0ana Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Reguli votare: -drept de vot au doar cei inscrisi -se voteaza nominalizand un top3 cu pozele preferate, eventual cu motivarea deciziei luate -locul 1 primeste 3 puncte, locul 2 primeste 2 puncte, locul 3 primeste 1 punct (pt fiecare nominalizare pe locul respectiv) -daca 2 sau mai multi concurenti sunt la egalitate pe locul 1 la numararea punctelor, vom mai face un vot de departajare sau departajarea va fi facuta de un profesionist pe criterii obiective si publice (in caz ca gasim un profesionist) -incercati sa fiti obiectivi cand votati -castigatorul va alege tema pt saptamana viitoare -votarea va avea loc incepanad de azi pana marti. PARTICIPANTI + FOTOGRAFII 1. ChoWdeR 2.Mayhem 3.Lancelot 4.RainSoul 5.-HoneyBfly- http://i48.tinypic.com/16hn7v4.jpg 6.vudu 7.IoNutzZ. 8.logs 9.THuG-Radu 10.Denyi 11.Raul 12.z__Z 13.IrnK http://img188.imageshack.us/i/p1100984.jpg/ 14.Florin09 15.Sparky[sV] 16.POLAND http://img193.imageshack.us/i/p2170170.jpg/ 17.celmaislabaN1 18.fanaticaldoll 19.Mir@no1 http://img85.imageshack.us/i/concurs.jpg/ 20.InsTaLL - http://img145.imageshack.us/img145/1996/sany0844gh1.jpg 21.Oana 22.greeN 23.Sexini V`as ruga sa urmariti si linkurile participantilor care nu au fotografiile expuse. Si inca ceva...Voteaza doar participantii!
Sensini Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 mi-e foarte greu sa aleg sincer :D1. z__Z - spontan, dinamic, vesel2. Oana - un copil dragut intotdeauna e binevenit :D3. Lancelot - pt felul in care a surprins razele soareluivudu si florin au surprins peisaje frumoase si mai sunt cateva poze reusite, dar pot vota doar 3 :(
celmaislabaN1 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 1. z___Z , pur si simplu arata prea tare.2. oana , copila?3. vudu, beton peisaj
0ana Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 1.z__Z Superba poza2.THuG-Radu Inimioara :D3.Sexini
Irina Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 1. Radu o poza superba,imi place foarte mult cum straluceste zapada :wub: 2.logs. o poza in spiritul sarbatorilor ,imi plac culorile enorm :) 3.Florin09 un peisaj de invidiat ce n-as da sa fiu si eu acolo
TzuYoshi Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 21.OanaSa iti fie rusine.http://www.facebook.com/abby.hotchocolate
The^DiamondZ Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Sa iti fie rusine. http://www.facebook.com/abby.hotchocolate haha oana @ 1.z__Z 2.logs 3.vudu
Sparky[SV] Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Daca oana va fi descalificata, il votez pe Radu1.vudu2.z__Z3.Radu
Denyi Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 1.Florin [superba fotografie]2.Lancelot [imi place mult cum se vad razele]3.logs [frumoase culori]
fanaticaldoll Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 sincer, eu am o bănuială de gen "ispită deviantArt" şi cu fotografia lui Z_z,hmmmm.. şi în ideea neacceptării compromisului îmi retrag fotografia din concurs şi-mi moderez şi dorinţa de a mai participa pe viitor. So, over and out şi "păcăleală" plăcută!!
uLise Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 In trecut z__Z a mai postat poze cu dansa si pot zice ca poza de acuma e autentica ( ii ea in poza ) *_~ nvm
logs Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Cand o sa ne treaca obsesia asta de a castiga statut, prestigiu, admiratie prin orice mijloace? ... Atat de nesiguri, atat de disperati ... Trist. UOF Votul meu: 1. RainSoul - subiectiv 100% pentru ca imi plac teribil turturii. Apa inghetata, forme fascinante, ploaie incremenita hm, si nu pot sa nu remarc asocierea minunata intre tematica fotografiei si nickul autoarei :). Cred ca fotografia poate sa aiba lejer titlul Rainsoul :) 2. Irnk - foarte echilibrat, uman, un contrast minunat de rece-cald, o fotografie de iarna care m-a 'incalzit'. Frumos. 3. ChoWdeR ( me pervert ) pentru ca e 'one time shot'. Spontaneitatea de a surprinde momentul e demna de rasplata. Hm, am ocolit in mod intentionat fotografiile pofi. Se stiu ei cine-s, artistii nostri pe care eu ii admir si nu-s in stare sa ii inregimentez intr-un clasament ordinar.
