Mayhem Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 :blink: what ? e gelos ca nu l-ai votat pe el )
Florin09 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Crezi că stau eu în votul lui?Află că nu, dă un click pe linkul de la semnătura ;)
fanaticaldoll Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 hei, hei, hei. facem un exerciţiu de respiraţie, relaxare, .. spa?cine adună punctele? sunt ceva personaje care nu au citit acolo ce era de citit... ca de obicei, de altfel.
THuG-Radu Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 A mea e cea mai faina ba :D Fara photoshop, alte programe sau aparate performante :D
RainSoul Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Crezi că stau eu în votul lui?Află că nu, dă un click pe linkul de la semnătura ;)Hai sa nu ne jignim asa subtil, ai o parere proasta despre playeri de mu? :) "votul ei" :-j
Florin09 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Îmi cer scuze dacă te-ai simţit jignită, nu era nicidecum asta intenţia mea, oricum deja se votează pe prietenii şi nu pe fotografie, se votează persoana nu fotografia, hai să aşteptăm pe cineva să numere voturile. Over and out, last post pe tema asta :D
Mir@no1 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 sunt dezamagit , nici macar un vot ... eu zic ca trebuia sa pui la toti participantii poza mare , nu linkul , ca nu sta nici dracu pana se incarca o poza ( mai ales ca sunt rezolutii mari ). Fac pariu ca multi dintre voi nici nu v-ati uitat la poza mea . ps nu vreau sa par ipocrit :)Votul meu : 1.vudu -imi place foarte mult contrastul.2.Florin09 -superb peisaj , daca nu era vudu a ta era prima la distanta mare de restul fotografiilor3.Denyi -interesanta
IoNutzZ. Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 A mea e cea mai faina ba :D Fara photoshop, alte programe sau aparate performante :DSi a mea :-w Deci astea 2 poze sunt adevaratele valori B)
RainSoul Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Îmi cer scuze dacă te-ai simţit jignită, nu era nicidecum asta intenţia mea, oricum deja se votează pe prietenii şi nu pe fotografie, se votează persoana nu fotografia, hai să aşteptăm pe cineva să numere voturile. Over and out, last post pe tema asta :DE ok, scuzele se accepta..and, ai dreptate cu voturile :).Sry de offtopic, promit, e ultimul pana la tema viitoare :)
bogdanovici24 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 1. vudu2. z__Z3. Thug Radu#my bad, acum vad ca drept de votare au doar cei inscrisi, sorry :-s
Sensini Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 mi-a fost f greu sa numar pt ca au fost multe voturi invalide (poate se mai baga careva sa faca o verificare, dar cu MARE ATENTIE)LOCUL I - z_Z & vudu (15 puncte)LOCUL II - Florin09 (12 puncte)LOCUL III - logs (9 puncte)ma gandesc la o metoda de departajare
fanaticaldoll Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 sensini, cum ai numărat? locul I - 3 puncte, II - 2, III -1 ? sau altfelclasamentul meu e asemănător dar pe I e z_Z, II vudu ....
Sensini Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 da, asa am numarat. fii atenta ca sunt persoane care au votat de mai multe ori, corectandu-si votul (se ia in considerare ultimul vot) precum si persoane care au votat fara sa fie inscrisi
fanaticaldoll Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 nu mai revin acum, merg pe mâna ta sau revin mâine, sunt over de somn, poate am greşit eu.
Sensini Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 ok, eu am mers mai departe cu departajarea. teoretic, ambele poze sunt castigatoare, insa doar o persoana poate alege viitoarea tema. asa ca am intrebat 5 persoane pe messenger aleator (sper sa nu fie probleme de incredere, n-am niciun interes). deci, la intrebarea "care dintre fotografii crezi ca merita primul loc mai mult? cea cu fata sau cea cu casa?" am primit raspunsurile:A: imi place aia cu fataA: dar mai misto e casaSensini: deci care din ele ai zice sa fie prima?A: casaB: poza cu gagicaB: pentru caB: e surprinsa de iarnaB: asta daca ninge in poza si nu plouaB: e spontanaB: pe cand in poza cu casaB: peisajul e monotonB: nu zic ca iarna nu e monotona dar totusi consider ca iarna reprezinta in mare parteB: bucuria zapeziiB: copii la sanie, oameni de zapada , sarbatori deci practic e un anotimp al spontanietatiiSensini: multumescB: cu placere C: eu as alege casaSensini: ok, merciC: npcD: http://farm3.static.flickr.com/2543/420524...fe63d53b9_o.jpgD: cealalta mai degraba simbolizeaza ploaia Sensini: ninge in aia baSensini: nu plouaSensini: deci aia cu casa?D: daSensini: okE: my vote goes to z_Zscor strans, 3-2 pt vudu :P deci, daca n-am gresit la numaratoare, vudu alege tema pt concursul viitor.felicitari z__Z oricum pt o fotografie excelenta din multe puncte de vedere(astept sa mai numere cineva voturile initiale, in cazul in care s-a facut vreo greseala si nu era egalitate de fapt)
Florin09 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Off: Sexini pe mine de ce nu m-ai întrebat ? Nu-i musai să răspunzi.
Sensini Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 am intrebat persoane care n-au participat, pt ca, in afara de Raul si install cred restu au votat deja :P
vudu Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 ms pt voturi si felicitari tuturor urmatoarea tema pt concurs vreau sa fie APUS :) dar sper sa inceapa concursul doar dupa ce se vor stabili reguli si un sistem de votare in care sa nu mai apara discutii.... nu are nici un rost e doar un concurs,nu avem nimic de castigat... "it`s just a game"
Florin09 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Da, e un joc, un concurs în care fiecare arată ce poate, dar ca să dai de pământ cu cineva, chiar şi aici pe un forum, e cale lungă. Criteriile pe care au votat unii sunt total banale, repet, după părerea mea, nu s-a votat fotografia, s-a votat persoana din spatele fotografiei.
vudu Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 acuma sper ca nu te referi la mine cand zici ca s a votat persoana ...eu chiar nu prea ii cunosc pe toti aici.
Florin09 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 E bine că te simţi dar nu, nu e vorba despre tine.
vudu Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 daca tot am castigat urmatoarea tema pt concurs vreau sa fie APUS hai sa trecem mai departe ca e plictiseala
Guest z__Z Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Nu prea se poate face o poza cu apus pe vremea asta.Nu se poate o alta tema, care sa corespunda cu anotimpul curent? :D