Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

YonutzD

Vrem cc la 1h

Recommended Posts

Posted

Vreau sa fiu primul care incepe lista de "semnatura" pentru revenirea la cc-uri la interval de 1h.

Motivatia mea este faptul ca, desi apuc sa stau destul de putin timp in joc, nici macar nu apuc sa ma bucur de un amarat de cc. Si asta ca sa nu mai putin la socoteala faptul ca mai intra si jucatori cu "n" rr-uri.

:banghead:

Posted

Din 10 cc-uri daca-mi picau 3-4 ancients era bine :). Si ce pica, kantata, ceva ce deja avea toata lumea. Piata nu era influentata decat cu foarte putin. Sunt curioasa la sugestia cui a schimbat cc-ul la 2 ore, fiindca cineva trebuie sa ii fi spus :).

Posted

Din 10 cc-uri daca-mi picau 3-4 ancients era bine :). Si ce pica, kantata, ceva ce deja avea toata lumea. Piata nu era influentata decat cu foarte putin. Sunt curioasa la sugestia cui a schimbat cc-ul la 2 ore, fiindca cineva trebuie sa ii fi spus :).

probabil ti sa raspuns la intrebare mai jos =))

Posted

Vreau sa fiu primul care continua lista inceputa de tranced cu "semnatura" ca CC la 2h este foarte bine.

Oricum in CC e mereu cel putin un char cu 20+ rr asa ca cei mici nu au nicio sansa la ancient. Si da, pica multe ancient in CC asa ca la 2h e mai ok.

Posted

si cu cc-ul asa o sa fie ? din 2 in 2 ore?

da

Daca dragosh a modificat de ieri pana azi, nu se va razgandi de azi pentru maine, sa fiti siguri. Eu va las topicul, dar stiti bine ca vi-l las degeaba.

Guest LowGmaN666
Posted

Vreau sa fiu primul care continua lista inceputa de tranced cu "semnatura" ca CC la 2h este foarte bine.

Oricum in CC e mereu cel putin un char cu 20+ rr asa ca cei mici nu au nicio sansa la ancient. Si da, pica multe ancient in CC asa ca la 2h e mai ok.

daca la tine totul se refera la rr apucate de alt joc #-o

Posted

pai locul in care te mai poti duce cand esti la inceput, e cc si cry. acum a ramas cry,unde si acolo se calca lumea in picioare. Asa in cc mai aveam si noi speranta unui ancient muncit. Acum stam la gard si ne uitam cum cere unul 5-10-15 poh pentru un item.

Posted

de ce va plangeti nu vi se pare ca ati facut prea multe seturi acc` pe seama cc`ului? si dak vreti ancient am eu o propunere si mai buna...infrangeti Honey

Guest LowGmaN666
Posted

de ce va plangeti nu vi se pare ca ati facut prea multe seturi acc` pe seama cc`ului? si dak vreti ancient am eu o propunere si mai buna...infrangeti Honey

ti`se pare ca toti stam numa pe mu :blink:

Posted

imi pare rau sa te anunt, dar nu mai am 10 ani ca sa stau non stop in fata calculatorului. stai tu online pana termini liceul macar si mai vorbim dupa 5 ani de la terminarea lui. Presupunand ca mai esti in tara,desigur.

Posted

si atunci la ce mai e lotul? nu-i bine sa fie piata invadata de anciente

- iteme 380.

- poti sa faci 300 linistit, fara sa iti dea cineva pk, sau macar un level "decent".

- poti da la ancients fara sa "vina unul in chaos castle" mai mare decat tine si sa te crape.

Posted

tu chiar crezi ca se rezuma totul la piata de ancient. habar n-ai de ce jucam noi mu. Tu joci pentru experienta, ancient si castel. Ia cauta un job, ai grija de 1-2 copii si vezi cum ti se mai pare acea ora pe care o petreci si tu in liniste alaturi de prieteni, si pe langa care mai poti merge linistit intr-un cc unde de bine,de rau mai exista sansa sa te alegi si tu cu un cadou. Nu mai exista timp de 1000 de rr ca sa fii full stats. Joci pentru lucrurile marunte si nu cred ca chiar sunt singurul de pe acest server care gandeste asa.

Guest LowGmaN666
Posted

eu vreau cc la un minut

la minut nu se poate :)) la 30 de minute 100% mere :D

Posted

noi (eu si ceilalti din staff) vrem cate :

- un lamborghini reventon

- un hummer h1

- o vila la mare cu : etaj , 2 garaje, curte, piscina ...

- o vila la munte cu : etaj , 2 garaje, curte, piscina ...

- un cont in banca cu 500k euro

...

aranjam ceva ? :P

:closed:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...