PyRRo Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Cu totii stim ce s-a intamplat cu numele guildei HH, si fiindca s-au iscat atat de multe discutii si pentru ca nu mi se pare fair-play , de asta vreau sa vin cu o sugestie. Stim ca fiecare guild au un anumit numar de membri, o anumita comunitate si un anumit prestigiu si de aceea vreau sa propun sa se deschida un topic cu "Rezervari" nume de Guilde, adica GM guildei respectiva, sau anumiti membri sa puna numele Guidei ca deja fiind luat .In acest fel se pot evita astfel de evenimente neplacute. Ceea ce vreau sa subliniez este faptul ca pe viitor se vor evita asta astfel de conflicte. Simplu si eficient, zic eu.
boomeey Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 corect. foarte buna sugestia :Ddaca s-ar face asa si pentru avatar/semnatura ar fi suuper :D
Bobby Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Cu totii stim ce s-a intamplat cu numele guildei HH, si fiindca s-au iscat atat de multe discutii si pentru ca nu mi se pare fair-play , de asta vreau sa vin cu o sugestie. Stim ca fiecare guild au un anumit numar de membri, o anumita comunitate si un anumit prestigiu si de aceea vreau sa propun sa se deschida un topic cu "Rezervari" nume de Guilde, adica GM guildei respectiva, sau anumiti membri sa puna numele Guidei ca deja fiind luat .In acest fel se pot evita astfel de evenimente neplacute. Ceea ce vreau sa subliniez este faptul ca pe viitor se vor evita asta astfel de conflicte. Simplu si eficient, zic eu.Contra...Sa fim seriosi,dupa nume de guild o sa iasa si rezervarile la nick si dece nu si chiar de spoturi sau de tarkuri?Guilda HH sa caute spionul in aly si nu sa dea vina pe alti,la tensiunea ce este intre cele 2 aly sunt convins ca si HH daca ar avea posibilitatea ar fura numele la Honey..app:Nu fac parte din nici unu dintre cele 2 aly sus mentionate(este o sugestie si eu ami dau cu parerea)
PyRRo Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 Rezervare la nume de guild e mult mai usor , pt ca fiecare guild are un anumit "prestigiu" si se stie cand e o rezervare pe merit si cand nu e. Pentru rezervare de nume nu este posibil , din moment ce nu stii daca e adevaratul nick cu care ai mai jucat si nu vrei sa il furi cuiva.
Obi-Wan Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Cu totii stim ce s-a intamplat cu numele guildei HH, si fiindca s-au iscat atat de multe discutii si pentru ca nu mi se pare fair-play , de asta vreau sa vin cu o sugestie. Stim ca fiecare guild au un anumit numar de membri, o anumita comunitate si un anumit prestigiu si de aceea vreau sa propun sa se deschida un topic cu "Rezervari" nume de Guilde, adica GM guildei respectiva, sau anumiti membri sa puna numele Guidei ca deja fiind luat .In acest fel se pot evita astfel de evenimente neplacute. Ceea ce vreau sa subliniez este faptul ca pe viitor se vor evita asta astfel de conflicte. Simplu si eficient, zic eu.Genul acesta de incidente se poate evita daca intelegeti toti macar 20% din notiunea de fairplay. Nu suntem OSIM aici. Daca vreti sa faceti acest lucru puteti incerca aici.
PyRRo Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 Asa e , DACA s-ar respecta notiunea de fair-play, dar din cate vezi nu se respecta
bunny Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Eu cred ca am fost destul de clar de fiecare data cu sugestiile astea. Nu mai veniti aici sa schimbati un lucru dupa un eveniment care a avut loc si nu v-a picat voua bine. ClosedDa si eu vreau marca inregistrata pe semnatura mea, cine ma ajuta sa nu o foloseasca altul? o_O