Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

tzutzu10

hei ...

Recommended Posts

Posted

... hei dc nu se mai intra cu dl-u\mg-u la 200 in arena ca asta era avantaju la caracterele facute de la 225 in sus.... :( aveti vreo idee?... si asa o sa ramana tot db-u? :-s :tiphat:

Posted

... hei dc nu se mai intra cu dl-u\mg-u la 200 in arena ca asta era avantaju la caracterele facute de la 225 in sus.... :( aveti vreo idee?... si asa o sa ramana tot db-u? :-s :tiphat:

pai da de acuma toatae carurile intra la lvl 300 arena si din cate stiu si kalime la fel intra ca noi cred ..:) adik ca si sm/bk/elf

Guest bretzelschnitzel
Posted

Nu cred ca avantajele DL-ului si MG-ului sunt legate doar de lvl la care intra in Arena. A fost singurul motiv pentru care ti-ai facut MG?

Posted

dl/mg intra mai repede pe orice harta in afara de arena. eu spun ca e suficient avand in vedere ca in kalima se creste mai bine ca in arena.

in k6 intri la lvl 261. nu-i suficient? :)

Posted

Avantajele mg-ului sunt o gramada..pe beta am avut toate charurile mai putin sm pe bk si pe elf am stat la party o gramada ca sa fac 350 iar pe mg in cateva zile am dat rr ..si cum zice si boom in k6 intri la 261 si iei xp aproape ca in arena nu e de ajuns?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...