Advers Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 De pe un forum inveti destule dar cum spunea si NoComment depinde si de ce se discuta pe forum :).Eu am invatat sa scriu mai corect(sincer,dar nu spun ca inainte $cr!@m @$a sau scryahm asha..) :crazy:
m4x Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Intr-un fel sau altul, orice forum tot te influenteaza putin doar prin discutiile purtate despre anumite subiecte. Asta, bineinteles daca esti activ in conversatie sau daca te intereseaza subiectul. Daca nu, vii si trantesti un +1 dar tu te gandesti la urmatorul topic unde sa mai bagi in +1 acolo sa creasca stelutele de sub avatar.
Guest biili Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Eu zic ca ajuta la unele chestii (dar are si dezavantajele lui).Pot sa zic ca umblu de multi ani pe forumuri , mi-am dezvoltat limbajul pe forum mai bine decat la romana (expresivitate , gramatica - renumintul topic "Lectura de gramatica" fondat de LuckyShot parca), informarea oamenilor (depinde care este subiectul general al forumului) si mai multe chestii minuscule. (making friends mai poate fi".dezavantaje: time kill , poti ramane blocat cateva ore bune cand gasesti un subiect bun de discutat si asa te trezesti ca e deja noapte , iar urmatoarea zi e Craciunul si tu nu ai cumparat niciun cadou si trebuie sa umblii stanga dreapta juma de zi si nu o sa te poti trezi. (ce idiot).
GaBytZu97 Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 inca nai luat cadouri:))?sa te vad ce o sa zica hamsteru...puteai macar sa ii iei o cusca noua
Guest biili Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 inca nai luat cadouri:))? sa te vad ce o sa zica hamsteru...puteai macar sa ii iei o cusca noua hamsteru = fratemeu? Sau cum ? Deci pe bune , trebuie sa fac niste ture bune prin oras ^_^ ma gandesc sa dau tarcoale prin KingArt ca sunt niste lucruri chiar calumea acolo.
RainSoul Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Hmmm, da. Cred ca sunt putin mai atenta la gramatica, semne de punctuatie. O lectura in plus (lectura, vorba vine),pe unii oameni ii citesc cu mare placere si pot sa zic ca in ultima vreme am invatat multe lucruri despre istorie (un domeniu care nu mi-a placut niciodata) si totusi am citit topicurile gasind si invatand lucruri utile de cultura generela.
eleodor Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 pai am invatat ceva HTML )) aici am aflat prima data de photoshop