vio112 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 parerea mea este ca ar trebui scazut dropul la jewel of soul astfel in cat pretu unui JoS sa ajunga undeva la 3-5 bless-uri sau chiar mai mult astefel se va crea o noua moneda de schimb.sign of lord este o monede artificial creata care isi pierde in permanenta valoare.trade-ul item contra item este greu de facut astfel in cat ambele parti sa fie satisfacute.probabil daca s-ar reduce putin drop rate-ul la bless si dropul la soul ar fi redus substantial ar da o valoare ingame soulului care ar permite sa fie folosit ca moneda de schimb intre playeri.P.S. Parerea mea! :)
cavaleru_luminii Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 neah....mai bine sa se reduca dropu la chaos ;)
JustAnotherPlayer Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Sa reduca drop-ul la jwls...ideea e bunaDe exemplu eu am un cont plin cu bless,stash+chars.si unu cu soul..Aceste jwluri acum valoreaza...un caca...Daca se aplica chestia asta sunt BOGAT:)
Paul156 Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Ai dreptate ..jwl acum nu mai au valoare aproape de loc...doar playeri mici care nu au iteme +13 mai vand alte iteme pe jwls dar cei mari care au seturi +13 nu mai au nevoie de jwls si cer boguri / poguri si alte chestii oricum totusi nu cred ca asta ar rezolva problema pentru ca asa sar ingreuna totusi munca celor care sunt mici si nu au seturi +13
acelasi_bandit Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Pai este buna sugestia..Si ar avea mai multa valoare jwl of soul ca moneda de schimb..kinda 1soul =10 bless sau invers ma rog :P
Wise Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 si dupa o sa va plangeti ca e dropul prea mic :))
boomeey Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 ideea e buna, dar ar fi fost mai bine daca s-ar fi facut un server zen power :)
Praslea Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 si dupa o sa va plangeti ca e dropul prea mic :))inevitabil asta se va intampla in cazul in care se va modifica dropul dupa cum se propune mai sus .
Bobby Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 parerea mea este ca ar trebui scazut dropul la jewel of soul astfel in cat pretu unui JoS sa ajunga undeva la 3-5 bless-uri sau chiar mai mult astefel se va crea o noua moneda de schimb.sign of lord este o monede artificial creata care isi pierde in permanenta valoare.trade-ul item contra item este greu de facut astfel in cat ambele parti sa fie satisfacute.probabil daca s-ar reduce putin drop rate-ul la bless si dropul la soul ar fi redus substantial ar da o valoare ingame soulului care ar permite sa fie folosit ca moneda de schimb intre playeri.P.S. Parerea mea! :)Sa ridic un set anciente la +9 ami trebe cel putin 150-200 de jew,daca scade dropul al jew cand o sa ridic eu itemele mele la +9? :error: Cred ca este bine asa cum ai acuma
Paul156 Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Sa ridic un set anciente la +9 ami trebe cel putin 150-200 de jew,daca scade dropul al jew cand o sa ridic eu itemele mele la +9? :error: Cred ca este bine asa cum ai acumadeci mai bine cum e acum..daca scade dupa aia va plangeti ca vai cresteti dropu ca nu mai avem jwl
HugoBoss Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 ideea e buna, dar ar fi fost mai bine daca s-ar fi facut un server zen power :)Best idea+1
Biggles Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Sa ridic un set anciente la +9 ami trebe cel putin 150-200 de jew,daca scade dropul al jew cand o sa ridic eu itemele mele la +9? :error: Cred ca este bine asa cum ai acumain totalitate de acord. am set warrior de ceva timp... dar pana akm decat 2 iteme am reusit sa le ridic la +9 #-o :-j iar din cate am observat eu... don box of heaven pica destule jwl si rata lor e cam egala (soul vs bless)
akuma_mg Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 nu a-ti mai fi disperati dupa bless-uri daca itemele cu lk ar fi ca pe 97d sa poti baga 9 soul in ele fara sa iti pice la +0....acum ai sanse sa bagi cel putin 10-20 jwl pana faci un item +9 chiar si cu lk...peace
ghi2 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Sa ridic un set anciente la +9 ami trebe cel putin 150-200 de jew,daca scade dropul al jew cand o sa ridic eu itemele mele la +9? :error: Cred ca este bine asa cum ai acumapentru ca habar nu aveti sa ridicati un item la +9 #-o in totalitate de acord. am set warrior de ceva timp... dar pana akm decat 2 iteme am reusit sa le ridic la +9 #-o :-j iar din cate am observat eu... don box of heaven pica destule jwl si rata lor e cam egala (soul vs bless) dupa cum spuneamMie imi surade ideea si cu dropul dar mai ales cu zen :crazy: Ar fi ceva :beer:
halogen90 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 e o moenda de schimb poh cob si bog daca sar mari val la jwl jucatorii care au mult jwl vor fi avantajati .Sa se puna o alta "moneda" sa se gandeasca adminii ca toti sa plecam de la 0
cavaleru_luminii Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 chaos . in felu asta nu mai are toata lumea iteme+13 ,aripi +13 , hartie igienica +13 ...si nu cred ca este cineva care sa aibe un stash plin de chaosi...chiar daca nu mai cade ca inainte...:tiphat: