Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

thoricik

Furt nume guild

Recommended Posts

Posted

Nu sunt membru HH si poate nu aici e locul pentru aceasta plangere, dar sunt revoltata pentru ceea ce vad pe acest joc. Oricine joaca mu pe Linkmania cunoaste guildul HHunterZ care are un renume de ani de zile nu doar pe linkmania ci si pe alte jocuri. Este inadmisibil ceea ce s-a intamplat! Bogz fostul gm a vrut sa predea stafeta lui TsuXing pentru a reface guildul HHunterZ, nici nu a apucat sa dea X bine la guild ca deja HH a fost refacut (cum toti bine stim) de membrii guildei concurente. Unde este spiritul de fairplay in acest joc?...chiar un halul acesta s-a ajuns?

As dori daca se poate ca cineva sa ia masuri pentru ca HH sa fie refacut de cei care cu adevarat merita si dau sens acestui nume!

:tiphat:

Guest Tsu^_^pui
Posted

asta e thora, unii oameni si-au facut o viata din acest joc si din pacate nu reusesc sa iasa din el, traind o lume virtuala :) M-a amuzat satisfactia si in acelasi timp disperarea lor sa fure numele. Oare cati 3 ani au?

Posted

asta e thora, unii oameni si-au facut o viata din acest joc si din pacate nu reusesc sa iasa din el, traind o lume virtuala :) M-a amuzat satisfactia si in acelasi timp disperarea lor sa fure numele. Oare cati 3 ani au?

Uite nu vreau sa fiu rau, dar:

Un lucru vreau sa precizez, nu sunteti miezul din dodoasca, iar regulamentul in marea lui majoritate este facut in timp, unele reguli facute de admini si cizelate de jucatori, altele facute chiar de jucatori, deci este greu de schimbat ceva cand deja a fost testat atatea luni de zile si cei caresi-au facut svr de mu si au jucat aici, au vazut ca este un regulament bun.

Poate "coloana vertebrala" a unor reguli sau poate a tot regulamentului este luat de pe linkmania, dar fiecare svr are lucrurile lui diferite, aici fac referire la rere4fun, am vazut bunny ca ai facut la un moment dat chiar si un topic acolo, unele reguli sunt asemenea, poate unele chiar identice, dar regulamentul nu este 100% linkmania.

P.S. mergeti si inregistrati-va regulamentul la minister sau unde se fac asemenea lucruri, apoi puteti sa va plangeti -___-

Remember this? :)

Mutat la diverse, fara suparare, nu este o plangere.

Guest smiley_real92
Posted

Aveti iscoade in guild :)) d unde stia ala ca voi refaceti? xD

Guest LowGmaN666
Posted

Aveti iscoade in guild :)) d unde stia ala ca voi refaceti? xD

true true spioni peste tot....still very lame honey :-j

Guest Tsu^_^pui
Posted

Ce sa facem bunny? Asa-s unii in joc, no life.

Stiu ca e mai usor sa fi sarcastic decat sa dai un raspuns care sa ajute, deh, stiu cel mai bine (doar ca eu sunt jucator si imi permit, tu.. nu prea stiu, ai alte responsabilitati), dar exista o diferenta intre ce am scris eu acolo si situatia actuala: tu nu poti sa faci nimic, pe cand, cu numelese poate face ceva ;)

P.S. bunny, acolo, desi au furat un regulament, trb totusi sa fi putin mandru ca au considerat ca e asa de bun regulamentul incat sa-l ia si sa-l puna pe forumul lor, aici cum fac? Trb sa fiu mandru ca un raton de 0 rr din honey fura guilda si apoi nubii mai mari din honey se bat in piept ca gorilele pe global?

Posted

Oricum, tot ce pot sa faca e sa vorbeasca cu respectivul, desi nu cred ca va fi de-acord sa le dea guilda, daca a fost chiar asa de rapid s-o faca imediat dupa ce a spart-o. Intr-adevar, probabil o iscoada.

