Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

thoricik

Furt nume guild

Recommended Posts

Posted

om cu om se mai intalneste nu mai fiti tari in fata PC`ului ;)

si totusi HHnabsterZ v`ar sta frumusel

bine gandit asa ca ai grija ;) mai bine iti vezi de aragazu tau si nu mai fi tare in clantza ca se stramba

urat boom. rusine

Posted

gata fetele,relaxati-va ,trageti aer in piept si vedeti-va de ale voastre .

Acum ce sa zic,sunt si eu ofticat in aceeasi masura ca si voi ca a luat ala numele guildei , m-a egalat nesimtitul dreaq. in fine ce puteti voi sa-i faceti in afara de faptul ca fugiti rpd pe forum sa plangeti ? NIMIC , absolut nimic .

Asta e ,se mai intampla si faze de-astea..poate ca si noi am dori sa avem scris HONEY la guilda ,dar nu se poate, poate ca si eu as dori sa mi se scoata 99-le ala dat ca in pom de Rede la comanda lui Lancelot ,poate ca toti am dori cate ceva dar nu se poate...

Resemnati-va...

P.S. care a fost on de Craciun mana sus,sa nu stau sa caut in topicuri.

Posted

Un om fara caracter ca si tine nu merita cont de teste ca ai gura sparta si bati din gura la toata alyy Honey

Si stiti lucruri care playari din ally HH nu stiu

Multumit?

a da si nu te mai gandit atat ce sa scri ca pe langa ca ai gura sparta la aia din honey te mai lauzi si in fata la alianta hh

atat te duce mana ca capu nu iti functioneaza tie

stiu lucruri care playerii din HH nu le stiu? ia uimeste-ma, chiar sunt curios. cum de te-a dus pe tine capusorul ala sec la concluzia asta? nu mi-am pierdut numai eu timpul pe serverul de teste amigo. in loc sa stau sa trag ca disperatul la rr-uri sa-l ajung pe sadi cum ai facut tu, am stat si mi-am batut capul ajutand cu ce am putut. ma rog, cei ca tine care doar cer, doar cer si nu ofera nimic la schimb decat acuzatii si insulte, n-au de unde sa stie chestia asta.

pe tine cine te-a oprit sa intri pe serverul beta si sa afli mari secrete care sa nu le spui dusmanilor din HONEY?

boombastica ideea ta , gluma de garsoniera ... :) , vorba ta

acum suntem doi pustani dornici de afirmare si ne compatimim reciproc ... astepti scuze in loc sa te scuzi si aplauze de la oamenii pe care ar trebui sa`i aplauzi , pacat ca`ti bati joc singur de munca ta ...

p.s. nu`ti sta bine cu zgarda aia la gat ... se termina gluma si tare presimt ca in loc de aplauze o sa cada cortina peste tine ,si ghici cine o sa rada la urma ... :)

in loc sa jigniti, ati fi putu sa spuneti un simplu "nu-i amuzant. ne vrem numele guildei inapoi" si s-ar fi rezolvat. cu cat dati mai multe reply-uri aici jignind, tind sa cred ca va doare mai tare.

ultimul meu reply aici.

Posted

nu inteleg cei cu atata ura si prostie

am fost si in HONEY si in HH si nam inteles niciodata de ce tre sa fie atata ura,atata spionaj,unii care verifica logurile celor care sunt din guild de frica unor spioni #-o

unde-i placerea de a juca ce o gaseam pe primu db1,nam jucat foarte mult acolo decat vreo 4-5 luni,dar era altceva

boom ai putea face un gest pt cei care spui ca iti sunt prieteni si sa le dai guilda inapoi,iti spun sigur ca nu ai avea nimic de pierdut

Guest Sadi022002
Posted

:bananadance2:

@ :rofl2:

Posted

Un om fara caracter ca si tine nu merita cont de teste ca ai gura sparta si bati din gura la toata alyy Honey

Si stiti lucruri care playari din ally HH nu stiu

Multumit?

a da si nu te mai gandit atat ce sa scri ca pe langa ca ai gura sparta la aia din honey te mai lauzi si in fata la alianta hh

atat te duce mana ca capu nu iti functioneaza tie

Tu nu esti in stare sa legi doua cuvinte corect gogule . :)

http://img85.imageshack.us/img85/9466/screen122900140009.jpg

Posted

haha,ce va mai distrati voi...

