Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

vio112

Sugestie Jewels Drop

Recommended Posts

Posted

parerea mea este ca ar trebui scazut dropul la jewel of soul astfel in cat pretu unui JoS sa ajunga undeva la 3-5 bless-uri sau chiar mai mult astefel se va crea o noua moneda de schimb.

sign of lord este o monede artificial creata care isi pierde in permanenta valoare.

trade-ul item contra item este greu de facut astfel in cat ambele parti sa fie satisfacute.

probabil daca s-ar reduce putin drop rate-ul la bless si dropul la soul ar fi redus substantial ar da o valoare ingame soulului care ar permite sa fie folosit ca moneda de schimb intre playeri.

P.S. Parerea mea! :)

Posted

Ai dreptate ..jwl acum nu mai au valoare aproape de loc...doar playeri mici care nu au iteme +13 mai vand alte iteme pe jwls dar cei mari care au seturi +13 nu mai au nevoie de jwls si cer boguri / poguri si alte chestii oricum totusi nu cred ca asta ar rezolva problema pentru ca asa sar ingreuna totusi munca celor care sunt mici si nu au seturi +13

Posted

si dupa o sa va plangeti ca e dropul prea mic :))

inevitabil asta se va intampla in cazul in care se va modifica dropul dupa cum se propune mai sus .

Posted

parerea mea este ca ar trebui scazut dropul la jewel of soul astfel in cat pretu unui JoS sa ajunga undeva la 3-5 bless-uri sau chiar mai mult astefel se va crea o noua moneda de schimb.

sign of lord este o monede artificial creata care isi pierde in permanenta valoare.

trade-ul item contra item este greu de facut astfel in cat ambele parti sa fie satisfacute.

probabil daca s-ar reduce putin drop rate-ul la bless si dropul la soul ar fi redus substantial ar da o valoare ingame soulului care ar permite sa fie folosit ca moneda de schimb intre playeri.

P.S. Parerea mea! :)

Sa ridic un set anciente la +9 ami trebe cel putin 150-200 de jew,daca scade dropul al jew cand o sa ridic eu itemele mele la +9? :error:

Cred ca este bine asa cum ai acuma

Posted

Sa ridic un set anciente la +9 ami trebe cel putin 150-200 de jew,daca scade dropul al jew cand o sa ridic eu itemele mele la +9? :error:

deci mai bine cum e acum..daca scade dupa aia va plangeti ca vai cresteti dropu ca nu mai avem jwl

Posted

in totalitate de acord. am set warrior de ceva timp... dar pana akm decat 2 iteme am reusit sa le ridic la +9 #-o :-j

iar din cate am observat eu... don box of heaven pica destule jwl si rata lor e cam egala (soul vs bless)

Posted

nu a-ti mai fi disperati dupa bless-uri daca itemele cu lk ar fi ca pe 97d sa poti baga 9 soul in ele fara sa iti pice la +0....acum ai sanse sa bagi cel putin 10-20 jwl pana faci un item +9 chiar si cu lk...peace

Posted

pentru ca habar nu aveti sa ridicati un item la +9 #-o

in totalitate de acord. am set warrior de ceva timp... dar pana akm decat 2 iteme am reusit sa le ridic la +9 #-o :-j

iar din cate am observat eu... don box of heaven pica destule jwl si rata lor e cam egala (soul vs bless)

dupa cum spuneam

Mie imi surade ideea si cu dropul dar mai ales cu zen :crazy:

Ar fi ceva :beer:

Posted

e o moenda de schimb poh cob si bog daca sar mari val la jwl jucatorii care au mult jwl vor fi avantajati .Sa se puna o alta "moneda" sa se gandeasca adminii ca toti sa plecam de la 0

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...