Tsu, chiar n-am fost sarcastic, am vrut doar sa-ti arat ca nu e chiar asa greu sa ma intelegi, daca vrei. :)

Posted

Eram langa TsuXing cand a vrut sa refaca guilda si o elfa pe nume Crisai era langa noi si a facut guilda as vrea daca se poate sa i se verifice logourile de curiozitate

Posted

Nu am nicio legatura asta , nu sunt anti hh sau anti honey , n-am nicio treaba cu vreuna din cele 2 aliante , cu toate ca nu e frumos ce s-a facut , dar totusi , nu cred ca e numele rezervat de voi , nimeni nu are privilegii la numele guildei sau nickurile din joc. Exceptiile sunt doar nickurile asemantoare cu ale gm-ilor sau guild Admins , care sunt trecute si in regulament :) .

Posted

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...t&p=3337238

Dupa cum se vede aici Regula de baza: comportament civilizat...dupa parerea mea (stiu ca nu este nici un nume rezervat, banuiesc ca nu se va putea rezolva nimic decat daca GM-ul guildei actuale HH va rupe) acesta nu este un comportament civilizat si de bun simt mai ales ca a fost facut din si cu rautate...war-uri exita mereu si in jocuri si in viata reala si corecte si nu prea corecte, dar HH nu a fost "furat" din greseala si intentionat si ca jucator pe acest server trebuia sa imi spun parerea, si eu am patit cu guildul si cu numele personal si nu mi-a picat tocmai bine...nu se face asa ceva... cand vin unii mai noi pe server si nu stiu ca Blue, White, Hell, etc. sau orice nume mai comun a fost folosit atatia ani sunt luate numele, dar nu se face asa ceva doar din grandomanie si rautate... este totala lipsa de fairplay...

Posted

Ce sa facem bunny? Asa-s unii in joc, no life.

Stiu ca e mai usor sa fi sarcastic decat sa dai un raspuns care sa ajute, deh, stiu cel mai bine (doar ca eu sunt jucator si imi permit, tu.. nu prea stiu, ai alte responsabilitati), dar exista o diferenta intre ce am scris eu acolo si situatia actuala: tu nu poti sa faci nimic, pe cand, cu numelese poate face ceva ;)

P.S. bunny, acolo, desi au furat un regulament, trb totusi sa fi putin mandru ca au considerat ca e asa de bun regulamentul incat sa-l ia si sa-l puna pe forumul lor, aici cum fac? Trb sa fiu mandru ca un raton de 0 rr din honey fura guilda si apoi nubii mai mari din honey se bat in piept ca gorilele pe global?

Eu nu zic ca nu sunt de acord cu tine. Chiar te/va sustin, stiu cum e. Pe 0.97d si noua ne luase unul guilda K&P, n-a vrut sa ne-o dea, dar s-a spart guilda din lipsa de playeri dupa rr la server (ca pe-atunci orice guilda cu minim 3 membri, dupa rr la server, se stergea).

Oricum, nu prea ar fi corect fata de cei care au mai avut probleme de genul cu guilda. Nimeni nu i-a luat in considerare, de ce s-ar lua pentru HH? After all e doar o guilda, stii bine asta, la fel ca si guilda BAD^BOYS, de tipa bonito pe-aici ca i-a furat numele guildei. L-a luat cineva in seama? Nu. Deci...frumos ar fi sa facem pentru toti, sau pentru niciunu.

Oricum, nu cred ca ar fi ideal ca topicul sa fi ramas la plangeri, eventual sa ia si suspend, ca atunci chiar nu mai avea cum sa sparga guilda. In ultima instanta doar cu dragosh puteati sa vorbiti, desi nu cred ca va fi de acord.

Posted

Uite nu vreau sa fiu rau, dar:

Remember this? :)

Mutat la diverse, fara suparare, nu este o plangere.

De ce nu este o plangere?? Tocmai ca este!!

