceste gunit si nu mai da party...^_^
shadowar Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 Dak era toata lumea atenta ar fi vazut ....ca nu am cerut spoturi punctiforme ca sa stea bk`u singur....ci ca suport....tot ce ar fi trebuit sa fie punctiform sa se faca party`uri...obligatorii...inainte sa postati...cititi tot pt ca se ajung la discutii destul de mari dar care iau cu totul alta intorsatura :)) iar bk`u ar fi tare al draq dak ar avea range`u es`ului =)) ....sau fie nu chiar punctiforme...dar sa fie si ele cum a spus si boom mai stranse sa poti sa ii iei fara sa alergi ca un capiat ...zic si eu ...macar de s`ar face :dontknow: P.s: Are bk`u dmg? Are...pt ce il are? Guild War nu se mai face....Soccer nici atat...Eventuri pk cine stie in ce luna a anului ...In afara de destrabalarea de la cs....si un duel pici pe colea asa tavalit ciufulit tras de par n`am mai vazut...pai pe 97 d la 5 rr`uri ...eram satul de war si Soccer si acum fac 11 si nush dak am facut 15 duel`uri pt ca toti viseaza full :|
Guest hdd Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Tarcurile de bk trebuie modificate sa nu stai sa alergi dupa ei prin tot tarcul...ca dl merge dar ca bk si mg tre sa fugi dupa ei
shadowar Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 uite o chestie stupida zic eu ...de ce nu poti sa faci pt in tark`urile de bk...macar acolo sa poti creste si u pe cineva :)) da nu dom`ne batman batman ...ca de bine de rau stateau picii afara si gata
mau Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 range mai mic la mobi si devine si bk`u holder :>
SpeedO Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Vin si eu cu o propunere si as fi tare fericit dak moderatorii ar tine cont de ea.....propun ca in toate kalimele primul spot sa devina punctiform pt ca astfel sa aiba si bk`u un rol....in cresterea celorlalti...ganditi`va numai ca el sta tot timpul la party...si nu vad cu ce ar putea ajuta un player..care se taraste sa creasca pt ca nu il ajuta nmn(de obicei sm`i sunt in ipostaza asta...)totusi ....sunt si bk care vor sa ajute...Si cum te`ai gandit tu la un asemenea spot..sa fie spawn la mobi intr-un anumit punct ?:DNu e buna idea ta si`ti spun de ce, cine`si face un caracter BK de la bun inceput nu se gandeste ca va fi un viitor holder... probabil se gandeste ca va fi un viitor Battle Master, si daca vrei sa ajuti..poti sa ajuti la Castle siege...iti spun eu ca SM si MG care sunt holderi o sa te invidieze.Aropo nu mai cereti modificari ale jocului...k azi maine nu`si mai are farmecul...fiecare caracter este gandint intr`un anumit fel..de asta fiecare are optiunea sa`si faca ce caracter doreste.
Marijuanna Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Contra .....Prea multe pretenti ... ai tarc de bk e mai bun decat punctiformu
[MihaiShadow] Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Contra .....Prea multe pretenti ... ai tarc de bk e mai bun decat punctiformuMai....tu ai vazut cand vine 2 mg si 3 bk toti ts sau fury in tarku de bk si tu sa ai vro 5 k agi iar ei 12 ca stai si te uiti la ei cum fac lv ? =))
cavaleru_luminii Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 pe fiecare harta sunt spoturi restranse in care bk cu rage da bine , el defapt voia sa faca bk full iar apoi sa si creasca prietenul sm non rr dar nu poate ca nu e holder....nu poti fii si holder si sa bati tot la cs...