fanaticaldoll Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 vudu, tu oricum nu participi :lol: şi nu, nu glumesc.revin în seara asta cu regulamntul complet şi-i dăm drumul.z_z, poate alege ce temă doreşte, cei mai mulţi îşi folosesc arhiva foto, dacă ar fi fost obligatoriu ca fotografia să fie realizată în prezent atunci da, observaţia ta ar fi fost foarte ok.
Guest z__Z Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Da, stiu. Eu una preferam sa fac o poza zilele astea, nu sa cotrobai prin arhiva. ^^
vudu Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 vudu, tu oricum nu participi :lol: şi nu, nu glumesc. revin în seara asta cu regulamntul complet şi-i dăm drumul. z_z, poate alege ce temă doreşte, cei mai mulţi îşi folosesc arhiva foto, dacă ar fi fost obligatoriu ca fotografia să fie realizată în prezent atunci da, observaţia ta ar fi fost foarte ok.
RAPTURE- Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Ar fi o explicatie ... Castigatorul nu poate participa la editia in care urmeaza sa aleaga tema ... Daca tot se schimba regulamentul ... sper sa schimbe si sistemul de votare :)
fanaticaldoll Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 ok, irina :D topicul de mafia era mai jos :lol:
liquidlove Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Sa-mi scuzi spam'ul ,si eu am ramas putin ...asa nedumerit ,acum m-am convins :rofl1:
fanaticaldoll Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 referitor la postul irinei? :D e ok, oricum o iubim ;)treci pe la mafia lichidule!
liquidlove Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Da,referitor la postul irinei :Dok ok,ill be there too .Yeah,i'm in too :D
Irina Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 pick me,pick me :Dm-am referit aici la concursul foto ca as vrea sa particip,la mafia nu o sa am timp :( .