Jump to content
Guest stefteo21

Ce te invata un forum ?

Recommended Posts

Guest stefteo21
Posted

Consideri ca un forum precum linkmania, softpedia etc. te invata ceva util ? Poti desprinde din activitatea de pe forum unele chestii care sa te ajute in viata de zi cu zi in afara de informatii si plictiseala omorata ?

Eu zic ca da... adica inveti in primul rand cum sa-ti expui un punct de vedere corect si asta cu ajutorul mistocarilor care daca n-ai o pozitie destul de solida nu ezita niciodata sa rada de tine :D si sincer e mai bine s-o faca online decat in viata de zi cu zi.

Apoi ... inveti cum sa vorbesti cu altii cat de cat mai educati ca nu multi cocalari frecventeaza un forum... in primul rand e vorba de citit ori asta e boala lor, deci revin : Ce te invata un forum util pentru viata de zi cu zi ? -_-

---------------------

Posted

Consideri ca un forum precum linkmania, softpedia etc. te invata ceva util ? Poti desprinde din activitatea de pe forum unele chestii care sa te ajute in viata de zi cu zi in afara de informatii si plictiseala omorata ?

Eu zic ca da... adica inveti in primul rand cum sa-ti expui un punct de vedere corect si asta cu ajutorul mistocarilor care daca n-ai o pozitie destul de solida nu ezita niciodata sa rada de tine :D si sincer e mai bine s-o faca online decat in viata de zi cu zi.

Apoi ... inveti cum sa vorbesti cu altii cat de cat mai educati ca nu multi cocalari frecventeaza un forum... in primul rand e vorba de citit ori asta e boala lor, deci revin : Ce te invata un forum util pentru viata de zi cu zi ? -_-

---------------------

ceva util? prea mult spus, ce m-a invatat pe mine forumu? ca exista oameni prosti, foarte prosti, foartex2 prosti si asa mai departe...

Posted

ceva util? prea mult spus, ce m-a invatat pe mine forumu? ca exista oameni prosti, foarte prosti, foartex2 prosti si asa mai departe...

:rofl2:

On : Consider ca nu te ajuta la nimic . Experienta nu se dobadenste de pe forum ci din viata.

Posted

M-a invatat cum sa jignesc foarte subtil , unde pot face spam fara sau iau warn si cam atat :-? . Acum mai stau pe forum doar pentru cei de la flmc si functia pe care o am.

Guest stefteo21
Posted

' date='Dec 23 2009, 00:26' post='4553361']

M'am lasat de limbajul de mess :D

Da si eu la fel... si abia acum imi dau seama...

La mine o fi si din cauza faptului ca scriu foarte foarte repede... fara sa ma uit la tastatura deloc si imi vine usor sa scriu corect si cuvintele intregi :-?

Cand nu prea stii literele parca ti-e mai usor sa prescurtezi sau sa pui un k in loc ca si asa mai departe

Guest Wandering
Posted

eu am invatat sa vorbesc degeaba si fara rost si sa iau warnuri pe nedreptate :sef: :sef:

Guest stefteo21
Posted

eu am invatat sa vorbesc degeaba si fara rost si sa iau warnuri pe nedreptate :sef: :sef:

deci ai invatat ca viata e nedreapta :))

Posted

ca prostia nu are limite

si mi-am mai deformat un pic gramatica si asa facuta praf de mess

Posted

Chestia cu "prostia nu are limite" cred ca toti o stiati dinainte de a activa pe acest forum :) ! Personal,un forum nu te invata nimic,cum te invata unele lucruri profesorii la scoala,dar te poate ajuta in unele cazuri . Eu unu,am aflat multe lucruri noi activand pe acest forum,din fregventarea topicurilor de la "Discutii generale" , "Stiri" etc + ca si altii de mai sus ,care au spus,am inceput sa nu mai scriu prescurtat,si mai bine din punct de vedere caligrafic.

Posted

Ei aici depinde de fiecare in parte cum il folositi forumul si cum abordati subiectele.Am invatat si lucruri bune cum ar fi sa nu ma enervez,sunt oameni aici de clasa I am vazut si prosti,dar zic ca e normal ca fara rau nu ar exista binele asa ca fiecare isi spune parerea personal cum doreste.In rest ma distrez pe forum si invat in unnele cazuri cum sa ma comport si acasa si cu cei din jur,am invatat sa scriu si mai corect etc...

Si in mare parte ii dau dreptate lui florinzeronoua

Posted

' date='Dec 23 2009, 00:26' post='4553361']

M'am lasat de limbajul de mess :D

Aprob, chiar mi-am perfectionat putin gramatica. Sustin celmaislaban.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...