Jump to content
vlaadbc

Pentru fanii lui Puya

Recommended Posts

Posted

La asta ma gandeam si eu rapture, dar cum s-a zis si in video "au intrat 5 cu un bilet" si sa fim seriosi, la fiecare bal din TOATA tara s-au facut magarii.

Toti ziceti ca Puya e nu stiu, puya e distrus, puya e .. si ... . Puya n-a cantat pt 50 de euro si bine a facut. Uite acei 50 de euro faceau ~200 de lei si uite banii aia nu-i iei de pe strada.

Nu sunt fan Puya, dar nu mi se pare corect. Cat timp s-a discutat ca primeste X bani, atunci X bani sa primeasca pt prestatia sa.

Aici e vorba si de ce se va discuta mai departe, acu sunt 50 de euro, maine sunt 200 de euro.

Tu nu intelegi ceva cred, Puya la bani lui n-ar trebui sa il faca 200 de RON, ca doar a facut atat din albume

Posted

Asta ii dadea 96% din cat ceruse. Putea distrusul sa cante cu 5 minute mai putin. Recitatul normal ar fi trebuit sa fie de 25-30 de minute. Putea sa cante sa zicem doar 25 de minute in loc de 30 si gata. Dar nu frate fara 50 de euro nu ma urc. Asta inseamna lipsa de respect fata de fanii care au venit sa il vada cantand si fata de organizatori. Uitati acestia sunt artistii nostri romani. In aceeasi oala cred ca i-as putea adauga si pe Alex si Connect-R. Sunt mai mult decat sigur ca ar fi facut si ei la fel.

E gresit ce spui despre Alex si despre Connect-R.Acum 1 an la liceul meu a venit Alex si anul asta a venit Connect-R.Alex a primit cu 70 de euro mai putin dar i-a fost asigurat transportul iar Connect-R cu ~ 30 de euro si a cantat asa.

L.E.:Alex initia voia sa plece dar toata lumea a inceput sa strige Alex te iubim si a negociat apoi cu aia sa-l duca pana nu stiu unde sa-l cazeze nu stiu unde prin oras si au rezolvat.

Posted

Nu iau apararea nimanui.

Pe de`o parte este vina organizatorilor pt ca s`a intrat in "haita" pe un bilet.

Pe de alta parte este si vina lui Puya. Nu s`a gandit ca este vorba de niste copii.

Nu inteleg de ce spuneti ca pentru 50 de euro. 50 de euro sunt bani. Multe familii isi cumpara mancare de 2 milioane pt o luna.

Poate el are bani, dar sunt munciti.

Cu voce, fara voce, nesimtit, cinstit, cum o fi el, este placut de foarte multe persoane.

Posted

Si nu au reusit aia sa faca rost de 50 de euro in 30 de min ? imprumut de la un coleg ,de la un prieten mai mic , de la un chelner .

Lui Puya ii cam lipseste caracterul , ca sa nu zic ceva mai urat .

Posted

Nu iau apararea nimanui.

Pe de`o parte este vina organizatorilor pt ca s`a intrat in "haita" pe un bilet.

Pe de alta parte este si vina lui Puya. Nu s`a gandit ca este vorba de niste copii.

Nu inteleg de ce spuneti ca pentru 50 de euro. 50 de euro sunt bani. Multe familii isi cumpara mancare de 2 milioane pt o luna.

Cu voce, fara voce, nesimtit, cinstit, cum o fi el, este placut de foarte multe persoane.

Si a zis totul intr-un singur post. Asta vroiam sa subliniez si eu Raul.

Posted

Nu iau apararea nimanui.

Cu o mica mentiune: e vorba de acei copii care au intrat 5 pe un bilet.

Posted

' date='Dec 22 2009, 22:11' post='4552763']

Gresit ! Aici e vorba de acei cocalari si pitipoance inculte care il ridica in slavi pe Puya.

Si cei care il asculta pe Guta cum mai sunt?

Posted

' date='Dec 22 2009, 22:18' post='4552792']

egali cu cei ce asculta Puya, e cam aceeasi muzica :)

Totusi Puya nu ia x mii de euro la o nunta sau unde se mai duc astia alde Guta

Posted

Totusi Puya nu ia x mii de euro la o nunta sau unde se mai duc astia alde Guta

Dar ia bani la baluri si la altele si daca cumva lipsesc 50 de euro nu mai canta .

Posted

Lasati-ma cu faza "50 euro bani munciti , familii isi cumpara cu 2 milioane un cos de cumparaturi" familii nu puya ;)

Puya asta are bani dar e un scartzar , a refuzat ca deh la valoarea lui 1300 euro is 1300 euro.

Posted

Dar ia bani la baluri si la altele si daca cumva lipsesc 50 de euro nu mai canta .

Aici nu sunt de acord cu tine.

Fiecare face bani din ce se pricepe.

Prostituatele din f*tut, cantaretii din muzica (concerte, baluri, nunti), maturatorii din maturat strazile etc.

Fiecare este platit pt abilitatile sale, mai pe scurt pt cat il duce capul.

Daca eu, ca manager trebuie sa primesc niste bani si nu`i primesc, fac scandal si ajung la director.

Altadata sa stie sa se organizeze mai bine.

In Craiova nu au fost greseli de genul asta. Daca pun papagali la usa, este problema lor. Vor sa`si favorizeze prietenii? Sa nu mai plateasca 15 Ron? Ok. Asa au reusit sa`si dezamageasca prietenii, nu sa`i ajute.

Puya are bani :clap: . Cinste lui. I`a facut din muzica si din cauza "prostilor" care`l asculta. Si sunt multi ai draq!

Posted

saracii copii parca ar fi cantat la casa de copii o_O erau niste liceeni tampiti... Raul tu dak ai munci la mn si salariul tau ar fi de 500 euro si eu iti dau doar 400 , tie iti convine ?!

Fiecare om are pretul lui in activitatea pe care o face.

@nu stiu care zicea ca puya e plin de bani din albume , CARE ALBUME ?! toti downloadam melodii de pe internet , eu nu cred ca voi cumparati CD`uri , el ia bani doar de la radio/tv si concerte.

Posted

e analfabet si incult cat cuprinde

adica e IDEAL pt romania

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...