KEN_CUC Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 xDo operatie la genunchi http://www.220.ro/B3eDBvVOcS/Pentru-Studentii-La-Medicina faceti-o
KEN_CUC Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 la'm operat pe ala =))in cate zile iese de la spital?@ Aho,Aho,dragi AdminasiVa fac un plug frumusel,Va urez acum pe toti,Cui ii place-i multumesc,Cui nu-i place-l bombardez.Odyzzeus,cam batran,Dar pe forum e jupan,La plangeri se uita bine,Si baneaza cate-o mie,MurDoc,de cand lucreazaPe forum nu activeazaDar speram sa revinaDe ii da Razvan vreo prima!Mike un mg voinic,Dar la war era pitic,De un timp nu l-am vazutO fi intrat in Pamant?Lancelot baiat glumet,Pe la plangeri zambaret,Da suspend si face glumeCocalarii sa faca spume!.Alexey,cam maniacToata ziua sta in tarc,Si la plangeri de te-ncrezi,Vei fi suspendat pe veci!.Gunit,baiat cerebral,La war,n-are adversar,Si pe forum,cand lucreaza,Pe pitipoance le enerveaza!Xtest,fost membru din staff,A revenit pe meleagDar cateodata se enerveaza,Si verdictu-l eroneaza!.Diablo intra cel mai rar,Cred ca e Politist Federal,Dar cand intra cate-o tara,Fix la plangeri pune frana!.Tyrexel e generos,Niciodata manios,Si de stii sa-l abordeziSuspendat n-ai sa te vezi!.Obi-Wan cum vretiIntra-n joc si de-l intrebiDin ce Bok cade x item,Iti raspunde..Ai frisoane?Cryst1 stie cam de toate,De-ti raspunde,iti da roadeProblema ai s-o rezolviSi linistit poti sa te joci.-ija- e cel mai receDe il enervezi,ii treceEventuri frumoase faceSi la elfe da tarcoale.Tykos un mg urat,Intra-n joc,dar nu prea mult,Dar ii place sa se plimbeSi pe elfe sa le prinda!.KooX,are bk,acum mai nou,Dar pe Gm de-l veziAr fi bine sa stai calm,Sa nu te trezesti cu ban.-oick-,ija si DreamTrei Gm-ri ce-i admirCu ei nu poti sa te jociPach-uri de tu folosesti!Sa ne auzim cu bineSi la anu care vineAcum e recesiuneDar speram sa se termine!.Va place l-am pus la diverse
KEN_CUC Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 si al meu tot in 3 zile ;))va place evetu ?
Guest smiley_real92 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 doctor ma fac ^_^ d genunchiuri :rofl1:
wodoo17 Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 Obi-Wan cum vretiIntra-n joc si de-l intrebiDin ce Bok cade x item,Iti raspunde..Ai frisoane?nici o rima da e tare :))
KEN_CUC Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Obi-Wan cum vretiIntra-n joc si de-l intrebiDin ce Bok cade x item,Iti raspunde..Ai frisoane?nici o rima da e tare :))dar restu e tare?:D
wodoo17 Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 e bnam si eu o poezie mai veche pe la comunitate:Noapte pe spoturi zombi eu ma numesc sa mor daca va pacalescnoapte pe spoturi eu calatorescca sa tot cresc, crescsomnu nu am deloccafeaua o beau pe locsi`o tigare imi aprindpe spot monstri ii cuprindsetu full nu l`am facuthop, lvl a crescutcam atat pot sa va spunafk si ramas bunDa`ma dreaq de nus bun