Logrono Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Paris a declarat in stanga si-n dreapta ca vrea sa se marite! Cum iubitul a tot amanat cererea in casatorie, frumoasa blonda n-a ezitat in a spune DA fostului editor al publicatiilor britanice Daily Mirror si News of the World, Piers Morgan. E drept ca nunta s-a desfasurat in Las Vegas si nu a fost altceva decat o farsa pusa la cale de Morgan, care a vrut sa-si promoveze astfel noua emisiune ce va rula la un post de televiziune britanic.Imbracata in rochie alba de mireasa si cu voal pe cap, Paris l-a luat de sot pe ziaristul in varsta de 44 de ani, in fata sosiilor lui Elvis Presley si Marilyn Monroe. Cei doi "proaspat-casatoriti" s-au sarutat cu foc la finalul ceremoniei, care a durat 15 minute. Paris Hilton a tinut sa precizeze ca totul a fost o gluma si ca nu ar renunta la Doug Reinhardt pentru nimic in lume. Asa mult il iubeste!Sursa > Pagina mea web Click sa vedeti ce bosorog :)
i sin Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Cei doi "proaspat-casatoriti" s-au sarutat cu foc la finalul ceremoniei, care a durat 15 minute. WTF?lucky bastard
MiTzA- Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 HAHAHAHA, cat de aiurea ..... Maine ma marit...dar nu cu iubitul meu =))
m4x Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Deja imi parea rau de sarmanul "sot". Nu e de maritat cu Paris Hilton, parerea mea. Ea este si va fi doar o aventura.
Random Hero Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Acum sa asteptam "filmul" din luna de miere, asa cum s-a intamplat si in cazul Pamelei Anderson.
MusiC Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 (edited) Casa de piatra,dar nu cred ca o sa dureze prea mult acesta "casnicie" Edited December 28, 2009 by MusiC
Logrono Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 Oare sa fi dat si paris de criza ca toata lumea stie ca are bani da odata ce sa oprit la generosul domn doar nu pentru ce are in pantaloni pentru money :)
Strike^^ Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Femeile...te lasa gura casca oricand :bananadance2:
Bobby Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Pfuiii, Paris Hilton credeam ca ma asteapta pe mine sa-i cer mana,cred ca o sa-mi tau venele
antonio112 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Doh, pt cei care n`au citit de pe site tot ... tin sa va anunt ca a fost o gluma din partea ei. Voi ati citit doar titlul topicului si gata ? Ati muscat`o #-o Anyway, pot sa zic ca si mie mi`a sarit inima in piept putin cand am citit titlul ... dar am vazut ca totul e o gluma, asa ca, don`t worry.
Random Hero Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Doh, pt cei care n`au citit de pe site tot ... tin sa va anunt ca a fost o gluma din partea ei. Voi ati citit doar titlul topicului si gata ? Ati muscat`o #-o Anyway, pot sa zic ca si mie mi`a sarit inima in piept putin cand am citit titlul ... dar am vazut ca totul e o gluma, asa ca, don`t worry.She's just another b!tch man, don't bother getting a heart attack.
sycron Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 She's just another b!tch man, don't bother getting a heart attack. Pana la urma cine e Paris Hilton ?
Random Hero Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Pana la urma cine e Paris Hilton ? O alta [ce am spus mai sus] care a devenit celebra dupa ce a aparut un film XXX cu ea Altceva nu stiu ce sa zic despre ea.
Guest spanky Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 She's just another b!tch man, don't bother getting a heart attack.o biatch' :cool2:
Razvan Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 O fata rasfatata cu nume de hotel.defapt cu nume de baiat :Pps: de ce tot comentati daca nu ati citit toata stirea? ...
sycron Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Macar de ar avea sani frumosi.Neinteresanta femeia asta.
Notorious DOC Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Ea se casatoresti , si pe ascuns se arde cu C.Ronaldo #-o , cum sa o i-ai de nevasta pe asta , of , of
Logrono Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 E bine domnisoara ! bine leai zis antonio112