Cand vrei sa faci cuiva rau intentionat, eu stiam ca platesti pentru asta, nu? De aici si suspendurile pentru vanatoare. Ceea ce-a facut individul care a intrat pe Crisai, si anume a FURAT identitatea noastra, a colectivului, a guildului HH!! Totala lipsa de fairplay, si foarte multa nesimtire. PENTRU ASA CEVA NU SE DA SUSPEND?? Pentru nesimtire nu iei suspend cumva pe Linkmania?? De ce sa dea suspend pe acel elf? Sa se verifice cine a fost! Au stat si au pandit, pana nu au mai vazut guilda, dupa care au refacut ei. Cat de jalnic!!

LE: Bunny, aici a fost un caz special. A fost vorba de un minut, maxim doua, pana cand a reintrat tsu, si-a vrut sa faca guilda HH. Tot el a fost pe Bogz cand a spart-o. A fost facut un rau intentionat, si premeditat.

Cand altul o face fara sa stie, de ex. Bad^Boys (nume destul de comun) este cu totul altceva.

Aici au pandit, au asteptat, si au furat, cu foarte mult nesimtire, specifica dealtfel.

Guest Tsu^_^pui
Posted

asta e, trb sa accept ca sunt si asemenea jucatori pe svr, unii avand 20-30+ de ani care insa gandesc ca la 2 ani si singura lor placere este sa fie niste javre.

Fie ca se face ceva sau nu, am aceeiasi oameni, care pana la urma inseamna HH si hai ca vine revelionu si trb sa ma pregatesc :)

Oare in k6 pe ultimle 2 spoturi o sa fie artificii? Sau in mu nu este asa ceva? :(

Posted

Nu sunt membru HH si poate nu aici e locul pentru aceasta plangere, dar sunt revoltata pentru ceea ce vad pe acest joc. Oricine joaca mu pe Linkmania cunoaste guildul HHunterZ care are un renume de ani de zile nu doar pe linkmania ci si pe alte jocuri. Este inadmisibil ceea ce s-a intamplat! Bogz fostul gm a vrut sa predea stafeta lui TsuXing pentru a reface guildul HHunterZ, nici nu a apucat sa dea X bine la guild ca deja HH a fost refacut (cum toti bine stim) de membrii guildei concurente. Unde este spiritul de fairplay in acest joc?...chiar un halul acesta s-a ajuns?

As dori daca se poate ca cineva sa ia masuri pentru ca HH sa fie refacut de cei care cu adevarat merita si dau sens acestui nume!

:tiphat:

Si vrei sa ne zici ca s-a trezit spiritul civic in tine si nu mai puteai sa dormi ...

O vorba din popor zice asa :

''Oaia care nu isi poarta lana s-o manance lupul ''

Eram langa TsuXing cand a vrut sa refaca guilda si o elfa pe nume Crisai era langa noi si a facut guilda as vrea daca se poate sa i se verifice logourile de curiozitate

Si eu is curios de ce n-a venit Mos Craciun ... se pot verifica logourile ...?

Sa-mi ziceti si mie cine s-a conectat pe Mos Craciun de n-a venit la mine .

Posted

Crisai =boom=garrone=sadi =......etc :))))stiu sg;) ca o mai aducea tark si punea store deale lor:))

Posted

De ce nu este o plangere?? Tocmai ca este!!

Cand vrei sa faci cuiva rau intentionat, eu stiam ca platesti pentru asta, nu? De aici si suspendurile pentru vanatoare. Ceea ce-a facut individul care a intrat pe Crisai, si anume a FURAT identitatea noastra, a colectivului, a guildului HH!! Totala lipsa de fairplay, si foarte multa nesimtire. PENTRU ASA CEVA NU SE DA SUSPEND?? Pentru nesimtire nu iei suspend cumva pe Linkmania?? De ce sa dea suspend pe acel elf? Sa se verifice cine a fost! Au stat si au pandit, pana nu au mai vazut guilda, dupa care au refacut ei. Cat de jalnic!!

LE: Bunny, aici a fost un caz special. A fost vorba de un minut, maxim doua, pana cand a reintrat tsu, si-a vrut sa faca guilda HH. Tot el a fost pe Bogz cand a spart-o. A fost facut un rau intentionat, si premeditat.

