dEreglat Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Vreau sa promovez un radio online. Deocamdata nu este non-stop , nu am site pentru el. As vrea niste idei de promovare utile, care sa imi aduca macar 8-9 ascultatori. Careva? :-?
cIoLaN Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 pentru inceput cred ca il poti promova pe mess :-? trimiti massuri si le zici sa dea si ei mass mai departe sau rogi prietenii tai mai buni sa dea fiecare cate un mass sau zilnic o data la 2 zile stiu si eu sa nu fii prea insistent :) apropo cu ce muzica e radioul?
dEreglat Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Da am incercat pe mess. Dar multi nu inghit massurile. Ba chiar am primit si ignore de la doua persoane :D.O sa caut o firma de host, ca sa il tin non-stop radioul si cine stie..unii amici de-ai mei au niste site-uri poate reusesc sa fac reclama acolo. Radioul e de muzica house/dance. Dar eu ascult si hip-hop/rap si cred ca o sa fac un radio si pentru asta;).P.S 1 : Scuze lance :dontknow: P.S 2 : Cine mai are idei e bine venit ! :yum:
RAPTURE- Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Buey, messengerul si siteurile prietenilor, sunt cam singurele moduri prin care iti poti face reclama gratis.Pt o promovare serioasa, trebuie sa investesti bani calumea ... si, nu stiu daca se merita in cazul de fata.
IceMan Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Mutat la discutii, nu are treaba cu sectiunea pt comunitate.
Anonim1 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 platesti o tipa superba sa alerge goala pe stadion la meciul steaua vs dinamo si sa aiba scris pe spate ce vrei tu sa promovezi.o sa apara la stiri de ne plictisim.
Forbidden Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Ti-l pui la status, ti-l pui la signature pe forumuri, vezi daca ai vreun prieten cu server de cstrike care sa ti-l adauge la reclama, promiti la careva dj dupa 3 dimineata ca sa mai dea niste mass-uri si sa faca si el reclama. Apoi incet incet creezi niste bannere/avatare care atrag mai multa lume pe radio si te indrepti spre terminarea site-ului.
Vasily_Zaytsev Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 1.Pune link la semnatura , fa-ti cont pe mai multe forumuri si pune link pe acolo pe la publicitate.2.Fa-ti cont pe jocuri online si pune link la profil.3.Da mass-uri pe mess si fa-ti reclama pe ODC.4.Difuzeaza muzica de calitate :)
noghri Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 facebook is the old new shit ;). actualmente cel mai bun mod de a promova ceva, asta pentru ca in primul rand e gratis. atat timp cat ii faci o pagina "curata" non "cocalareasca" si mai ai si un pic rabdare.. o sa fie ok.
RockaFella Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 1.Pune link la semnatura , fa-ti cont pe mai multe forumuri si pune link pe acolo pe la publicitate.2.Fa-ti cont pe jocuri online si pune link la profil.3.Da mass-uri pe mess si fa-ti reclama pe ODC.4.Difuzeaza muzica de calitate :)