Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

condor

Propunere

Recommended Posts

Posted

Propun sa se schimbe regulamentul si sa se dea ss, pentru cei care fac PK pe altii asteptand boss-ul in kalime. Pentru ca dupa ce astepti 1 ora sa apara boss-ul se trezeste cate un noob cu, creierul cat o nuca sa dea PK.

Posted

Tu daca ai juca ti-ar conveni sa iei mereu PK? Bossu e la 5, vine unu iti da PK, te duci la 6 iar vine altu si iti da Pk si tot asa.

Posted

pro...primul care ajunge la locul unde isi da spawn kundunu el a lui..am patit si eu odata eram la kundun sa-l omor si vine un bk si ma omoara ca asa are el chef...

Posted

in 1 ora sau 2 faci lvl de urmatoarea harta kalima si nu stai degeaba...si in + daca moare boss si tu vii peste 5 minute si vine altu peste10 si ti da pk ? ce i faci ? mai sunt 50 de minute pana la boss...deci iti iei TZAPA ^_^

Posted

Deja complicati regulamentul linkmaniei mai mult decat este cazul.

Cel mult, ar trebui sa-i fie dat un advertisment pentru nesimtire. Pentru ca nu este pk pe spot, este nesimtire. Nu este nici un spot acolo, si nu faci xp. Decat din Kundun. Inca o regula noua, inca un instrument de vanatoare nou, si nu cred ca se doresteasa ceva.

Guest ^^JADE^^
Posted

=)) mai bine te duci tarkan/aida/atlans si faci lvl de k6 decat sa stai ca fraieru si sa iei pk...nu e in regulament nu se pedepseste .

Tocmai ...!!!!... aici se discuta introducerea in regulament .

Mai sus cineva a postat un suspend luat de CanabisDL pentru o asemenea fapta .

Atata vreme cat deja s-a creat un precedent e bine ca sa fie introdus in regulament si orice jucator sa stie ca este interzis sa faci pk la bosul din K5 si ce pedeapsa il paste daca il mananca si face o asemenea '' nelegiuire'' :P

Posted

De ce sa se introduca in regulament? Ca doar o sa ramana fara loc de interpretare toata treaba :) si atunci n-o sa se mai parleasca atatia.

Daca postezi pentru pk pe spot la boss, ori isi ia ala suspend, ori iti iei tu pentru nefondata, ca doar nu e spot. Am sa fac si eu niste teste pe viitor, sa vad daca macar se mentine atitudinea nonpvp in kalime.

Posted

se da si se va da suspend pt cei care fac pk la boss in kalime....deci un lucru e clar..cel mai bine ar fi sa se faca astfel...cel care e primu la boss, sa fie obligat sa faca pt, in cazul in care nu face ,print cu discutia pe f4 si ca pedeabsa o zi suspend... ca sa ajunga si el a 2`a zi dak nu a vrut sa fie om...iar in cazul in care cineva da pk ia suspend lucru deja adoptat de catre admini....dak urmareati catusi de cat rubrica Plangeri..

Posted

nu e obligat nimeni sa ti dea tie party . daca bagati regula asta o sa transformam bossu in golden sau spot . nu ai voie sa stationezi, nu ai voie sa l omori , nu ai voie sa ma opresti din tras . ramaneti la sfatu meu si duceti va sa faceti lvl pe alte harti...

Posted

tu vazusi ce scrisasi ? care i problema ta cu parerea mea ? intoarcete la oile tale...aici iti spui parerea nu faci comentarii stupide , o viata neandertaliana fericita ! :beer:

go back 2 your sheep . we don't need your kind here....educate yourself so you can have an oppinion and not criticize others

Guest bogdan87
Posted

pana akuma sa dat pk la greu la bosu akuma veniti cu reguli penibile,

de atatea ori cand mi-am luat pk la bos nu am postat

de frica ca o sa-mi iau o nefondata sau poate vanatoare

deaia am deschis si eu un topic in care mi-sa raspuns ca nu se da

ss,eu akuma ce sa mai cred? :blink:

Guest ™ZyZu™
Posted
Ce prostie, sa face pk chear si acolo, cata dusmanie si orgoliu pe serveru asta...
Guest SirALEX27
Posted

Mai ramane sa dea suspend lui Sadi sau cine mai face pk pentru ca trece pe spotul lui :).

treci pe langa spot si iti face pk nu e nesimtire ? sau cum o definesti tu fapta asta? ar trebui facut ceva si in privinta asta , vb de spoturile din kalime.

nu e obligat nimeni sa ti dea tie party . daca bagati regula asta o sa transformam bossu in golden sau spot . nu ai voie sa stationezi, nu ai voie sa l omori , nu ai voie sa ma opresti din tras . ramaneti la sfatu meu si duceti va sa faceti lvl pe alte harti...

cine il omoara trece ,vrea sa-ti de-a pt ok , daca nu nu , parerea mea ca se poate si fara pk. bafta

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...