Jump to content
vlaadbc

Pentru fanii lui Puya

Recommended Posts

Posted

Foarte bine a facut , din moment ce a zis 1300 atunci 1300 trebuia sa fie nici cu 1 E mai putin . Ce vina are puya ca a lesinat ala ?

Si daca e pana acolo , impresaru face toata treba cu banii , nu el + de asta e vorba de un contract si de mai multe chestii pe care trebuile sa le respecti , din moment ce ai zis o suma si te-ai inteles asa , atunci asa sa ramana , ca nu esti la piata sa te targuiesti.

Asa ca nu mai faceti afirmatii tampite fara sa cunoasteti toate clauzele si toate aspectele problemei . Sau toti care ati comentat pe aici lucrati in domeniu?

Posted

N-a cantat pentru 50 de euro? :| 50 de euro mah? Doamne.. Lasa ca e mai bine ca nu a cantat. Mai putine minti intoxicate cu muzica de rahat pe care o canta Puya mai nou.

Posted

Fanul lui puya nr.1 :) asta esti , prea ii iei aparea la ratatu ala

nu sunt fanul nr. 1 a lu' Puya dar nu cred ca nimeni nu ar canta daca nu ar primi banii promisi , 50 euro sunt cv bani .

http://www.youtube.com/watch?v=OB_MO_04OiY...feature=related :beer: :))

Baietii lor asculta decat rap si manea : http://www.youtube.com/watch?v=-9F9tPR9BlU...feature=related

Foarte bine a facut , din moment ce a zis 1300 atunci 1300 trebuia sa fie nici cu 1 E mai putin . Ce vina are puya ca a lesinat ala ?

Si daca e pana acolo , impresaru face toata treba cu banii , nu el + de asta e vorba de un contract si de mai multe chestii pe care trebuile sa le respecti , din moment ce ai zis o suma si te-ai inteles asa , atunci asa sa ramana , ca nu esti la piata sa te targuiesti.

Asa ca nu mai faceti afirmatii tampite fara sa cunoasteti toate clauzele si toate aspectele problemei . Sau toti care ati comentat pe aici lucrati in domeniu?

Exact!

Guest Black93
Posted

Sincer sa zic intrun fel a facut bine! De ceeeee? Sa inteles pt 1300 , nu a primit, nu a cantat!! Punct...!oricine ar fii facut la fel parerea mea!

Posted

Cum nu cum face bani asa ca e de multa lume din anturaju lui invidiat bravo lui e muzica care e ascultata si vanduta bine :) cum nu cum acum se descurca

Posted

daca tot sa dus pana acolo trebuia sa cante si fara 50 de euro, parerea mea ...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...