Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Bogdan.

Merge sacadat

Recommended Posts

Guest Bogdan.
Posted

Mi`am descarca MU S2,si merge sacadat.

Mi-am facut un caracter,am dat connect,si s`o blocat.

Calculator bun am.

Guest Bogdan.
Posted

XP Service Pack 3

P.S. Vrei sa spui windows.

Guest Bogdan.
Posted

:))))

E de la driver-ul video, incearca altul mai vechi/nou.

Am descarcat unul,si l`am instalat.Dar nu ii de la driver,pentru ca si acum cateva luni l`am descarcat(MU),si tot asa mergea.

Posted

Am descarcat unul,si l`am instalat.Dar nu ii de la driver,pentru ca si acum cateva luni l`am descarcat(MU),si tot asa mergea.

Esti prea sigur pe tine ca nu e de la driver. Atunci eu unul nu am cu ce sa te ajut daca vii cu propiile tale principii si spui ca nu-i asa sau invers. Nici mie nu-mi merge perfect mu-ul, tot la fel de sacadat si nu ma mai plang. Am calculator destul de bun pentru mu, si tot nu-i dau de cap la aspectul asta. Insa fiind laptop, drivere video pentru placa mea, sunt destul de limitate. Pe cand tu, poate ai PC, mai mari sansele sa-ti gasesti niste drivere mai vechi/noi decat ceea ce ai acum. Insa daca tu crezi ca nu-i nevoie, suit yourself.

Posted

aceeasi problema o aveam si eu dar pe vista. (pe laptop) cand mi-am pus windows7 s-a rezolvat de la sine. merge super bine, mai bine decat pe pc-ul normal (numai ca mi se infierbanta in draci)

Guest Bogdan.
Posted

Esti prea sigur pe tine ca nu e de la driver. Atunci eu unul nu am cu ce sa te ajut daca vii cu propiile tale principii si spui ca nu-i asa sau invers. Nici mie nu-mi merge perfect mu-ul, tot la fel de sacadat si nu ma mai plang. Am calculator destul de bun pentru mu, si tot nu-i dau de cap la aspectul asta. Insa fiind laptop, drivere video pentru placa mea, sunt destul de limitate. Pe cand tu, poate ai PC, mai mari sansele sa-ti gasesti niste drivere mai vechi/noi decat ceea ce ai acum. Insa daca tu crezi ca nu-i nevoie, suit yourself.

Pai ma gandesc ca atunci am avut alt driver,si acum altul...

Nu merge sacadat gen,gta4 pe Dual Core(care merge acceptabil),merge praf,zici ca am PC din `99.

Unde gasesc drivere mai vechi(nVIDIA)?Pe site la ei gasesc?

Posted

Nu merge sacadat gen,gta4 pe Dual Core(care merge acceptabil),merge praf,zici ca am PC din `99.

culorile de la mu sunt combinatii de galben si verde? ti se vede in frame-uri ca un fel de gif?

Posted

da pe site la ei aici http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us si dai la GRAPHIC DRIVER si iti gase unu nou si recomandat driver si nu o sa mai trebuiasca sa ai probleme cu sacadarea ;)

Guest Bogdan.
Posted

da pe site la ei aici http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us si dai la GRAPHIC DRIVER si iti gase unu nou si recomandat driver si nu o sa mai trebuiasca sa ai probleme cu sacadarea ;)

Si crezi ca n`am facut asta?

P.S. Cum sa nu mai trebuiasca sa am probleme :)) ?

@-boom- ,culorile is normale.

Se vede `imagine dupa imagine`,daca ma intelegi.

Posted

atunci zine ce pc ai(procesor.rem.placa video)

@am jucat mu 1an si de pe leptop cu vista pe el fara probleme

mersul muului scanat poate sa fie din niste cauze..exp

1.racire proasta

2.piese fara performanta

3.drivere ne corespunzatoare sau lipsa unor programe din windows

4.remi obositi

Posted

daca iti merge in frame-uri inseamna ca n-ai driverul video care trebuie. daca il ai pe ala instalat de windows automat, nu e bun.

Posted

Lumea vrea sa te ajute si tu faci misto de ei punandu-i la semnatura. Ai 5 zile suspend.

Posted

Mai mult te-a interesant sa faci o plangere impotriva mea decat sa-ti rezolvi problema, si-n plus de asta nici n-ai mai raspuns. Treaba ta, nu-ti pasa de faptul cum joci, mie de ce mi-ar pasa?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...