Guest Rudy Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 deci ma doare stomacul de atata ras. va las o saptamana sa va linistiti, si dupa va mai agit odata si gata. promit! asta doar daca continuati sa ma sunati de pe RDS si sa ma jigniti cum a facut un tinerel in seara asta :rofl2:Si eu unu as fi dat orice sa nu fi avut parte de asemenea "jucatori" in trecerea mea pe link-mania.Nu stiu tu cat de tare te amuzi, dar mie unu imi e scarba de ce vad si peste ceva timp cred ca multi o sa fie cei ce vor rade cand isi vor aminti de ce ai/a-ti facut. Atunci sa vedem care rade mai tare. Bafta in continuare cu circul gratuit. :right:
bunny Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Ok, eu ma bag la somn, voi lasa topicul deschis. Sa dea dracii sa va vad insultandu-va pe-aici, ca va mai vedeti conturile in 2010. >_<Nighty night :hug:
Obi-Wan Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Si eu unu as fi dat orice sa nu fi avut parte de asemenea "jucatori" in trecerea mea pe link-mania.Nu stiu tu cat de tare te amuzi, dar mie unu imi e scarba de ce vad si peste ceva timp cred ca multi o sa fie cei ce vor rade cand isi vor aminti de ce ai/a-ti facut. Atunci sa vedem care rade mai tare. Bafta in continuare cu circul gratuit. :right:Sunt total de acord. Si ce ma roade mai tare e ca boom sustine peste tot notiunea de fair play si ce face? Una ca asta... Nu mai exista respect pentru nimeni si nimic. Trist.
luk xD Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Ok, eu ma bag la somn, voi lasa topicul deschis. Sa dea dracii sa va vad insultandu-va pe-aici, ca va mai vedeti conturile in 2010. >_<Nighty night :hug:nb :hug:spam nevinovat putem face? ;;)
[Mg^Jupan] Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Sa dus tot farmecu din jocu` acesta, multa lumea numai cunoaste notiunea de realitate, toata lumea traieste in joc, alti pe langa, chiar nu stiu unde se va ajunge in curand cu mu-ul aceesta.Boom asa ca o parere persoanala, te-ai distrat destul pe seama lor, vezi ca se ataca, mor incetu, dale guilda inapoi si fi tu mai destept ca ei cu cateva sec si cedeaza, pt k nu se ajunge niciunde in halu` asta !@ nb gay`s ^^^
ArroW Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Ei cu numele, voi,tzu cu renumele. Bucurati-va ca aveti fani. Intr-o saptamana atat de frumoasa, in prag de Anul Nou, ei in loc sa chefuiasca cu prietenii, sa-si mangaie iubita (daca o au), si-au zis in sinea lor: "ahahaha, ce o sa ne radem de aia, le luam numele, o sa se taie nu alta" (ziceti ca nu-i asa :)) ). Dar o sa va demonstreze timpul ca va inselati. HH nu sta numai in nume , sunt un grup unit si au prieteni adevarati. Iar poza aceea cu Garrone si compania dand respecte e de tot rasu. Mai, voi sincer si noaptea visati ziua in care HH va da respect? :)) Respectul se castiga respectand pe ceilalti. Ati dat dovada de imaturitate.
