clauditzaaa Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 duhu4hip_hop , ai uitat sa stergi si asta :P
Andr3y(^_^) Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 :)) Disperat rau si s-a facut de rasul curci :clap: :bananadance2: :dance: =))
uLise Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Ala nu e Gandalf1. Nu scrie in halu asta :blink: 2. Nu se omoara asa tare pentru un joc.3. Nu-l cunoasteti pe Gandalf si de cand joaca el , doar o ardeti cu presupusu ca-l cunoasteti ( pe adevaratul Gandalf )Cand dadea Gandalf rruri multi dintre voi nici nu jucati mu. ( 2005 )
Guest LowGmaN666 Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Ala nu e Gandalf1. Nu scrie in halu asta :blink: 2. Nu se omoara asa tare pentru un joc.3. Nu-l cunoasteti pe Gandalf si de cand joaca el , doar o ardeti cu presupusu ca-l cunoasteti ( pe adevaratul Gandalf )Cand dadea Gandalf rruri multi dintre voi nici nu jucati mu. ( 2005 )de acord cu tine...mai incet lucyane cu editatu :-j
lucyan99 Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 Ala nu e Gandalf1. Nu scrie in halu asta :blink: 2. Nu se omoara asa tare pentru un joc.3. Nu-l cunoasteti pe Gandalf si de cand joaca el , doar o ardeti cu presupusu ca-l cunoasteti ( pe adevaratul Gandalf )Cand dadea Gandalf rruri multi dintre voi nici nu jucati mu. ( 2005 )1.ulise vezi ca undeva acolo scrie idu lui :)2.e disperat dp rr cativa oameni care a iesit din guilda lui mia confirmat disperarea lui3.nu e nici o editare :)low
maiconteaza Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 lucyan99 vb de Gandalf gm`ul de la Angelik....nu este cel vechi....Gandalf real e adminul de la sa:mp
Guest LowGmaN666 Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 1.ulise vezi ca undeva acolo scrie idu lui :)2.e disperat dp rr cativa oameni care a iesit din guilda lui mia confirmat disperarea lui3.nu e nici o editare :)lowParerea mea este ca asta ii topic inutil :-jEdit: la 3 poti sa aduci si niste dovezi sau doar vorbe in vant.
lucyan99 Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 Parerea mea este ca asta ii topic inutil :-jsa vada si lumea cine e gandalf si cum a tras el in piept 1 om care la ajutat sa dea 2 rrcu pretextul ca il ajuta sa dea si el primu rr dp link:)3luni am jucat ptr el3luni in care am pierdut lvl din cauza luio vreme am crezut ca e baiat bun...dar defapt a fost 1 panarama :Dda ia punel p gandalf sa raspunda aici daca e adev sau nu :) ce o zs daca are curaj
Brotherhod Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Nu trebuia sa se ajunga la asa ceva "lucyan99" ai dat dovada de stii tu ce... daca ai ceva personal cu el voribiti in pm-uri :tiphat:
lucyan99 Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 Nu trebuia sa se ajunga la asa ceva "lucyan99" ai dat dovada de stii tu ce... daca ai ceva personal cu el voribiti in pm-uri :tiphat:crezi ca poti vb cu el prin pm-uri?uitate la asta :))si asta e editata low?
Guest LowGmaN666 Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 sa vada si lumea cine e gandalf si cum a tras el in piept 1 om care la ajutat sa dea 2 rrcu pretextul ca il ajuta sa dea si el primu rr dp link:)3luni am jucat ptr el3luni in care am pierdut lvl din cauza luio vreme am crezut ca e baiat bun...dar defapt a fost 1 panarama :Dda ia punel p gandalf sa raspunda aici daca e adev sau nu :) ce o zs daca are curajNu esti singuru care a patit asta.
Guest smiley_real92 Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 De park e primul sau ultimul...poate primu de care dai tu :) dar sunt la tot pasul...
Cr1stY Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Ce tare ai fost ! Nu sunt chestii care ne intereseaza pe noi si deja cautati motive de cearta din orice. Din toata chestia asta nu inteleg decat ca ai fost credul si ai luat tapa. Este treaba ta si sa-ti fie invatatura de minte.3 zile pauza, cadou de Craciun !