Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Bobby

Sarbatorile pe Linkmania

Recommended Posts

Posted

Sugerez ca stafful depe link sa faca niste ,,cadouri" pt playeri de sarbatori

Am mai multe sugesti.

1) de craciun sa fie revocati ss-urile(sau sa se scurteze cu 2 zile la fiecare ss-ul)

2)sa nu se faca razie de sarbatori

3)eventul din Balgass sa nu fie in timpul sarbatorilori.

4)sa se anuleze la toata lumea 1 contor(cine are 1,3,5 etc)

5)sa fie invazie la fiecare 30 min sau sa se dubleze goldeni la invazie

Sau sa invetenteze stafful ceva interesnt pt playeri(ca meritam si noi un cadou dela linkmania)

app:nu am contor si nici ss

Posted

Bonito asa reusesti si tu sa faci lvl mai mare de 300 :))

nu am trecut nici de 290 :D

@@Linu eu de exemplu sunt o persoana care nu are prieteni si vreau sa imi fac craciunul in mu :( . e o sugestie proasta , nu toata lumea are gagici , tovarasi :hair:

Posted

Am mai multe sugesti.

1) de craciun sa fie revocati ss-urile(sau sa se scurteze cu 2 zile la fiecare ss-ul)

2)sa nu se faca razie de sarbatori

3)eventul din Balgass sa nu fie in timpul sarbatorilori.

4)sa se anuleze la toata lumea 1 contor(cine are 1,3,5 etc)

5)sa fie invazie la fiecare 30 min sau sa se dubleze goldeni la invazie

Sau sa invetenteze stafful ceva interesnt pt playeri(ca meritam si noi un cadou dela linkmania)

app:nu am contor si nici ss

Fratioare am citit de vreo 3 ori sa inteleg unele chestii..greseli si cuvinte ''inventante''

1.contra,o sa ia lumea razna..

2.eh aici sunt pro,e bine venita ideea

3.nu stiu daca se poate asa cv

4.contra ca nu am nici unu :))

5.de acord,desi nu cred ca se vor pune in aplicare

Posted

Eu as zice k de sarbatori sa fie xp 100 in noapte de rev, sa vedem cati ar fi on pe spoturi, si un admin daca are timp 10 min dp ora 12-1 sa intre, sa dea o tura, sa vedem atunci cum ar sta treaba :)))

Posted

nu am trecut nici de 290 :D

@@Linu eu de exemplu sunt o persoana care nu are prieteni si vreau sa imi fac craciunul in mu :( . e o sugestie proasta , nu toata lumea are gagici , tovarasi :hair:

Esti emo? :whistle:

Nu ar fi corect fata de cei care au asa ceva, o marire de XP sau eu stiu ce altceva. In schimb in perioada asta o sa facem eventuri mai multe. Chef sa aveti :D

Posted

Server off nu se poate linu , dar un cadou de craciun sponsorizat de admini pentru cei care vor fi in joc ar fi cea mai frumoasa colinda :D

Rest sunt contra pentru ca vor aparea multe neplaceri pentru unii

Posted

Dk si craciunu vi`l petrecetii in mu...e clar:))))........Cel mai bine cum zice linu srv off....:))

O sansa sa iesiti undeva...sa nu stati cu gandu la mu;)

Posted

Si acuma cu o propunere bomba si pt HONEY aly.. sa deschida castelul pt toata lumea de craciuni adica pe 25-26 dec.(nu stiu dc este posibil asa ceva?)

Eu personal si cred ca alti 80% din game nu au fost inca in castel si nici nu o sa aiba posibilitatea de a intra.ar fi un gest frumos din partea lui HONEY.

Obi-Wan tu crezi ca cineva o sa stea la eventuri de sarbatori?sry ca va spun dar sunteti cam monotoni,macar de craciuni sa faceti un gest frumos

Posted

Doar sa ne dea un 1RR in + la toti (doar 1 caracter de pe cont , iar acel caracter sa aibe cel putin level 300 , sau daca are rr sa nu conteze ce lvl are) , desi stiu ca nu se va face asa ceva, postez doar pentru +1 (cum zic unii) si in speranta ca nu iau warn (de sarbatori) am facut acest post :)))

Posted

Server off nu se poate linu , dar un cadou de craciun sponsorizat de admini pentru cei care vor fi in joc ar fi cea mai frumoasa colinda :D

Rest sunt contra pentru ca vor aparea multe neplaceri pentru unii

asta ar fi buna

Posted

Am mai multe sugesti.

1) de craciun sa fie revocati ss-urile(sau sa se scurteze cu 2 zile la fiecare ss-ul) - In nici un caz

2)sa nu se faca razie de sarbatori - Ar fi o chestie buna

3)eventul din Balgass sa nu fie in timpul sarbatorilori. - DA

4)sa se anuleze la toata lumea 1 contor(cine are 1,3,5 etc) - Nu am contor,dar sunt de acord

5)sa fie invazie la fiecare 30 min sau sa se dubleze goldeni la invazie - Nici vorba

Posted

1) nu

2)da...ar fi frumos

3)da...si poate si CS-ul sa se faca mai devreme ca poate seara mai primesti un invitat 2

4) nu in niciun caz...daca stai afk stai pe raspunderea ta

5)da ar fi ceva bun

Posted

Deci nu se face nimica?? Puteti inchide topicul si va multumesc pt neatentia acordata si de eventurile pe care nu le faceti(Obi-Wan ala nu-i un event de craciun)

CRACIUN FERICIT.....

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...