boomeey Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Si eu unu as fi dat orice sa nu fi avut parte de asemenea "jucatori" in trecerea mea pe link-mania.Nu stiu tu cat de tare te amuzi, dar mie unu imi e scarba de ce vad si peste ceva timp cred ca multi o sa fie cei ce vor rade cand isi vor aminti de ce ai/a-ti facut. Atunci sa vedem care rade mai tare. Bafta in continuare cu circul gratuit. :right:ti-e scarba de ce? chiar nu inteleg. ce e iesit asa din comun? si mie mi-e scarba cand ii vad cum ma injura/jignesc pe mine, pe sadi si pe multi altii din honey pe allychat. si mie mi-e scarba de multe alte chestii, dar la urma urmei e doar un joc. Sunt total de acord. Si ce ma roade mai tare e ca boom sustine peste tot notiunea de fair play si ce face? Una ca asta... Nu mai exista respect pentru nimeni si nimic. Trist.respect pe cine ma respecta, nu pe cine ma injura si ma jigneste cu orice ocazie. cum pot sa ceara respect, atata timp cat nici intre ei nu se respecta? nu e vorba de fairplay aici. personal, n-am de gand sa stric "relatiile" de prietenie cu cei pe care ii cunosc si se afla in HH, daca voi vreti sa o faceti, nu va pot impiedica. @jupane, le dau guilda inapoi cand o sa isi ceara scuze fata de guilda honey, si cand o sa promita ca-si vad de treaba lor; fara atacuri la persoana, fara reply-uri cu perdea. sa-si vada strict de jocul lor si nimic mai mult. (lucru pe care n-au sa-l faca niciodata datorita orgoliului)
Cristalu Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Nush de ce va agitati atat il duce "capu" daca il putem numi capDar mai rau pentru comunitatea asta e ca unu ca si boom care face gesturi de astea mai are si cont de teste si stie toate smecherileCa doar in staful linkmania,nu sunt destui tehnicieni care sa aiva ei cont de teste.ps:am folosit cuvinte frumoase sper sa nu fie ceva problema sa iau si vreo cateva zile pe forum pentru o parere personalaMultumesc
Cristalu Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Edit: boom zis batman ramai cu guilda nenea fa ciorba de anu nou pe ea ca se poate si cu numele putin diferit.
Guest -Jafar- Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 personal, n-am de gand sa stric "relatiile" de prietenie cu cei pe care ii cunosc si se afla in HH, daca voi vreti sa o faceti, nu va pot impiedica. Aha si asta cum o faci? Prin circul si bataia de joc din seara asta? Sau prin circul si bataia de joc din zilele urmatoare?Personal nu-s cel mai mare fan al lor (dupa cum stii) dar din Aprilie numele de HH este deasupra nickului meu (respect guildul ZoHaN si voi ramane in el indiferent de ally). Iti bati joc nu doar de cei 4-5 care te vaneaza si care spun ce spun despre Honey, iti bati joc de 200 de oameni. Inclusiv prietenii aia ai tai din HH.Doar un joc e cand te joci acasa NFS, singur. Nu cand ai o comunitate si oameni care vin sa joace de placere si sunt insultati in halul asta pentru 3-4 oameni care se intampla sa fie cu ei in guild.Sunt extrem de dezamagit. :|
boomeey Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Nush de ce va agitati atat il duce "capu" daca il putem numi capDar mai rau pentru comunitatea asta e ca unu ca si boom care face gesturi de astea mai are si cont de teste si stie toate smecherileCa doar in staful linkmania,nu sunt destui tehnicieni care sa aiva ei cont de teste.ps:am folosit cuvinte frumoase sper sa nu fie ceva problema sa iau si vreo cateva zile pe forum pentru o parere personalaMultumescde asta nu mai poti tu dormi noaptea? asta te roade pe tine? ca as avea eu cont de teste? ce treaba are un cont de teste cu infiintarea unei guilde? chiar nu fac legatura. lumineaza-ma tu plssss
Cristalu Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 de asta nu mai poti tu dormi noaptea? asta te roade pe tine? ca as avea eu cont de teste? ce treaba are un cont de teste cu infiintarea unei guilde? chiar nu fac legatura. lumineaza-ma tu plssssUn om fara caracter ca si tine nu merita cont de teste ca ai gura sparta si bati din gura la toata alyy HoneySi stiti lucruri care playari din ally HH nu stiu Multumit?a da si nu te mai gandit atat ce sa scri ca pe langa ca ai gura sparta la aia din honey te mai lauzi si in fata la alianta hhatat te duce mana ca capu nu iti functioneaza tie
BAD_DMX Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Pacat ca s-a ajuns aici.Boom te respect ca si un amic,dar sincer si tu te-ai infuria daca cineva ti-ar fii furat nicku guildului.Cred ca si eu daca ar lua cineva neautorizat nicku de Zzzbumi.Cum si tu impreuna cu amicii tai ati muncit sa creati un renume guildului Honey,si cei din HH la fel...soo nu mi se pare deloc nice ce ai facut..
