Guest stefteo21 Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Noua ordine mondiala a luat nastere chiar in ziua de Craciun :Un filmulet facut de ei cu liderul lor : CLICK
Mayhem Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Noua ordine mondiala a luat nastere chiar in ziua de Craciun : Un filmulet facut de ei cu liderul lor : CLICK doamne , am crezut ca e ceva important , ca o sa murim dar cand colo ti-ai pus poza ta in filmuletu ala si apareai peste tot ))))))))))))
Dropkillerz Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 La mine ala din imagine nu schiteaza nimic oO
Cristian Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 I don't realy get it... Ce treaba are filmuletul cu forumul si cu "ordinea mondiala"?
Guest stefteo21 Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 doamne , am crezut ca e ceva important , ca o sa murim dar cand colo ti-ai pus poza ta in filmuletu ala si apareai peste tot )))))))))))) ^ I don't realy get it... Ce treaba are filmuletul cu forumul si cu "ordinea mondiala"? e poza mea, poti face un filmulet si sa iti pui propria ta poza acolo )
Cristian Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Si nu crezi ca isi avea locul aici, nu la discutii generale? Tocmai m-ai facut sa pierd 10 minute aiurea...
Guest stefteo21 Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Si nu crezi ca isi avea locul aici, nu la discutii generale? Tocmai m-ai facut sa pierd 10 minute aiurea...Bine imi cer scuze ca ti-am rapit 10 minute din viata pe care nimeni nu ti le poate da inapoi, dar daca o postam la FUNMANIA nu mai avea impactul dorit fiindca lumea stia deja ca este o gluma..Scuza-ma, dar te prinzi cam greu..