uite o chestie interesanta ..in primul rand topicul l-a facut thoricik...care nu e din hh ..[cu referire la garrone]

Si in rest sunteti vai de viata voastra..credeti ca o litera poate schimba toata alianta sau ce ..va inselati ..pana mea..dar va las sa traiti in fericire ca ati reusit sa ciorditi nicku'

nevermind faceti ce credeti. :D

Posted

Eu personal am luat-o ca pe o gluma (nesarata pentru mine, dar totusi o gluma). Boom esti destul de constient ca o litera nu schimba o alianta, de aceea sper ca vei intelege ceea ce am scris si vei da numele inapoi. Dupa cum sti sunt membru zohan si recunosc ca nu mi-ar pica bine daca cineva ar face asa ceva cu numele de "zohan", cum nici tie nu cred ca ti-ar pica bine daca ar face cineva asa ceva cu "honey".

Ti-am inteles gluma, ai prins o ocazie si ai facut ceea ce ai facut (nu te/va judec), de aceea "fac apel la simtul tau civic" ca vei sparge guilda in viitorul apropiat si totul va fi cum a fost inainte din punctul asta de vedere.

Posted

Pare un scenariu din filmele americane cu teroristi..."Va dau numele inapoi cu conditia de a nu ne mai jigni,etc",lucru care nu se va intampla,ci doar creste tensiunea si rivalitatea dintre cele doua aliante.Ca sa ai spion in alinata HH,ca sa astepti momentul cand se sparge o guilda si sa furi numele si munca altora mi se pare fustrant. Celor din HH nu le ramane decat sa va dedice Sisu&Puya-Foame de bani,chiar vi se potriveste melodia.

Sa ajungi la o varsta si inca sa te comporti ca un copil ar trebui sa iti dea de gandit si e normal sa primesti jignirile cand spui ca joci acest joc pentru ca nu ai altceva mai bun de facut,totusi ai o varsta,sunt chestii mult mai importante decat jocul asta si cand faci un asemenea gest reiese ca doar intr-o lume virtuala mai poti obtine un orgasm :)

Posted

Deci din acest moment care mai sunt pe langa subiect . vorbesc aiurea, o dau la caterinca , isi bat joc sau pur si simplu intra aici sa instige la violenta - scandal ii rezolv personal de cate 25 de bucati ! (stiti la ce ma refer)

Revin si eu cu un Replay ... nu ca ar conta dar o sa postez si eu o parere!

Posted

in loc sa jigniti, ati fi putu sa spuneti un simplu "nu-i amuzant. ne vrem numele guildei inapoi" si s-ar fi rezolvat. cu cat dati mai multe reply-uri aici jignind, tind sa cred ca va doare mai tare.

ultimul meu reply aici.

trebuia sa`ti privesti gluma si din punctul lor de vedere , chiar nu inteleg ce scuze astepti din partea lor , au facut exact ce ai fi facut si tu daca cineva ti`ar fi luat nick`ul sau numele guildului ... intr`un final gluma tot expira si lumea te iarta dar nu te uita :D

p.s. daca tu crezi ca gluma ta are haz , n`ai de ce sa te simti jignit , dar ma indoiesc ca inca esti de aceeasi parere ...

p.p.s. La multi ani la toata lumea si sarbatori fericite , ne vedem prin 2000zece :happybirthday:

Posted

Rusinos de-a dreptul. Nu gestul lui boom, care e intr-un fel comic (parca cei din HH n-ar fi facut la fel daca aveau ocazia), ci reactiile armatelor de pupincuristi si justitiari.

Sunt sigur ca, fara aportul cui a postat de pe thoricik, fara amenintarile penibile ale unora care s-au trezit peste noapte membri HH sau reactiile isterico - retardate ale unor aplaudaci din HONEY, problema s-ar fi rezolvat in 2 zile maxim. Tot ce ramane e un alt topic la vederea caruia o profesoara de gramatica romana si-ar pune streangul de gat.

