Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

thoricik

Furt nume guild

Recommended Posts

Posted

Fugi de canta la alta masa :)

Cine altcineva in afara de mintea "diabolica" a lui garrone se putea gandii sa va fure voua guildul? si acum sincer , daca sunteti voi atat de uniti , nu cred ca prietenia voastra sta legata intr-un nume de guild , atata timp cat colectivul este acelasi nu vad unde ar fi problema sa va strangeti in HHunterS :) , dar cum Garrone a reusit sa va "sparga" guilda de 2 ori nu sunteti acel colectiv care va doriti sa fiti . Acesta este ultimul meu post aici .

Si eu cand ziceam ca Garrone a spart-o de prima data, ca el a fost "ghidusul", altii "Batman! Batman!" 8-|...

Posted

Avand in vedere ca au tot sustinut fair-play-ul, asta e o dovada de marsavie, "furtul" numelui. Chiar m-ar mira (not) sa mai zica ca sunt buni la ceva (fara suparare, stii tu cine :) ). Din pacate, e doar un nume, nu poti face o plangere. Tine doar de obrazul "inamicului". El e si moderatorul, si inculpatul.

Medicamente ! Medicamente ! :D

Posted

JADE , my friend pana si guilda Looser era o forta pe linkmania dar se vede ca n-ai o legatura cu srv link si nu stii istoria acestui server.

Posted

Cum naiba topicurile in care e acuzat Gunit la plangeri fac cate 3k + vizionari (chiar si 6k+ =))) ) in o ora, aproximativ, si asta de abia aproape 400 :))?

mi-e unu mi se pare funny :D

Guest uLise - Mg
Posted

dau contul cu crisai pentru 1 item anubis :lol:

Your mom must be very proud that her son is an idiot

Posted

JADE , my friend pana si guilda Looser era o forta pe linkmania dar se vede ca n-ai o legatura cu srv link si nu stii istoria acestui server.

Parerea ta ... si ti-o respect .

In rest pot sa iti zic ca am vb foarte serios .

Looser e un nume care vi s-ar potrivi de minune pentru guild .

Posted

Stii cum a sunat asta titi? =))

Un fel de "sesam, deschide-te" ^^

Sincer acum, mi se pare aiurea faza asta... insa prin regulament nu ai cum sa il obligi.

Guest LowGmaN666
Posted

205. HHunterZ 1 |boomeey|

Posted

Nu cred ca va conta pentru noi ca vom avea HHunterZ sau HHunterS ca nume , dar e vorba despre ideea in sine de a fura numele guildei rivale...adica cat de obsedat poti sa fii :duh: ...e clar ca omul ala a stat si l-a urmarit pe Tsu...ca-n filme nu alta :)) ...get a life please..you really need one ...

P.S. Indiferent de Z sau S tot HH suntem, dar de azi numele de Honey va fi asociat cu acest "furt"

Sarbatori fericite in continuare ! :)

Guest smiley_real92
Posted

Daca nu ati fost pe faza...aveati acum nick-ul :))

Posted

Avand in vedere ca au tot sustinut fair-play-ul, asta e o dovada de marsavie, "furtul" numelui. Chiar m-ar mira (not) sa mai zica ca sunt buni la ceva (fara suparare, stii tu cine :) ). Din pacate, e doar un nume, nu poti face o plangere. Tine doar de obrazul "inamicului". El e si moderatorul, si inculpatul.

man numele asta este de mult .. dc sa nu fie in continuare ? .. cel care a facut asta sa sparga guilda si sa fie refacut de tsu ... cel care a furat nick de la HH incearca sa faci o fapta buna ca vine revelionu .. e frumos sa ierti :)

Posted

Interesant !!!

Merita vazut :D

http://img101.imageshack.us/img101/9466/screen122900140009.jpg

Guest Tsu^_^pui
Posted

Daca nu ati fost pe faza...aveati acum nick-ul :))

acum ce sa fac, sa stau sa-i urmaresc? Ce, ma cheama honey?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...