Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest zipper20032

Click on start si nimic!

Recommended Posts

Guest zipper20032
Posted

Ok... joc de ceva timp mu pe linkmania si am avut N probleme cu clientul, dar acuma nu mai gasesc nici o solutie! Problema mea este urmatoarea. Deschid cu Start.exe si cand dau pe butonul Start , imi apare clepsidra de incarcare , imi dispare si asta a fost tot. Am incercat multe multe combinatii de fisiere, sa le scot, sa le sterg, dezarhiveaza iar clientu, pune patch , schimba directorul clientului , partitia de pe care e rulat.. dar nimic... asa ca apelez si eu la voi.

Posted

Ok... joc de ceva timp mu pe linkmania si am avut N probleme cu clientul, dar acuma nu mai gasesc nici o solutie! Problema mea este urmatoarea. Deschid cu Start.exe si cand dau pe butonul Start , imi apare clepsidra de incarcare , imi dispare si asta a fost tot. Am incercat multe multe combinatii de fisiere, sa le scot, sa le sterg, dezarhiveaza iar clientu, pune patch , schimba directorul clientului , partitia de pe care e rulat.. dar nimic... asa ca apelez si eu la voi.

Ai o zi de cand ai facut topicul, deci nu te intereseaza prea tare raspunsurile, ai postat si-atat, sau poate ti-ai rezolvat si crezi ca nu mai necesita sa dai raspuns persoanelor de pe-aici neimportante. Cand faci topic, sa si raspunzi la el nene!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...