Jump to content
0ana

Vot concurs foto - Iarna

Recommended Posts

Posted

stiu, dar nu e prea frumos sa sarim in capul cuiva fara sa-i dam dreptul la o explicatie intai. daca n-o are, apoi sarim :P

anywayz, revenim la vot. poza oanei ramane in concurs, la fel si a lui Z__z

Nu.

Poza mea iese din concurs.

Cum ti`am spus si pe mess asa au fost probleme si la pozele lui lexa. Toti au gasit poze cu ea pe alte site`uri si au inceput sa arunce cu rahat si sa o acuze de falsitate.

@Mayhem nu am de ce sa ma simt de kkt. Nu aveti cum sa dovediti ca pozele nu sunt autentice (a mea si a lui z__Z).

Cum am mai spus o sa fac maine o poza la bloc si la pom. Poza logic ca nu o sa mai fie la fel. Nu mai este zapada.

Posted

Nu.

Poza mea iese din concurs.

Cum ti`am spus si pe mess asa au fost probleme si la pozele lui lexa. Toti au gasit poze cu ea pe alte site`uri si au inceput sa arunce cu rahat si sa o acuze de falsitate.

@Mayhem nu am de ce sa ma simt de kkt. Nu aveti cum sa dovediti ca pozele nu sunt autentice (a mea si a lui z__Z).

Cum am mai spus o sa fac maine o poza la bloc si la pom. Poza logic ca nu o sa mai fie la fel. Nu mai este zapada.

nu zic ca nu te cred , dar cand am vazut aia pe facebook am zis "wtf ? oana triseaza :lol:"... iar cea a lui z__Z am vazut-o cum arata pe la poze cu tine deci sunt 100 % ca-i ea :D (niciodata nu uit un zambet frumos)

Posted

sincer, eu am o bănuială de gen "ispită deviantArt" şi cu fotografia lui Z_z,

hmmmm.. şi în ideea neacceptării compromisului îmi retrag fotografia din concurs şi-mi moderez şi dorinţa de a mai participa pe viitor. So, over and out şi "păcăleală" plăcută!!

E poza personala si e postata doar pe forumul lm. Am si varianta originala de rezolutie mare si fara mici ajustari.. Deci, am cum sa dovedesc ca-i poza mea. (:

ON:

1. vudu

2. lance

3. sexini

Posted

Over and out me to.

Cum adică să nu votezi un set de fotografii doar pentru faptul că cei care au făcut fotografiile respective sunt ceva mai profi :)

Rămân la stadiul de observator al fotografiilor.

Cu ce sunt eu de vină că reuşesc să surprind cadre mai diferite faţă de alţii?

Posted

Over and out me to.

Cum adică să nu votezi un set de fotografii doar pentru faptul că cei care au făcut fotografiile respective sunt ceva mai profi :)

Rămân la stadiul de observator al fotografiilor.

Cu ce sunt eu de vină că reuşesc să surprind cadre mai diferite faţă de alţii?

fiecare are dreptu la opinie banuiesc :P

Posted

Mda.

M-am gandit la felul in care am perceput eu concursul asta atunci cand el a fost creat de Celine.

Si are dreptate.

Dincolo de dilema zilei - e poza Oanei sau nu - ramane aceeasi mare problema: concursul, asa cum l-am inteles eu, propunea ca si conditie esentiala ca fotografiile sa fie facute de cel care posteaza!

A fost un concurs pentru autori de fotografii, nu posesori de fotografii, nu admiratori sau prieteni de fotografi.

Si Celine a gandit bine, exista o emotie speciala si o traire deosebita atunci cand apesi efectiv pe declansator. Atunci cand 'vezi' imaginea si scoti febril aparatul sau pur si simplu esti fix la momentul potrivit sa faci 'click'. Atunci cand te chinui indelung sa surprinzi unghiul... candva exista si momentul lung al reglajelor (dar aparatele clasice au disparut de atunci). Atunci cand astepti emotionat sa vezi 'ce a iesit' si te uiti cu drag la fotografia care e cu adevarat 'a ta'.

Ce sa inteleg, daca z__Z e protagonista fotografiei, inseamna ca altcineva a trait toate emotiile astea ale 'procesului de fabricatie'. Daca Oana nu spune niste detalii minimale - cu ce aparat a lucrat (aproape toate celelalte fotografii postate de ea au informatiile tehnice in fisier, numa' asta nu fir-ar...), cand a fotografiat, care e povestea ei, poate e pentru ca nu ea a trait-o... Oricum si pentru Oana exista altcineva care fotografiaza pentru ca a fost chiar ea protagonista in cateva.

Pe de alta parte, exista deja o discrepanta mare intre cei care sunt pasionati la modul profesionist, si amatorii din jur. E greu sa-ti intre in top, Florine, vreun amator, chiar e greu. Amatorul n-are nici aparat, nici ochi, nici antrenament nici tehnica. Langa fotografiile tale in concursul asta pot sta putine alte fotografii. Voi sunteti modele. De la voi invatam. Pentru voi as face sectiune speciala in concurs. Asta ca sa nu complexam si sa descurajam amatorul timid care dupa ce ar privi 2-3 editii de concurs dominate de profesionisti sa spuna sec 'concursul asta nu e pentru mine'.

Posted

Oky, hai să facem altfel, noi ăştia "profi" să postăm câte o fotografie pe fiecare temă alesă dar să nu participe în concurs, şi tot noi să putem vota un top3 ca şi orice participant.