SpAnCHoC Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Oana imi spui tu mie ca se accepta doar poze personale si tu ai luat poza de pe net. :gives: :gives: :gives:
popica Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 1.IoNutzZ2.slaban 3.sexinidata viitoare pot pune si eu poze de wallpaper la concurs? intrebam nu de alta doar asa ca eu am doar o poza care nu e prea deosebita dar macar e facuta de mine (canalul de la Apa) si altii au poze luate de pe net :clap:
Sensini Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 mi-e foarte greu sa aleg sincer :D1. z__Z - spontan, dinamic, vesel2. Oana - un copil dragut intotdeauna e binevenit :D3. Lancelot - pt felul in care a surprins razele soareluivudu si florin au surprins peisaje frumoase si mai sunt cateva poze reusite, dar pot vota doar 3 :(atunci sa modificam:1. z__Z2. Lancelot3. Florin09sincer, eu am o bănuială de gen "ispită deviantArt" şi cu fotografia lui Z_z,hmmmm.. şi în ideea neacceptării compromisului îmi retrag fotografia din concurs şi-mi moderez şi dorinţa de a mai participa pe viitor. So, over and out şi "păcăleală" plăcută!!nu cred ca e "ispita deviantArt" acea fotografie...a mai pus z__Z poze cu domnisoara aceea pe forum, toate facute cu un canon eos 450d, camera ce a si zis ca o poseda pe undeva. daca stau bine si ma gandesc cred ca z__Z e modelul in acea poza :Dpoate te mai gandesti in legatura cu participarea...ai pus poze interesante pana acum si ar fi pacat :)
Mayhem Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 1. z__Z 2. slaban 3. vudu @daca as fi in locu lu oana cred ca m-as simtii ca ultimu kkt ))))))
fanaticaldoll Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 ok, atunci mii de scuze domnişoarei pentru acuzaţia mea nefondată, sper să le accepte.fotografia ei e f frumoasă, acelaşi lucru cred şi despre fotografia lui vudu, flo, mayhem, sensini ;)dar nu, până nu facem ceva cu concursul ăsta, referitor la mai multe aspecte, nu mai particip. succes!
0ana Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Aceeasi poza o am si eu pe facebook.I`am aratat si lui Sensini.Maine o sa fac poza la locul unde am fotografiat fetita ca sa nu mai fie nici un dubiu.Puteti sa scoateti poza din concurs.
Sensini Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 dar nu, până nu facem ceva cu concursul ăsta, referitor la mai multe aspecte, nu mai particip. sa nu ne grabim, eram pe mess cu oana cand mi-a aratat mai multe poze sa-mi dau cu parerea care s-o puna pe forum. a zis ca poza asta e facuta intr-un parculet de langa blocul ei, deci poate foarte usor sa o repete (doar cadrul, binenteles) :)
fanaticaldoll Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 domnule drag, relax, din partea mea fotografia ei poate rămâne în concurs, am spus că EU nu mai particip; am vrut să facem ceva frumos în legătură cu acest concurs şi nu numai, şi cine spune că nu s-a reuşit? că nu e chiar aşa cum ne-am dorit, well.... chiar m-aş bucura să fie asta fotografia oanei, sincer spun. dar gata, că parcă dramatizăm şi nu e cazul, e un concurs şi atât.
Sensini Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 stiu, dar nu e prea frumos sa sarim in capul cuiva fara sa-i dam dreptul la o explicatie intai. daca n-o are, apoi sarim :Panywayz, revenim la vot. poza oanei ramane in concurs, la fel si a lui Z__z