n4ughtyxxl Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 boombastica ideea ta , gluma de garsoniera ... :) , vorba taesti un pustan dornic de afirmare. iti inteleg frustrarile. te compatimesc.acum suntem doi pustani dornici de afirmare si ne compatimim reciproc ... astepti scuze in loc sa te scuzi si aplauze de la oamenii pe care ar trebui sa`i aplauzi , pacat ca`ti bati joc singur de munca ta ...p.s. nu`ti sta bine cu zgarda aia la gat ... se termina gluma si tare presimt ca in loc de aplauze o sa cada cortina peste tine ,si ghici cine o sa rada la urma ... :)
Guest Cont_Nou Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Nush de ce va agitati atat il duce "capu" daca il putem numi capDar mai rau pentru comunitatea asta e ca unu ca si boom care face gesturi de astea mai are si cont de teste si stie toate smecherileCa doar in staful linkmania,nu sunt destui tehnicieni care sa aiva ei cont de teste.ps:am folosit cuvinte frumoase sper sa nu fie ceva problema sa iau si vreo cateva zile pe forum pentru o parere personalaMultumescUn om fara caracter ca si tine nu merita cont de teste ca ai gura sparta si bati din gura la toata alyy HoneySi stiti lucruri care playari din ally HH nu stiu Multumit?a da si nu te mai gandit atat ce sa scri ca pe langa ca ai gura sparta la aia din honey te mai lauzi si in fata la alianta hhatat te duce mana ca capu nu iti functioneaza tieDece tot insisti cu contul ala de teste ? Vrei si tu cont ? Iti este lene sa-i dai PM la vdragosh si sa ii zic ca vrei si tu cont de teste ? Vrei sa-i dau eu PM pentru tine ?Nu inteleg pentru ce invidia asta ca "boom are cont de teste" :crazy: Vrei si tu cont de teste ? Trimite un PM la vdragosh cu un motiv bine intemeiat si poate primestiPana atunci eu cred ca boom a facut destule pentru server si merita sa aibe cont
Dropkillerz Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 asta e thora, unii oameni si-au facut o viata din acest joc si din pacate nu reusesc sa iasa din el, traind o lume virtuala :) M-a amuzat satisfactia si in acelasi timp disperarea lor sa fure numele. Oare cati 3 ani au? Daca cei care au fuarat numele n-au o viata reala,tu ai mai multe ca te agiti ca un peste pe uscat pentru simplu nume al unei guilde?
-GUNIT- Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 HH e mai mult decat numele unei dintre guildele cele mai vechi de pe linkmania dar tu nu ai de unde sa sti :))
cyborgGod Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 bai zboom felicitari si tie si la MasterMind-ul de Duppone ca sigur el a venit cu ideea ca pe tn nu te duce atata capul..Si vorba lui G nu e numele HH ce ne face renumiti ci grupul de oameni care facem parte din el.
AmAragaz Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 bai zboom felicitari si tie si la MasterMind-ul de Duppone ca sigur el a venit cu ideea ca pe tn nu te duce atata capul..Si vorba lui G nu e numele HH ce ne face renumiti ci grupul de oameni care facem parte din el.hi hi imi place de Ryuk nab k de obicei :rofl1: Sugestie : Punetiva Numele HHnabsterZ
AmAragaz Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 tu sagetutza ce-i cu tn paici?ti`am zis sa nu mai fi tare in clantza k te violez =))Edit: eu nus Boom sau garone eu chiar te ard de nu mai stai jos =))
cyborgGod Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 mno pai cand aveti in toata guilda fenomene ca tn..pai la ce naiba sa te astepti...Ps.c da-ti nota si fa media..
unaouta Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 reusiti inca o data sa aratati ce minte de copii aveti :))si va mai mirati de ce 3/4 din jucatorii link va injura
AmAragaz Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 mno pai cand aveti in toata guilda fenomene ca tn..pai la ce naiba sa te astepti...eu ti`am zis Greule dak te ard odata nu mai stai jos 3 sapt P.S ne mai int pe strada :>