Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Anomys

server down?

Recommended Posts

Posted

Anomys cred ca u din 2 in 2 min dai START :pumn:

Nu ai ghicit, postez pe la vanzari, vorbesc pe mess, si asa plec de acasa, asa ca nu mai conteaza daca da drumul acum sau mai tarziu. :beer:

Guest LowGmaN666
Posted

se incing spiritele sau mi`se pare mie :blink:

Posted

mno uite asha o ard buti.... pe cn vede m-ai dialu asha...sare pe el si pe mn si pe pityy.....u esti fenomenal copile....te invitam sa te arunci de pe bloc... ;) esti o farfurie`n plus la masa nimic in plus

Guest Tsu^_^pui
Posted

da si tsu rr la o ora care nu-l caracterizeaza, ceea ce-l face sa se trezeasca la ora 5, sta on, face lvl, il lasa-n party si cand se trezeste, prapad pe pamant -__-

Posted

da si tsu rr la o ora care nu-l caracterizeaza, ceea ce-l face sa se trezeasca la ora 5, sta on, face lvl, il lasa-n party si cand se trezeste, prapad pe pamant -__-

''

na ca sa trezit si TsuXing :)) alt but

Posted

si chiar daca e Tsu ma andypity .... de ce trebe sa comenteze el la fiecare reply....ii urez o noapte buna...ca se vede ca nu a dormit el se credere nu stiu cine ca e in GAME Bat-MAN... ;) dar in RL-real life....nu cred ca e de capu lui dupa cum vorbeste...

Posted

Nu ai ghicit, postez pe la vanzari, vorbesc pe mess, si asa plec de acasa, asa ca nu mai conteaza daca da drumul acum sau mai tarziu. :beer:

Eu am fost la posta... au venit dividende de la Oil Terminal 2 lei si 2 bani... #-o

Guest Reyakos
Posted

@andypity

tu ce cauti pe forum ...

lasane pe noi obsedatii aici .. si tu veziti de treaba ta ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...