Notorious DOC Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Foarte bine a facut , din moment ce a zis 1300 atunci 1300 trebuia sa fie nici cu 1 E mai putin . Ce vina are puya ca a lesinat ala ? Si daca e pana acolo , impresaru face toata treba cu banii , nu el + de asta e vorba de un contract si de mai multe chestii pe care trebuile sa le respecti , din moment ce ai zis o suma si te-ai inteles asa , atunci asa sa ramana , ca nu esti la piata sa te targuiesti.Asa ca nu mai faceti afirmatii tampite fara sa cunoasteti toate clauzele si toate aspectele problemei . Sau toti care ati comentat pe aici lucrati in domeniu?
pizza200 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 " Un copil a lesinat din cauza lui Puya"era inevitabil:xD
Random Hero Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 " Un copil a lesinat din cauza lui Puya"era inevitabil:xDMa intreb cand vor incepe sa se sinucida...
Anonim4 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 majoritatea spun ca puya e un lesinat, manelist si cocalar.pai si cei care l-au chemat sa le cante ce sunt? neste integri domne.
dEreglat Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 N-a cantat pentru 50 de euro? 50 de euro mah? Doamne.. Lasa ca e mai bine ca nu a cantat. Mai putine minti intoxicate cu muzica de rahat pe care o canta Puya mai nou.
YettaProject Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Aia inseamna 210 lei . deajuns cat sa traiesti jumatate de luna pe" criza asta "Daca nu urcam eu sau voi nu avea nimica deoarece suntem saraci . Dar el care are bani putrea canta pe gratis Pentru mine puya e un cocalar . http://www.youtube.com/watch?v=oOUSrtc9_Dg uitativa la asta.E de 9999 mi de ori mai faina ca Undeva in balcani
Heinekener Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Fanul lui puya nr.1 :) asta esti , prea ii iei aparea la ratatu ala nu sunt fanul nr. 1 a lu' Puya dar nu cred ca nimeni nu ar canta daca nu ar primi banii promisi , 50 euro sunt cv bani . http://www.youtube.com/watch?v=OB_MO_04OiY...feature=related :beer: Baietii lor asculta decat rap si manea : http://www.youtube.com/watch?v=-9F9tPR9BlU...feature=related Foarte bine a facut , din moment ce a zis 1300 atunci 1300 trebuia sa fie nici cu 1 E mai putin . Ce vina are puya ca a lesinat ala ? Si daca e pana acolo , impresaru face toata treba cu banii , nu el + de asta e vorba de un contract si de mai multe chestii pe care trebuile sa le respecti , din moment ce ai zis o suma si te-ai inteles asa , atunci asa sa ramana , ca nu esti la piata sa te targuiesti. Asa ca nu mai faceti afirmatii tampite fara sa cunoasteti toate clauzele si toate aspectele problemei . Sau toti care ati comentat pe aici lucrati in domeniu? Exact!
Guest Black93 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Sincer sa zic intrun fel a facut bine! De ceeeee? Sa inteles pt 1300 , nu a primit, nu a cantat!! Punct...!oricine ar fii facut la fel parerea mea!
Logrono Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Cum nu cum face bani asa ca e de multa lume din anturaju lui invidiat bravo lui e muzica care e ascultata si vanduta bine :) cum nu cum acum se descurca
Guest relife Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 daca tot sa dus pana acolo trebuia sa cante si fara 50 de euro, parerea mea ...