Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

thoricik

Furt nume guild

Recommended Posts

Guest smiley_real92
Posted

acum ce sa fac, sa stau sa-i urmaresc? Ce, ma cheama honey?

asa e :))

Honey..mi se pare cam copilaros ce faceti :rofl1: in fn...fiecare face ce vrea cu viata lui :)

Guest Tsu^_^pui
Posted

http://img685.imageshack.us/i/screen122912190006.jpg/

daca e fan, vroia si el un autograf si nu a gasit de la cine :(

Posted

Crisai sau cine e gm, spargeti guilda...

Ce sa sparga Titi ? :D

Am crescut in grad am ajuns asistent guild master ... :))

O sa sufar daca mi se retrage acest ''privilegiu''

http://img101.imageshack.us/img101/9466/screen122900140009.jpg

Posted

Crisai sau cine e gm, spargeti guilda...

nop m3n

Stii cum a sunat asta titi? =))

Un fel de "sesam, deschide-te" ^^

doar ca a gresit parola :))

Si acuma e mandru pt ca a furat un nick ? #-o

nop. chiar m-am distrat pe cinste sa citesc discutiile care le-ati avut pe guild. si acum inca rad de ma sparg.

am facut-o de amuzament initial, dar tinand cont ca si eu am fost membru HH (pe o perioada scurta ce-i drept) mi-am rezervat dreptul de a reface guilda. cine vrea sa revina in guilda HH pm pe |boomeey| intre orele 12:00 - 18:00.

Posted

aveam 1-0 si te ofticai boom ? ai vrut tu sa ma egalezi =))

Posted

asa e :))

Honey..mi se pare cam copilaros ce faceti :rofl1: in fn...fiecare face ce vrea cu viata lui :)

De ce pui asa mult suflet ?

Nu vad legatura intre ce s-a intamplat si viata .

Posted

De ce pui asa mult suflet ?

Nu vad legatura intre ce s-a intamplat si viata .

Chiar asta-i problema ... ca unii nu prea mai insista la viata de zi cu zi si-si fac un mod de viata dintr-un joc. Cu toate ca a cam trecut vremea ... joacelor ... si pe criza va arde sa jucati ca nebunii?

E aproape final de baza de date si inca va scarpina cu show-uri inutile si pline de copilarii?

Umpic de varsta inaintata ... nu se vede ...

Posted

nu vad legatura intre viata reala si mu :) m-am distrat copios sa vad cum se agita spiritele pe aici. si cica tot noi traim in mu :))

ma mai gandesc daca voi sparge guilda sau nu dupa revelion...

ala de 2011.

Posted

nop m3n

doar ca a gresit parola :))

nop. chiar m-am distrat pe cinste sa citesc discutiile care le-ati avut pe guild. si acum inca rad de ma sparg.

am facut-o de amuzament initial, dar tinand cont ca si eu am fost membru HH (pe o perioada scurta ce-i drept) mi-am rezervat dreptul de a reface guilda. cine vrea sa revina in guilda HH pm pe |boomeey| intre orele 12:00 - 18:00.

dupa cum ziceam , motiv de chef pt revelion, cat de amuzant e sa fury numele la o guilda?

Posted

uite asta mi se pare mie amuzant. asociati forumul/jocul cu viata reala. luati totul prea in serios. nici 10% din voi nu ma cunoasteti in real life, dar comentati aiurea. asta ma amuza la culme, si cand vad ca va atacati in halul asta, imi place sa va "fac rau" :rofl2:

Posted

Vai ... mi-ai spart corazonu` central din spate ... :rofl2: ... dar pana la urma urmei cine activeaza ca erou in MU? Eu intru odata la 2/3 zile pe FORUM ... fara sa intru in joc ... ca am realizat ca exista si alte multe chestii mai importante in perioada asta a anului ... :happy1:

Am o viata destul de plina care nu are loc de jocuri ... :yum:

Asa ca nu stiu cine se agita mai tare ... :readthis:

Posted

Vai ... mi-ai spart corazonu` central din spate ... :rofl2: ... dar pana la urma urmei cine activeaza ca erou in MU? Eu intru odata la 2/3 zile pe FORUM ... fara sa intru in joc ... ca am realizat ca exista si alte multe chestii mai importante in perioada asta a anului ... :happy1:

Am o viata destul de plina care nu are loc de jocuri ... :yum:

Asa ca nu stiu cine se agita mai tare ... :readthis:

Desi nu sunt de acord cu ce a facut boom... shut the fuck up -_-!

Posted

Desi nu sunt de acord cu ce a facut boom... shut the fuck up -_-!

S-asa esti offtopic si ... nici o treaba cu guilda ... nush dupa ce postezi ... vrei sa faci mai multe posturi? Vezi-ti acolo de cratitze si de oalele tale ...

Acelasi copil ai ramas ...

Posted

deci ma doare stomacul de atata ras. va las o saptamana sa va linistiti, si dupa va mai agit odata si gata. promit! asta doar daca continuati sa ma sunati de pe RDS si sa ma jigniti cum a facut un tinerel in seara asta :rofl2:

Posted

dev, lexa, incetati? nu cred ca se merita a fi inchis topicul din cauza voastra.

boom, ai de gand sa le dai numele la guild inapoi? da\nu, macar sa stie omul o treaba. Iar voi cei din hh, asta e, vorba lui luk, nu prea conteaza numele daca voi sunteti aceeasi. Stiu ca suna si arata bine HHunterZ, si eu intrasem odata in guild doar pentru aspectul nick-ului. ^^, dar gandind de 2 ori, nu stiu cat de mult conteaza.

Posted

S-asa esti offtopic si ... nici o treaba cu guilda ... nush dupa ce postezi ... vrei sa faci mai multe posturi? Vezi-ti acolo de cratitze si de oalele tale ...

Acelasi copil ai ramas ...

Sa-ti schimbi semnatura ..

Nu mai esti in guild :D

Posted

Detinem site-ul, asa ca ... imi pastrez la semnatura ce doresc ;)

Ce site detii ma ? :-j

Pune asta la semnatura

http://img101.imageshack.us/img101/9466/screen122900140009.jpg

Posted

Site-ul guildei ... si nu te mai da mare rotunjor ca ... momentam, esti cam ... ratacit pe aici. Anyway ... who are you? :rofl2:

Ioah da ... Lapusneanu ... acuma am primit informatia ... apoi nu ma chinui sa-ti explic ... ca nu prea am cui. Stai linistit ca nu impresionezi pe nimeni cu poza aia ... facuta de voi ... ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...