Trebuie sa fiti constienti ca in fiecare din cele doua aliante sunt peste 100 de jucatori. Sa ai pretentia ca fiecare dintre ei sa-si uite prietenii si sa-i injure la gramada pe ceilalti, doar pentru ca optiunile tale difera de le sefului aliantei rivale, este jenant. Sa aderi la ideea asta si s-o mai si trambitezi doar fiindca ai fost primit in guild, este mai jenant.

Felicitari "liderilor" pentru ura pe care au adus-o in joc, felicitari "aghiotantilor" pentru ca o intretin. Si felicitari celor care se feresc sa joace impreuna cu prietenii, fiindca GM-ul le-a interzis sa stea la party cu dusmanul de clasa. Daca tot vorbiti de corectitudine, voi toti, cei 5 - 10 jucatori care reprezinta cel doua aliante, ar trebui sa fiti trimisi la plimbare pentru lipsa de fair play vis-a-vis de cei care inca joaca de placere.

Posted

@Boom tu ai urmarit duar sa te dai in spectacol sa te afirmi suferi dupa faima ;)

Puteti sa furatzi 100 de nickuri ;)

Numele nu face 2 bani fara eticheta si materialu original ;)

Tu esti duar un fake pe svr asta .

Eu mam lasat de mult de joc .... dar pacat ca din cauza ta si a celor ca tine se duce tot farmecu jocului , si pacat de munca lui Dragosh si a celor din Staff ca nu este apreciata ...

@Garrone tu zici ca vretzi nicku HONEY inapoi da? Cand latzi avut nati stiut sal apreciatzi cum au facut cei din HH si voi face mereu chiar daka el se schimba, pe voi va interesat daur castelu sa fiti sus dar degeaba esti sus daka mintea e tot jos ;)

Va rodea invidia ca ati schimbat 100 de litere la alianta ;) Si ati bagat si ati scos o gramada de guilde in aliantza duar ca sa luati castel

Pe cand HH a ramas mereu la fel cu exceptia schimbari guildei Sicily cu SeVeN

Posted

Of, unde se mai ajunge si cu jocu asta :).

Nu stiu cum puteti face atat rau, o gluma, o altercatie mica sa ne amuzam, sa radem, o inteleg, si aia in limitele bunului simt, ca asa pretindem toti ca ne-au dat parintii cei 7 ani de acasa. La boom nu poti sa-i ceri mai mult, esti un copil care inca nu realizeaza multe lucruri si in primul rand ce inseamna respect. Dar Garro, de la tine inca mai am pretentii, asa cum te-am cunoscut eu mi-ai dat dovada de maturitate, bun simt si baiat de nota 10,aveai capu pe umeri acuma nu stiu unde l-ai pus. M-ai dezamagit (nu stiu cat mai conteaza asta pentru tine), dar nu uita de unde ai plecat :) .

In fond, e doar un nume si cred ca ar trebui sa le raspundem cu multa, multa indiferenta...sa-i lasam sa-l poarte daca asta isi doresc..nu sta hh in numele asta :)

P.S : Cat faceti voi roata de patrata sa stiti ca se invarte :tiphat:

Posted

^JADE^

uLise - Mg

ratandula

lixandra

Toti cate 5 zile suspend pentru off topic total ! (mici insulte is alte aberatii)

Ps: xxxXXXxxxxXX -- munca noastra nu e apreciata oricum ...

Posted

nu inteleg cei cu atata ura si prostie

am fost si in HONEY si in HH si nam inteles niciodata de ce tre sa fie atata ura,atata spionaj,unii care verifica logurile celor care sunt din guild de frica unor spioni #-o

unde-i placerea de a juca ce o gaseam pe primu db1,nam jucat foarte mult acolo decat vreo 4-5 luni,dar era altceva

boom ai putea face un gest pt cei care spui ca iti sunt prieteni si sa le dai guilda inapoi,iti spun sigur ca nu ai avea nimic de pierdut

de 3 ani incoace sa cam intrat in joc cu totul , nu mai e ca inainte acea placere de game 4 fun online , acum este game 4 nervi,rivalitate,ura,prostie si o viatza pierduta.online. Dane fa si tu o fapta buna acum de anul nou si dale numele inapoi. v`am pupat pe toti un an nou fericit si La Multi Ani !! mai sunt cateva zile si laser frate :swsword:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...