Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Anomys

server down?

Recommended Posts

Posted

Legionar u pe toatalumea faci but.Cred ca u esti mai mare BUT ca noi

Ce om isi pune nick Legionar? Hai sa va vad ca un pic de psihologie nu strica! :clap:

Guest Tsu^_^pui
Posted

Tsu nu este = legionaru

@Reya, te astept diseara inapoi in guild ;;)

Posted

tiam zis sa taci in mazga mea . jet in plm de flamand

baaa!!!!!!! u vb? miroase a foame pe srv asta de la tine =))) .... sa vi sa iti dau o felie de paine ;)

Posted

Tsu nu este = legionaru

@Reya, te astept diseara inapoi in guild ;;)

nu este tsu sigur... e dStile =)) zi shi u cn esti ma... am crezut ca esti butu ala de -LEGIONAR-

Guest Tsu^_^pui
Posted

Tsu sa iti iei gandu de la Reya ca il iau eu inapoi... :>

Nu stiu, am fost plecat de Craciun 4 zile si cand m-am intors, prapad pe pamant =)) Observati un tipar? :))

Guest Tsu^_^pui
Posted

no way, facem prapad pentru reya :))

we luv America ^_^

Pff.. fac spam cu contul asta secundar, pe ala mare am ss ca l-am facut pe boom tampon :(

Posted

nu este tsu sigur... e dStile =)) zi shi u cn esti ma... am crezut ca esti butu ala de -LEGIONAR-

ten`gat dupa ce mai facut in tot felu ..

puteai sa intrebi frumos " ma tu cine esti .. : da tu direct . morti .dumnezei. si toate cele,,"

Nui frumos

Guest Reyakos
Posted

@andypity

pt ca te bagi tu ca muscan cacat si naveam ce face

Posted

ten`gat dupa ce mai facut in tot felu ..

puteai sa intrebi frumos " ma tu cine esti .. : da tu direct . morti .dumnezei. si toate cele,,"

Nui frumos

poi shtiam ca folosesti useru de pe forum tot cu nick name`u dStile... de unde vroiai sa stiu ca esti u?

frate totusi nu sunt ghicitor in stele :| .... trebuia sa spui de la primu reply....

"ntz but...here dStile!" ;) atunci era altcnv...ca shtiam ca m-ai fkt u si nu altu..pe care nici macar nu il cunosteam...

de acum te rog sa dai nijte semnale...de ex"sa spargi un geam" :))

sry ;)

Guest Reyakos
Posted

mc pt toata dragostea care o primesc :))

Posted

Vai de mine, Reya, ce ne mai certam pe tine... Zi si tu ceva sa stim ce dorinte ai :D

Stii ca la noi esti binevenit oricand, si nu pentru ca stai on noaptea, ci pentru cine esti tu.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...