Radu21 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Ce urat. Oricum, nu este singurul care reactioneaza asa.
2dor Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Asta ii dadea 96% din cat ceruse. Putea distrusul sa cante cu 5 minute mai putin. Recitatul normal ar fi trebuit sa fie de 25-30 de minute. Putea sa cante sa zicem doar 25 de minute in loc de 30 si gata. Dar nu frate fara 50 de euro nu ma urc. Asta inseamna lipsa de respect fata de fanii care au venit sa il vada cantand si fata de organizatori. Uitati acestia sunt artistii nostri romani. In aceeasi oala cred ca i-as putea adauga si pe Alex si Connect-R. Sunt mai mult decat sigur ca ar fi facut si ei la fel.Fanii aia care au intrat 5 pe un bilet. Ce fani. :)
uLise Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Daca te chema MTV nu cred ca iti lipseau bani in primul rand Daca te chema MTV-ul o faceai pe gratis ... ;) mai multi bani castigi pe urma. De-al dracu stii ce-ar trebui sa facem noi acuma, sa-i downloadam toti albumele fara sa i le mai cumparam sa-l oftigam pe macaronar sa vedem pe urma daca 50 euro ii acopera paguba. HIP-HOP = Romanisme , fii serios e departe de termenul asta puya
Stef Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 50 euro asta nu-i nimic, liceul meu si-a luat teapa de la connect-r , contractul a fost in felul urmator, prima parte de bani inainte a 2-a dupa, a primit prima parte de bani si nu s-a mai prezentat, si bani inca nu ne-au fost returnati -_-
MiTzA- Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Hahahahahaha.Au vrut sa -l ia si la mine la scoala la bal si cerea tot asa 1300 de euro cu conditia sa fie prezentat de Daniela Crudu care mai cerea si aia vreo 500 de euro ....Vedeta p*#@
eleodor Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Daca te chema MTV-ul o faceai pe gratis ... ;) mai multi bani castigi pe urma.De-al dracu stii ce-ar trebui sa facem noi acuma, sa-i downloadam toti albumele fara sa i le mai cumparam sa-l oftigam pe macaronar sa vedem pe urma daca 50 euro ii acopera paguba.HIP-HOP = Romanisme , fii serios e departe de termenul asta puyaMare dreptate ulise,e vai de capu lui puya.
[DezZza] Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 :blink: cine e puya? un rapper/hip-hoper care a facut parnaie pt droguri? woow ce vedeta... rusine pt romani... ala nu e sisu? :rofl1:
TooDeep7 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 hhahaha ce prost s`a simtit organizatorul cred
Stargate Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 ' date='Dec 21 2009, 20:39' post='4547487']ala nu e sisu? :rofl1: e vre-o diferenta? :blink: my bad :P
zakkky Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Ce urat . Nu e frumos pentru 50 la cei 1300.:)
TwentyTwo Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Eu in locul lui cantam pentru toti aceea ce au venit special pentru el . La bani lui nu mi-asi fi stricat reputatia pentru 50 de euro .
iReal Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 organizatori nesimtiti :) daca ii spuneau de acasa cantae nesimtire sa te cheme pentru o suna si acolo sa iti dea alta (nu e vorba de 1 sau 50 euro)
Heinekener Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 ia dati-mi si mie bai astia 50 euro dak sunteti asa jmekeri , dak aia sunt tarani si nu au dat toti banii... soarta
HaO Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 voi astia ce comentati pt 50 de euro dar sa lucrati voi mult exemplu in constructi ca acolo e greu si cand sa iti dea salaru sa zica ca nam acu sa-ti dau 50 de euro etc eu nu cred ca ai face nitel gura pt bani aia totusi 50 de euro is bani is ziua de azi mai ales acu pe criza :-s
vlaadbc Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 Rahatul asta de om nu trebuia sa mearga pe santier sa traga la roaba, sa sparga pereti cu barosul sau sa manivreze vreo macara. Tot ce trebuia sa faca este sa cante 30 de minute. Nu consider cantatul vreun mare efort intelectual sau fizic. Doar daca vorbim de marii tenori, dar de aia nu ne luam. Puya este un ciobanas de pe plaiurile romanesti care s-a trezit peste noapte vedeta, iar acuma se crede cea mai mare dintre ele pentru ca exista foarte multi prosti care ii dau apa la moara.
spriTewus Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 In astfel de situatii isi arata "artistii Romaniei" adevarata fata ! Acest gest,se potriveste cu ultima reclama la Vodafone in care apar Puya si Razvan ! Urat din partea lui,pentru doar 2 mil sa dezamagesti atatia copii .
RAPTURE- Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Cand cineva o sa te angajeze pe 1300 iti zic eu ca iei si doar 1250, deocamdata esti prea mic sa intelegi valoarea banului.Eu cred ca tu nu o intelegi ...Oameni buni, nu e vorba de aia 50 de euro in sine!Dar, cand se ajunge la o intelgere si "se bate palma", ambele parti trebuie sa-si respecte promisiunile intocmai!Desi puya are dreptate 100%, cred ca a fost cam dobitoc la faza asta!"Iau 1250 da` cant doar 40 de minute, nu 45" - si salva situatia (sau se intelegeau ei intr-un fel). + ca a iesit si in pierdere - a pierdut si timpul de pomana, a cheltuit si bani cu deplasearea. Pacat si de copiii aia ...
m4x Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 La asta ma gandeam si eu rapture, dar cum s-a zis si in video "au intrat 5 cu un bilet" si sa fim seriosi, la fiecare bal din TOATA tara s-au facut magarii. Toti ziceti ca Puya e nu stiu, puya e distrus, puya e .. si ... . Puya n-a cantat pt 50 de euro si bine a facut. Uite acei 50 de euro faceau ~200 de lei si uite banii aia nu-i iei de pe strada. Nu sunt fan Puya, dar nu mi se pare corect. Cat timp s-a discutat ca primeste X bani, atunci X bani sa primeasca pt prestatia sa. Aici e vorba si de ce se va discuta mai departe, acu sunt 50 de euro, maine sunt 200 de euro.
Hovden Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Hai ba frate, faceti aici teoria chibritului pentru terminatul asta ? PUYA, marele rapper al Romaniei, o curva manelista, asta este puya. Pe langa faptul ca nu merita nici 1300 de euro pentru melodiile lui, e si prost pe deasupra. Ce sa te astepti de la unu ca el ?!
monshael Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 50 de euro... =P~ platesc gazele pe-o luna cu banii astia. :(
vlaadbc Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 50 de euro... =P~ platesc gazele pe-o luna cu banii astia. :( Hai la noi la balul bobocilor, iti promitem 100 euro sa canti 20 de minute, dar vei canta doar 15 pe 50 de euro. E bine ?
Andu Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Ba ce uameni! Vb lu sparky,chiar e foame de bani!
ChoWdeR Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 voi astia ce comentati pt 50 de euro dar sa lucrati voi mult exemplu in constructi ca acolo e greu si cand sa iti dea salaru sa zica ca nam acu sa-ti dau 50 de euro etc eu nu cred ca ai face nitel gura pt bani aia totusi 50 de euro is bani is ziua de azi mai ales acu pe criza :-sfrate ala pt 50 isi baga ceva in mata baiete ... nu ti-e rusine sa poti asa un nume la username ? mare rusine ar trebui sa`ti fie .
Slymr Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Dupa ce ca ,(virgula) canta ca o chitara dezacordata mai face si figuri #-o