Cand altul o face fara sa stie, de ex. Bad^Boys (nume destul de comun) este cu totul altceva.

Aici au pandit, au asteptat, si au furat, cu foarte mult nesimtire, specifica dealtfel.

Am dat exemplu, m-am referit ca nu e prima oara cand se "fura" un guild. Si pentru ce vrei sa-i dai suspend? Furt de guild? Inventam reguli? Cu ce a gresit respectivul analizand regulamentul? Cu nimic, nu? Probabil o sa crezi ca am ceva cu voi sau tin cu respectivul, chiar deloc, eu iti explic la rece situatia.

Da alexa, a furat indentitatea voastra, si mie de exemplu, mi-au fost furate citate intregi, eu la cine sa mai fac o plangere? :) Cand m-am dus pe forumul respectivilor, mi-a trantit un moderator o replica de genul ca "poate gandim la fel". Poftim? =)) Life's not fair, true. Nu ai ce sa le faci, ar trebui sa va calmati si sa incercati sa dati de respectivul. Altfel nu cred ca rezolvati nimic.

Posted

Crisai =boom=garrone=sadi =......etc :))))stiu sg;) ca o mai aducea tark si punea store deale lor:))

nu-mi spune ca acu ti-ai dat seama si incerci sa ne informezi si pe noi :blink:

Posted

nu te contrazic:

In acel moment in care TsuXing incerca sa faca guilda langa noi se afla Knavish. Imediat dupa ce a facut elfa (Crisai) guildu am fugit dupa ea si a disparut si a aparut langa GameMaster din davias mai precis langa Knavish si TsuXing Q-Sadi

Posted

Avand in vedere ca au tot sustinut fair-play-ul, asta e o dovada de marsavie, "furtul" numelui. Chiar m-ar mira (not) sa mai zica ca sunt buni la ceva (fara suparare, stii tu cine :) ). Din pacate, e doar un nume, nu poti face o plangere. Tine doar de obrazul "inamicului". El e si moderatorul, si inculpatul.

Posted

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...t&p=3337238

Dupa cum se vede aici Regula de baza: comportament civilizat...dupa parerea mea (stiu ca nu este nici un nume rezervat, banuiesc ca nu se va putea rezolva nimic decat daca GM-ul guildei actuale HH va rupe) acesta nu este un comportament civilizat si de bun simt mai ales ca a fost facut din si cu rautate...war-uri exita mereu si in jocuri si in viata reala si corecte si nu prea corecte, dar HH nu a fost "furat" din greseala si intentionat si ca jucator pe acest server trebuia sa imi spun parerea, si eu am patit cu guildul si cu numele personal si nu mi-a picat tocmai bine...nu se face asa ceva... cand vin unii mai noi pe server si nu stiu ca Blue, White, Hell, etc. sau orice nume mai comun a fost folosit atatia ani sunt luate numele, dar nu se face asa ceva doar din grandomanie si rautate... este totala lipsa de fairplay...

Lasa ma ... nu mai plange tu .

Isi pot face alta guilda cu alt nume.

O idee ar fi Loser :))

Posted

Cine te`a bagat in seama sau te bagi singur...?....

Auzi voci si ai zis sa lasi un post pe aici ;;)

Fugi de canta la alta masa :)

Cine altcineva in afara de mintea "diabolica" a lui garrone se putea gandii sa va fure voua guildul? si acum sincer , daca sunteti voi atat de uniti , nu cred ca prietenia voastra sta legata intr-un nume de guild , atata timp cat colectivul este acelasi nu vad unde ar fi problema sa va strangeti in HHunterS :) , dar cum Garrone a reusit sa va "sparga" guilda de 2 ori nu sunteti acel colectiv care va doriti sa fiti . Acesta este ultimul meu post aici .

Posted

Lasa ma ... nu mai plange tu .

Isi pot face alta guilda cu alt nume.

O idee ar fi Loser :))

bai baiatule dute si culege niste nuci ;) si numele de guilda care il propui tu este chiar sinonimu tau

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...