halogen90 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Propunere ca atunci cand iti activezi pct pt xp de ex pt o zi atunci cand dai sw sau iti cade curentu sa nu iti dispara xp ca asa am facut si eu imi activasem pt 1 zi , am dat sw si au disparut .Asa ca as propune sa nu dispara xp cand dai swiar asta sa se activeze atunci cand pct se vor da pe bani
Biggles Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Propunere ca atunci cand iti activezi pct pt xp de ex pt o zi atunci cand dai sw sau iti cade curentu sa nu iti dispara xp ca asa am facut si eu imi activasem pt 1 zi , am dat sw si au disparut .Asa ca as propune sa nu dispara xp cand dai swiar asta sa se activeze atunci cand pct se vor da pe baninu se poate asa ceva.Cat despre puncte nu se vor da niciodata pe bani fiindca este un joc free.
Paul156 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 iar asta sa se activeze atunci cand pct se vor da pe banitu ai bani si nu ai ce face cu ei decat sa ii bagi in jocuri?? :blink:
acelasi_bandit Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Propunere ca atunci cand iti activezi pct pt xp de ex pt o zi atunci cand dai sw sau iti cade curentu sa nu iti dispara xp ca asa am facut si eu imi activasem pt 1 zi , am dat sw si au disparut .Asa ca as propune sa nu dispara xp cand dai swiar asta sa se activeze atunci cand pct se vor da pe baninu cred ca se poate si in plus nu mai vedem puncte decat de paste cred :)
KEN_CUC Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 nu cred ca se poate si in plus nu mai vedem puncte decat de paste cred :)ija a zis ca nu o sa ne mai dea pct deci :tiphat:
halogen90 Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 pai atunci sa nu mai dea deloc nu mi se pare corect sa dispara si am spus ca pct se vor da pe bani ca asa am auzit si eu
Obi-Wan Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 pai atunci sa nu mai dea deloc nu mi se pare corect sa dispara si am spus ca pct se vor da pe bani ca asa am auzit si euCate lucruri ai vazut tu ca s-au dat pe bani pe linkmania? Nu mai crede toate povestile...
halogen90 Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 si as mai avea ceva de spus daca nu se va dat pct pe bani sa se dea pe jwl la un fel de shop in game si astfel se va face si o moneda de schimb stabiladaca se va aplica ce am zis as mai propune ca store sase numeasca halogen90 :)
Paul156 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 si as mai avea ceva de spus daca nu se va dat pct pe bani sa se dea pe jwl la un fel de shop in game si astfel se va face si o moneda de schimb stabiladaca se va aplica ce am zis as mai propune ca store sase numeasca halogen90 :)nu vrei sa iti facem si un set ancient???vand halogen90 armor sau schimb pe anubis ring
boomeey Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 nu se poate asa ceva.cine te-a invatat asta?
halogen90 Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 a fost o gluma si nu am nev de anubis nu sutn asa disperat dupa ancient voi lasati glumele si ganditiva daca e buna idea si rezolvam 2 probleme
halogen90 Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 se uita cineva la propunerea asta daca se poate sau ceva?
cavaleru_luminii Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 norocu meu ca de 80 de puncte am cumparat invitatie universala la bc ^_^ . nu dam nimik pe bani , ar trebui sa se dea in functie de participarea la eventuri :tiphat:
Cr1stY Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Nu se poate asa ceva si LinkMania nu accepta bani din partea utilizatorilor/membrilor.