Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

rZv

Propunere Bomba

Recommended Posts

Posted

Salut As dori Ca Mu Online Linkmania S2 Sa fie Inchis pentru o vreme.Pentru ca Unii chiar au devenit Dependenti Mai rau Ca Maria...(Nu zic sa nu joci dar 24/24 las`o...) Saracii Parintii (la unele persoane) NU stiu cum sati dea copii afara din casa ca nu mai stiu ce e aia o minge..ETC ETC sunt si altele..

Astept niste Comenturi.

Guest smiley_real92
Posted

bn ca nu ai altceva mai bun de facut la ora 3 fara 20 :)) si ...in fine

dute taiele curentu si gata linkmania de sarbatori daca asta vrei >:D< trebuie sa propui aici sa nu te intreaca ,sa mai stiu eu ce ,nu stiu care ,nu stiu cum...ia nb

Posted

Pe alocuri ai dreptate,dar daca ai 4 amici cu care sa faci parti si va impartiti timpu 24:5=4,8 nici macar 5 ore :bananadance2: . Dar sunt unii care nu au auzit de parti si chiar nu ies din casa :whistle: .

Posted

Salut As dori Ca Mu Online Linkmania S2 Sa fie Inchis pentru o vreme.Pentru ca Unii chiar au devenit Dependenti Mai rau Ca Maria...(Nu zic sa nu joci dar 24/24 las`o...) Saracii Parintii (la unele persoane) NU stiu cum sati dea copii afara din casa ca nu mai stiu ce e aia o minge..ETC ETC sunt si altele..

Astept niste Comenturi.

Daca ma uit la ceasul cand ai facut acest post, ami dau seama ca vorbesti de tine.

Man stergeti mu din pc si sa rezolvat tot :comp2:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...