Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ratandula

seal of seastenance

Recommended Posts

Posted

am cumparat seal of seastenance ala de 1 day cu 60 de gmo shop , care zice ca imi dubleaza experienta. Dupa ce am cumparat nu mai puteam sa iau xp , si sus imi aparea unable to get experience...care e problema? si care e adevaratul dintre ele care iti da xp?

Alta intrebare , cum fac gmo points?si am mai observat ca dupa ce am dat sw a disparut, daca strang puncte si vreua sa cumpar unu de o luna , tot asa face ? dispare? FIX IT PLS:D

Guest KlauErik1
Posted

:)) citeste mai bine inainte sa cumperi ;) ...Seal of Sustenance DISABLES experience rate increased...

Tie iti trebuia ala de 80 Seal of ascension care da 150% xp ..... iar dupa ce dai sw..iei d/c sau dai move server 2 dispare buffu ...

Posted

Greseala ta ca ai cumparat alt "item". Am intrat si eu in joc, si intr-adevar acel sustenance e de fapt cu sens opus la ceea ce ai inteles tu ca face.

Posted

am cumparat seal of seastenance ala de 1 day cu 60 de gmo shop , care zice ca imi dubleaza experienta. Dupa ce am cumparat nu mai puteam sa iau xp , si sus imi aparea unable to get experience...care e problema? si care e adevaratul dintre ele care iti da xp?

Alta intrebare , cum fac gmo points?si am mai observat ca dupa ce am dat sw a disparut, daca strang puncte si vreua sa cumpar unu de o luna , tot asa face ? dispare? FIX IT PLS:D

Iepurila nu avem ce repara pentru ca asa trebuie sa fie. Nimeni nu te obliga sa cumperi pentru 24 de ore, merge si cate 1 ora :) (daca stii ca nu stai in joc 24 de ore). Vorba lui bunny de mai sus, inainte sa apesi pe ceva citeste ce scrie acolo.

Aceste puncte au fost un cadou din partea lui dragosh si sper sa le luati ca atare, altele nu se mai dau si nici nu se pot procura/castiga..momentan,

Guest Tsu^_^pui
Posted

nu inteleg de ce acel buff dispare odata de iei d/c, dai sw. Ar trebui sa tina 1 zi, il cumperi pentru o zi, o zi sa tina, fie ca stai 2 ore on din acea zi, nu sa dispara daca ai ghinionul sa iei un d/c la nici 2 minute dupa ce-l cumperi

Posted

Uite ca eu inteleg, asa este setat jocul. Buf-ul de la elfele din lore/dev/noria de ce nu-ti ramane dupa sw? din acelasi motiv. Daca nu esti sigur ca te tine internetul iei ca mine cate 1 ora :) decat sa pierd 23 (daca iau d/c) mai bine ma folosesc de el 6 ore linistit.

Guest Tsu^_^pui
Posted

sau poate am jucat pe alt svr unde iti cumparai si tinea 1 zi, pana la 30 de zile, depinde ce-ti cumparai si culmea, acelasi joc, dar cumva cand ieseai din joc si reveneai, inca mai aveai acel exp marit, doar cu orezle scazute. Adica, timpul scurge, indiferent daca erai sau nu in joc, ca totusi, era munca ta acolo si sa-l iei si apoi sa iei un d/c pt ca se da rr la svr (de exemplu) sa-l pierzi, nu ar fi prea gigea

Dar cumva, ce e normal pe alte svre aici nu ne, cum ar fi: sa intri cu dl la lvl mai mic pe alte harti, sa mearga FS, sa mearga summon, gemstone, kanturu etc...

Posted

dupa ce ca au fost cadou, mai si faceti gura, bineinteles pe tonul care nu trebuie. n-a avut timp probabil sa faca setarile de la GMO. cand va avea timp le va seta si pe astea.

Guest Tsu^_^pui
Posted

dupa ce ca au fost cadou, mai si faceti gura, bineinteles pe tonul care nu trebuie. n-a avut timp probabil sa faca setarile de la GMO. cand va avea timp le va seta si pe astea.

Eu am pus o intrebare, am primit un raspuns slab, asa ca am mai dat un reply. Eu daca-ti dau cadou un os, il mananci? Ori faci un lucru bine, ori nu, asa unii profita si altii stau pe bara.

Guest -Jafar-
Posted

Linkmania nu este "alte servere". Ce e normal pentru linkmania e ce gasesti pe linkmania.

Poate reuseste vdragosh cand mai face astfel de cadouri, sa-l sara pe Tsu ca sa nu mai fie asa ofensat :))

Posted

Deviem de la subiect. Omul a adresat o intrebare, i s-a raspuns, a gresit cumparand alt item. De "fix", nu avea de ce, e o optiune cumparata cu mana lui, nu i-a bagat-o nimeni pe gat. Oricum, majoritatea si-au pierdut punctele cu aceste rr-uri la server din ultima vreme, deci nu mai bagati replica aia cu sa moara si capra vecinului, ca toti si-au pierdut "buff-ul" ala.

Deviem de la subiect. Omul a adresat o intrebare, i s-a raspuns, a gresit cumparand alt item. De "fix", nu avea de ce, e o optiune cumparata cu mana lui, nu i-a bagat-o nimeni pe gat. Oricum, majoritatea si-au pierdut punctele cu aceste rr-uri la server din ultima vreme, deci nu mai bagati replica aia cu sa moara si capra vecinului, ca toti si-au pierdut "buff-ul" ala.

LE: shit, quadruple post. lag. o_O

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...