0ana Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Actriţa Brittany Murphy s-a stins din viaţă la doar 32 de ani, anunţă site-ul TMZ.com. Decesul a fost confirmat de către purtătorii de cuvânt ai spitalului central din Los Angeles. Brittany s-a stins din viaţă duminică la ora 20:04 (n.r. - ora României), a spus Sally Stewart, purtătorul de cuvânt al spitalului californian Cedar-Sinai. În acest moment nu sunt cunoscute cauzele morţii, urmând ca legiştii să se pronunţe după efectuarea autopsiei. Simon Monjack, soţul lui Brittany, a sunat la salvare, dar intervenţia ambulanţei nu a mai putut salva viaţa artistei. Medicii au confirmat decesul, unele surse afirmând că Brittany a suferit un atac de cord. Cariera lui Brittany a început în anii '90, când a jucat în mai multe roluri de televiziune. Succesul a venit o dată cu lansarea filmului "8 Mile" în care l-a avut drept partener pe celebrul rapper Eminem. Actriţa s-a căsătorit în 2007 cu Simon Monjack, alături de care a avut o relaţie foarte frumoasă. La puţin timp după vestea morţii actriţei, fostul său iubit Ashton Kutcher a scris pe Twitter: "Astăzi, lumea a pierdut o mică rază de soare. Adresez condoleanţele mele sincere familiei lui Brittany, soţului şi mamei sale extraordinare, Sharon. Ne vedem pe partea cealaltă, puştoaico!". Şi Peaches Geldof s-a numărat printre primele staruri care au deplâns dispariţia actriţei. "Să te odihneşti în pace, Brittany Murphy - ai fost favorita mea în «Clueless» şi ai fost grozavă în «8 Mile»...". "Sunt veşti oribile când cineva moare", spune şi Khloe Kardashian pe Twitter. "Îmi pare atât de rău pentru familia ei! Rugaţi-vă!", adaugă aceasta.
Raul Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Rest In Peace :( Mi-a placut foarte mult in 8 Mile si in Sin City, pacat ca sa stins atat de tanara. Din cate am citit era anorexica.
MiTzA- Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Citisem si eu pe yahoo....initial nu i am dat mare importanta, apoi mi am dat seama ca e partenera lu' eminem din 8mile.... :( Pacat, prea tanara...RIP
eleodor Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Dumnezeu s-o odihneasca in pace.Nu stiam de unde o cunosc,dar apoi i-am citit postul lui mitza si mi-am dat seama cine e.
.Clark Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Dumnezeu s-o odihneasca in pace.Era prea tanara.
m4x Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Rest In Peace :( Mi-a placut foarte mult in 8 Mile si in Sin City, pacat ca sa stins atat de tanara. Din cate am citit era anorexica.Nu uita si de Just Married. Pacat de ea .. Dumnezeu s-o odihneasca in pace.
Guest MaGic_MaStEr Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Dumnezeu s-o odihneasca in pace :(,pacat... la anii astia sa mori... .
GaBytZu97 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Dumnezeu s-o ierte! :( Sa speram ca a murit fericita
MiTzA- Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Dumnezeu s-o ierte! :( Sa speram ca a murit fericita Eu cred ca atunci cand faci atac de cord numai fericit nu esti si inca odata postezi de dragul +1
Guest stefteo21 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Dumnezeu s-o ierte! :( Sa speram ca a murit fericita mare prostie ai debitat
0ana Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 Dumnezeu s-o ierte! :( Sa speram ca a murit fericita Nu te doare? Eu chiar sunt curioasa...Stai mult sa le coci? Ies pe banda? Cum sa mori fericita dintr`un atac de cord?
Guest stefteo21 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Nu te doare? Eu chiar sunt curioasa...Stai mult sa le coci? Ies pe banda?Cum sa mori fericita dintr`un atac de cord?:rofl2:
0ana Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 Moartea tragică a actriţei Brittany Murphy i-a înspăimântat pe apropiaţii acesteia, care se tem că aceleaşi droguri care i-au provocat moartea lui Michael Jackson i-ar fi produs şi acesteia decesul, informează The Sun.Se pare că actriţa americană de 32 de ani, devenise dependentă de calmante din cauza multiplelor operaţii estetice pe care le-a efectuat. Reţeta lui Brittany era asemănătoare cu cea a megastarului. Vicodin, medicamentul de care Michael a abuzat, ar fi fost factorul decisiv care a provocat această tragedie.
Random Hero Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Odihneasca-se in pace.aceleaşi droguri care i-au provocat moartea lui Michael JacksonDaca e sa o luam asa, eu sunt de parere ca Michael a fost ucis.
Random Hero Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Daca nu le mai satura dumnezeu de operatiiWhat? :blink:
i sin Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 What? :blink:Habar n-are ce vorbeste ala .. in fine am vazut doar Just Married nu eram eu cine stie ce fan dar totusi R.I.P
styng Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 cred ca gaby888 se refera la asta:Potrivit publicatiei "The Sun", actrita Brittany Murphy a devenit dependenta de analgezice in urma unei serii de operatii de chirugie plastica. Se pare ca printre ele se numara si Vicodin, acelasi medicament ce i-ar fi cauzat nenumarate probleme si regretatului Michael Jackson.
Random Hero Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 cred ca gaby888 se refera la asta:Oh, the chaos theory, sorry.