sergiut22 Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Postati aici poezii funny facute de voi sau luate de pe net! :> Sa incep eu:-Mos Craciun cel aiuritVei pati ceva cumplit!Sper ca anu` asta prost,Sa aduci ceva cu rost!-Mai copile plangaciosNu mai fi deloc botos,Ca la anu` care vineVa avea si pentru tine!Vrei ceva convingator?Poate un calculator!
Domino628 Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Rimele tale nu-s funny, mai bine du-te la nani,Ti-a trecut ora de culcare, ia-l cu tine si pe Nane,Ca va potriviti perfect, ca o oaie cu-n berbec.
Dropkillerz Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Am intrat si eu acumDoua cuvinte sa-ti spunN-ai farmec si nici hazNici macar cat un caine breazMa cam f*t in ele de rimeCa timpul meu nu-i pentru tineSi-am plecat de aiciCa nu pot face din rahat bici
maryus1o Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Puya`i un mare ratatIn bucuresti s`a lansatEl se crede o vedetaDar defapt e o beretaCu care ma sterg la c*rAtunci cand numai am sulDin cartier a plecatPe manele el s`a datToata lumea il urasteIar el p**a o beleste!!
Guest Wandering Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Pusca si copaia latace baiat am fost o datasi nu stiu sa o belescpe voi va zapacescsi acum ma duc la somnca m-am plictist destulnoapte buna tuturorsi imi datorati umor
sergiut22 Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 Doua lemne si-un cutit,Cine naiba s-amputit,S-amputit asa de rau,Ca un caine natarau
ChoWdeR Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Postati aici poezii funny facute de voi sau luate de pe net! :> Sa incep eu:-Mos Craciun cel aiuritVei pati ceva cumplit!Sper ca anu` asta prost,Sa aduci ceva cu rost!-Mai copile plangaciosNu mai fi deloc botos,Ca la anu` care vineVa avea si pentru tine!Vrei ceva convingator?Poate un calculator!aha deci tu cauti semnaturi peaici nu ?
sergiut22 Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 Nu! ;) Asa ca nu te mai baga... Si chiar de as cauta, care e problema ta? Atat cat e un joc nu ai ce reprosa!Am deja destule poezii la semnaturi...
ChoWdeR Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Nu! ;) Asa ca nu te mai baga... Si chiar de as cauta, care e problema ta? Atat cat e un joc nu ai ce reprosa!Am deja destule poezii la semnaturi...hei vadime! calmeaza-te