Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Null

In-game market

Recommended Posts

Posted

Pentru inceput, nu stiu sigur daca MUul de pe linkmania are si developeri, nu numai administratori. Daca nu se face development, aceasta idee nu prea are cum sa fie implementata. (Din cate stiu. Ma pot insela, la fel de bine.)

Ideea este cea de a creea un NPC (probabil), cu o interfata speciala si functie aparte.

Jucatorii pot merge la acest NPC sa lase anunturi de Buy/Sell sau sa caute prin anunturile existente.

Preferabil ar fi ca anunturile sa fie in forma de lista de cate o linie (subiectul), cu detaliile accesibile printr-un mouse-over.

Pentru a reduce variabila umana, daca s-ar putea atasa acel mouse-over de pe item, ar fi bine.

NPCul ar fi localizat intr-un oras incepator (Lorencia,Noria, maxim Devias).

Avantajele sunt mari. Nu multi vizioneaza forumul, iar posturile curente le vad doar cei care sunt online la moment. Prin acest sistem, un jucator poate afla ce vinde altul mult mai usor, oricand si chiar daca cel ce vinde este offline, facilitand tranzactiile in general.

Daca linkmania nu are oameni ce pot implementa astfel de lucruri, sper ca se poate macar inainta idea (daca merita) la developerii de la care procurati updaturi de acest gen.

In final, imi cer scuze daca postez o idee ce a fost propusa deja. Stau prost cu termenii cheie cand dau searchuri.

Posted

nu stiu cat sunt de asemanatoare jocurile , in fine

LastChaos [nu fac publicitate] are un npc asemanator cu ce ai zis tu mai sus.

tot asa a fost propus iar dupa vre-o 2 sapt a fost si implementat..bine..ei au developeri. tot asa se faceau trade ca si pe mu [adica forum +ingame store option] ar fi o idee geniala

Posted

ideea suna bine, dar cine poate sa o puna in aplicare? developeri din cate stiu eu nu sunt pe linkmania. singurul care ar putea face asa ceva ar fi vdragosh.

Posted

Sum spunea si boom

Singurul "developer" pentru Mu LM sunt eu .

Eu nu am timp, motivatie, cunostinte necesare ca sa fac asa ceva intr-un timp scurt.

Abia avem timp sa rezolvam bug-urile existente .

Vad ca nu ti-ai dat seama , desi este atat de evident : "developerii" de MuOnline NU lucreaza pe nasturi .

Ai putea spune ca cei care se ocupa acum de administrarea forumului si a serverelor de jocuri LinkMania sunt niste "fraieri" :P

Posted

Acele jocuri gen cabal , lastchaos nu se compara cu mu , developerii de pe acele jocuri au si beneficii :) isi scot bani din donatii , premium packs ai altele , aici nimanui nu i-ar convenii sa isi piarda noptile , pentru ce? ce beneficii au? iti spun eu : 0 barat , sunt injurati si criticati si nush ce :) .

Guest smiley_real92
Posted

asta o sa fie cadoul nostru de intrare in 2010 ? :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...