Jump to content
Logrono

Paris Hilton s-a maritat!

Recommended Posts

Posted

Paris a declarat in stanga si-n dreapta ca vrea sa se marite! Cum iubitul a tot amanat cererea in casatorie, frumoasa blonda n-a ezitat in a spune DA fostului editor al publicatiilor britanice Daily Mirror si News of the World, Piers Morgan. E drept ca nunta s-a desfasurat in Las Vegas si nu a fost altceva decat o farsa pusa la cale de Morgan, care a vrut sa-si promoveze astfel noua emisiune ce va rula la un post de televiziune britanic.

Imbracata in rochie alba de mireasa si cu voal pe cap, Paris l-a luat de sot pe ziaristul in varsta de 44 de ani, in fata sosiilor lui Elvis Presley si Marilyn Monroe. Cei doi "proaspat-casatoriti" s-au sarutat cu foc la finalul ceremoniei, care a durat 15 minute.

Paris Hilton a tinut sa precizeze ca totul a fost o gluma si ca nu ar renunta la Doug Reinhardt pentru nimic in lume. Asa mult il iubeste!

Sursa > Pagina mea web

Click sa vedeti ce bosorog :)

Posted

Oare sa fi dat si paris de criza ca toata lumea stie ca are bani da odata ce sa oprit la generosul domn :)) doar nu pentru ce are in pantaloni pentru money :)

Posted

Doh, pt cei care n`au citit de pe site tot ... tin sa va anunt ca a fost o gluma din partea ei. Voi ati citit doar titlul topicului si gata ? Ati muscat`o #-o Anyway, pot sa zic ca si mie mi`a sarit inima in piept putin cand am citit titlul ... dar am vazut ca totul e o gluma, asa ca, don`t worry.

Posted

Doh, pt cei care n`au citit de pe site tot ... tin sa va anunt ca a fost o gluma din partea ei. Voi ati citit doar titlul topicului si gata ? Ati muscat`o #-o Anyway, pot sa zic ca si mie mi`a sarit inima in piept putin cand am citit titlul ... dar am vazut ca totul e o gluma, asa ca, don`t worry.

She's just another b!tch man, don't bother getting a heart attack.

Posted

She's just another b!tch man, don't bother getting a heart attack.

o biatch' :cool2:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...