Jump to content
0ana

Vot concurs foto (Scene Fierbinti)

Recommended Posts

Posted

Reguli votare:

-drept de vot au doar cei inscrisi

-se voteaza nominalizand un top3 cu pozele preferate, eventual cu motivarea deciziei luate

-locul 1 primeste 3 puncte, locul 2 primeste 2 puncte, locul 3 primeste 1 punct (pt fiecare nominalizare pe locul respectiv)

-daca 2 sau mai multi concurenti sunt la egalitate pe locul 1 la numararea punctelor, vom mai face un vot de departajare sau departajarea va fi facuta de un profesionist pe criterii obiective si publice (in caz ca gasim un profesionist)

-incercati sa fiti obiectivi cand votati

-castigatorul va alege tema pt saptamana viitoare

-avand in vedere ca participa doar 6 fotografii, votul se desfasoara pana azi la ora 00:00.

PARTICIPANTI + FOTOGRAFII

1. vudu

Imagine IPB

2.Raul

Imagine IPB

3.Florin09

Imagine IPB

4.Sensini

Imagine IPB

5.logs

6.Oana

Incep eu:

1.Florin09 Pana acum n`am vazut "dragostea" dintre 2 porumbei.

2.Sensini

3.Raul

Posted

De data asta o sa votez o singura fotografie. Nu am de unde sa scot un clasament de 3...

Florin09

pentru excelenta capacitate de a surprinde instantaneul ... creeaza un efect de slow motion real, e ca un stop cadru pe o pelicula old times :)

Si dincolo de subiectul scenelor fierbinti, este o fotografie superba despre viata de langa noi si din jurul nostru, despre frumusetea salbatica urbana, despre aripa si zbor.

Multumesc, Florin!

Posted

1. Oana ( Subiectul fotografiei e acelasi ca si al meu, doar ca personajele difere, muscai urechea lui Fanica)

2. Sensini ( un alt mod de a privi scenele fierbinti)

3. logs ( mesajul care il transmite fotografia )

In cazul in care castig din nou va las pe voi sa alegeti tema urmatorului concurs :)

Posted

Clasamentul nu are cum sa se mai schimbe.

Florin desemneaza o persoana pentru alegerea noii teme.

Cel mai bine ar fi o persoana care nu a castigat pana acum. Cine stie...poate are teme interesante.

Posted

eu propun o tema simpla... "iarna" :)

ps;gg florine :D

La asta m`am gandit si eu.

Exista "n" posibilitati de poze: munte, ski, brad, zapada etc.

Poate tema asta va atrage mai multi participanti.

Posted

Sa vedem cum stam cu timpul :)), daca nu resusesc sa fac una acuma mai recent, iau o fotografie mai veche si o prelucrez de iarna trecuta, am una misto dar s-ar putea sa o considerati reclama :)) la o marca de bere :))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...