Referitor la problema fake-urilor mă gândesc la o soluţie

Posted

Mda.

M-am gandit la felul in care am perceput eu concursul asta atunci cand el a fost creat de Celine.

Si are dreptate.

Dincolo de dilema zilei - e poza Oanei sau nu - ramane aceeasi mare problema: concursul, asa cum l-am inteles eu, propunea ca si conditie esentiala ca fotografiile sa fie facute de cel care posteaza!

A fost un concurs pentru autori de fotografii, nu posesori de fotografii, nu admiratori sau prieteni de fotografi.

Si Celine a gandit bine, exista o emotie speciala si o traire deosebita atunci cand apesi efectiv pe declansator. Atunci cand 'vezi' imaginea si scoti febril aparatul sau pur si simplu esti fix la momentul potrivit sa faci 'click'. Atunci cand te chinui indelung sa surprinzi unghiul... candva exista si momentul lung al reglajelor (dar aparatele clasice au disparut de atunci). Atunci cand astepti emotionat sa vezi 'ce a iesit' si te uiti cu drag la fotografia care e cu adevarat 'a ta'.

Ce sa inteleg, daca z__Z e protagonista fotografiei, inseamna ca altcineva a trait toate emotiile astea ale 'procesului de fabricatie'. Daca Oana nu spune niste detalii minimale - cu ce aparat a lucrat (aproape toate celelalte fotografii postate de ea au informatiile tehnice in fisier, numa' asta nu fir-ar...), cand a fotografiat, care e povestea ei, poate e pentru ca nu ea a trait-o... Oricum si pentru Oana exista altcineva care fotografiaza pentru ca a fost chiar ea protagonista in cateva.

Pe de alta parte, exista deja o discrepanta mare intre cei care sunt pasionati la modul profesionist, si amatorii din jur. E greu sa-ti intre in top, Florine, vreun amator, chiar e greu. Amatorul n-are nici aparat, nici ochi, nici antrenament nici tehnica. Langa fotografiile tale in concursul asta pot sta putine alte fotografii. Voi sunteti modele. De la voi invatam. Pentru voi as face sectiune speciala in concurs. Asta ca sa nu complexam si sa descurajam amatorul timid care dupa ce ar privi 2-3 editii de concurs dominate de profesionisti sa spuna sec 'concursul asta nu e pentru mine'.

ok, atunci gandim altfel concursul.

propune un juriu format din cei pe care-i consideri mai "profi". toti participantii voteaza poze, la fel ca si pana acum, inclusiv cele ale "juriului". acela va fi castigatorul, dar daca e din cei "profi", juriul asta va mai selectea o poza (prin vot secret, public, cum o fi) si fotograful care a realizat poza alease de juriu va gandi tema viitoare.

sau na, vina tu cu o idee, nu e nimic batut in cuie :)

dar e incorect sa-i spui lui florin ca nu poate participa ca e prea bun pt ceilalti sau mai stiu eu ce (suna a compliment, dar nu e :P )

Posted

Mda.

Si are dreptate.

Poza e facuta de mine cu self timer + tripod.

Oky, hai să facem altfel, noi ăştia "profi" să postăm câte o fotografie pe fiecare temă alesă dar să nu participe în concurs, şi tot noi să putem vota un top3 ca şi orice participant.

Referitor la problema fake-urilor mă gândesc la o soluţie

Pt a dovedi ca fotografiile sunt personale se pot atasa si originalele(fara rezise si ajustari). Asta ar putea fi o solutie..

Posted

Credeţi că dacă vreau, nu aflu cine e autorul unei fotografii?

Dar, pentru că tot timpul există un dar, nu mi se pare normal să ne furăm şi să punem o grămadă de reguli la un concurs unde unii caută să arate ce pot si alţii momentele care au reuşit să le surprindă

Posted

tot va certati si tot amea e mai faina =)) glumesc bineinteles :)

1. Vudu

2. logs ( mersi de vot incaodata =)) )

3. Denyi ( ce m-as da si eu pe partia aia doamne )

Posted

Credeţi că dacă vreau, nu aflu cine e autorul unei fotografii?

Dar, pentru că tot timpul există un dar, nu mi se pare normal să ne furăm şi să punem o grămadă de reguli la un concurs unde unii caută să arate ce pot si alţii momentele care au reuşit să le surprindă

o da atot stiutorule :)) cred ca si cei de la Halewood sunt invidiosi pe tine .

Posted

o da atot stiutorule :)) cred ca si cei de la Halewood sunt invidiosi pe tine .

Se poate citi din EXIF-urile fotografiei, absolut toate datele despre o fotografie anume, trebuie doar un program, dar nu merita să mă omor aşa de mult doar de dragul de a demonstra că alţii nu ştiu să "joace" fair play. De câştigat nu am nimic, doar de pierdut, timp, în care aş putea face ceva util.

Oana ce aparat ai folosit pentru fotografia din concurs?

Posted

Of, atata tam, tam :)

1) Sexini (Imi place soarele iarna, imi place chiar momentul in care ai prins acel parc atat de pustiu)

2) logs (imi plac culorile si pe langa asta mi-ai adus aminte ca omuletul de zapada a fost simbolul copilariei mele in luniile de iarna cu zapada, adoram sa le dau "viata")

3) Mayhem (pur si simplu imi place)

Am ocolit si eu pozele prelucrate, mi-a fost greu, dar cred ca se creeaza o mare diferenta intre noi. Oricum va admir :tiphat:

P.S : logs, multumesc :D

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...