Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest m0aRtEa

intrebare:

Recommended Posts

Guest m0aRtEa
Posted

ce opt ar fi bun la set pentur dl ... : lk dsr , lk dd , lk dsr ref , lk dd ref , lk dd dsr , lk hp dsr , lk dd hp ?

ce spuneti ?

Guest m0aRtEa
Posted

pai am asa pct puse...:800 streng, 740 agility,50 vit , 1100 energi ,74 comm

Posted

Din cate am inteles dsr e bun doar pentru mobs, ce mai ramane, ref dd si hp. Depinde, un lk+dd+hp sau un lk+dsr+dd, sau lk+dsr+hp. Ah, si am mai inteles de combinatia lk+ref+dd ca nu mai are acelasi efect ca pe 0.97d, nu se mai "combina", merg separat ceea ce e bine, deci tu decizi cum doresti sa-ti faci setul.

Deci intr-un final, cam orice combinatie de set e buna, depinde pentru ce o faci. (vs mob sau vs player)

Posted

pai da dsr e bun pt mobs, cu cat mai mult dsr ai cu atata cresc sansele ca mobii sa;ti dea miss, dak vrei un set de duel ia'ti cum a zis si bunny lk dd hp

Guest m0aRtEa
Posted

am inteles , multumesc pt sfat :)

Posted

Din cate am inteles dsr e bun doar pentru mobs, ce mai ramane, ref dd si hp. Depinde, un lk+dd+hp sau un lk+dsr+dd, sau lk+dsr+hp. Ah, si am mai inteles de combinatia lk+ref+dd ca nu mai are acelasi efect ca pe 0.97d, nu se mai "combina", merg separat ceea ce e bine, deci tu decizi cum doresti sa-ti faci setul.

Deci intr-un final, cam orice combinatie de set e buna, depinde pentru ce o faci. (vs mob sau vs player)

De ce nu taceai tu nush b-(

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...