Jump to content
eugen66

Un ungur la cultura

Recommended Posts

Posted

eu m-am lamurit despre unguri , cand am fost intr-un magazin din vestul Romaniei sa iau niste sucuri si vanzatorul ungur fiind , nu m-a servit pentru ca nu stiam sa vorbesc in ungureste .M-am simtit mai mult decat umilit si cred ca daca nu avea camere in magazin , il plezneam....

Posted

eu m-am lamurit despre unguri , cand am fost intr-un magazin din vestul Romaniei sa iau niste sucuri si vanzatorul ungur fiind , nu m-a servit pentru ca nu stiam sa vorbesc in ungureste .M-am simtit mai mult decat umilit si cred ca daca nu avea camere in magazin , il plezneam....

ce chestie.. n-am stiut ca daca 2, 3 - 50 de unguri sunt prosti.. trebuie sa fie toti =))

Posted

' date='Dec 30 2009, 23:37' post='4586971']

ce chestie.. n-am stiut ca daca 2, 3 - 50 de unguri sunt prosti.. trebuie sa fie toti =))

:rofl1: bozgori

Posted

Romanii si ungurii ar trebui sa-si lase la o parte disputele si sa se uneasca impotriva tiganilor.

Uite un om destept.

Topicul asta devine unul de flame...

Posted

Romanii si ungurii ar trebui sa-si lase la o parte disputele si sa se uneasca impotriva tiganilor.

Da da, să se întâlnească undeva, să apuce furcile, să aprindă torțele și să-i ardă pe rug pe țigani :blink:

În ce sens afectează asta faptul că e un ungur la Ministerul Culturii? :-?

Până la urmă a fost ales și rămânem deci cu el. Hai mai bine să vedem cum se descurcă.

Așteptăm cu mare interes următoarele topicuri legate de 'boacănele' domnului ministru.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...