Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

acelasi_bandit

Sugestie..

Recommended Posts

Posted

si ce faci cu ele? cu 20 de GMO points n-ai ce face.

mai bine ar fi 120 de pct la saptamana :)

Ar fi foarte bine daca am primi fiecare 120 pct pe sapt...si sa se mai faca si eventuri pe puncte 10-20 pct la castigator :tiphat:

Posted

contra pentru 120 p / saptamana

parerea mea e ca pentru ele ar trebui sa "muncim" ceva, altfel e prea usor :):)

cum dam de usor ne obijnuim asa si vrem din ce in ce mai mult

parca era vorba sa fie un server cu low xp, wth ?!

Posted

sa se scoata pastilele de exp ...sa ramana invitatii,pk clear fara zen , un fel de jwl (ex creation) ,ringuri si pendanturi non exe +4 , si alte chestii de astea care nu au un impact major asupra jocului (cu exceptia invitatiilor care poate ar mai marii putin numarul oamenilor la eventuri de gen bc,ds)

:tiphat:

Posted

Vorba lu' -boom-, mai bine 120 de puncte pe saptamana, nu e mult, dar nici putin, sa le primit sambata, ar fi ideal.

Posted

si ce faci cu ele? cu 20 de GMO points n-ai ce face.

mai bine ar fi 120 de pct la saptamana :)

este prea mult 120 pcte pe saptamana..eu zic ca 20 sau 50 pe reset ar fi ok ..sau 20 pe saptamana :)

Posted

este prea mult 120 pcte pe saptamana..eu zic ca 20 sau 50 pe reset ar fi ok ..sau 20 pe saptamana :)

Tie iti convine ca dupa primul restart e mult mai usor, dar jucatorii noi? ei se chinuie 2 saptamani sa dea primul restart, daca nu mai mult.

Cel mai bine e 120 pe saptamana, deoarece si jucatorii mici vor fi egal avantajati cu cei cu n restarturi.

Posted

20 points would be more ideal than 120 would be too easy for those who did not grow without rr possibilities would have to give up her points rr ^ ^

russian pls i can't understand english =))

Posted

hmm nu stiu daca am postat unde trebuie dar ce sunt aceste GMO points ? unde apar si ce faci cu ele ? :D

GMO points ... am primit 120 points de craciun (cadou) puteai sa iti iei simboluri (cu termen limitat) pe aceste puncte, simbolurile constau in cresterea XP`ului, dropului, inv BC/DS si Kalima park :D

and other stuff`s :D

P.S. Press "X" in town :D

Posted

Vorba lu' -boom-, mai bine 120 de puncte pe saptamana, nu e mult, dar nici putin, sa le primit sambata, ar fi ideal.

De ce aveti mereu impresia ca TREBUIE SA PRIMITI? Acele puncte au fost cadou pentru craciun, nu le primeati nu facea niciunu topic, dar asa ati primit catun deget si vreti toata mana...

Posted

20 points would be more ideal than 120 would be too easy for those who did not grow without rr possibilities would have to give up her points rr ^ ^

Zap sa-nnebunesc ca mai bine ziceai in tiganeasca.

Nu cred ca e o solutie prea buna sa primesti GMO points la fiecare rr, aveti marlonul, come on, niciodata nu-i de-ajuns pt voi? :/

Posted

De ce aveti mereu impresia ca TREBUIE SA PRIMITI? Acele puncte au fost cadou pentru craciun, nu le primeati nu facea niciunu topic, dar asa ati primit catun deget si vreti toata mana...

nu e vorba de a vrea toata mana , e ca lumea a vazut ca se poate creste mai usor si tot ce se cere un nr de puncte cadou ( bonus ) o data pe sapt / sau o data la un nr de rr-uri . Nu cred ca e ceva extraordinar sau imposibil de realizat , e doar un mic ajutor , o zi .

Posted

Ija ar fii o idee interesanta pt eventrui care sa se faca odaata pe sapt sa fie de genu

Primu loc 15 pct

locu 2 10 pct

locu 3 5 pct

Si la fiecare rr sa se dea cate 10 puncte ar fii bine ....

Ca si cum la 2 rr ai o ora de exp 150% , trebuie folosit orice avantaj al sesonului ... de ce sa nu folosim si GMO shop daka il avem ?

Posted

Tie iti convine ca dupa primul restart e mult mai usor, dar jucatorii noi? ei se chinuie 2 saptamani sa dea primul restart, daca nu mai mult.

Cel mai bine e 120 pe saptamana, deoarece si jucatorii mici vor fi egal avantajati cu cei cu n restarturi.

crezi ca eu am dat primul rr cu puncte din astea?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...