Bobby Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Sugerez ca stafful depe link sa faca niste ,,cadouri" pt playeri de sarbatoriAm mai multe sugesti.1) de craciun sa fie revocati ss-urile(sau sa se scurteze cu 2 zile la fiecare ss-ul)2)sa nu se faca razie de sarbatori3)eventul din Balgass sa nu fie in timpul sarbatorilori.4)sa se anuleze la toata lumea 1 contor(cine are 1,3,5 etc)5)sa fie invazie la fiecare 30 min sau sa se dubleze goldeni la invazieSau sa invetenteze stafful ceva interesnt pt playeri(ca meritam si noi un cadou dela linkmania)app:nu am contor si nici ss
Bobby Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 NU cred ca se poate asa ceva.dc nu?atunci sa inventati voi cv pt noi :beer:
undercover Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 mariti xp 999999x :cool2: pentru o zi :D
ija4ok Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Bonito asa reusesti si tu sa faci lvl mai mare de 300 :))
LiNU Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Un SERVER OFF ar fi cel mai frumos, sa se poata bucura toata lumea de craciun :beer:
undercover Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Bonito asa reusesti si tu sa faci lvl mai mare de 300 :))nu am trecut nici de 290 :D @@Linu eu de exemplu sunt o persoana care nu are prieteni si vreau sa imi fac craciunul in mu :( . e o sugestie proasta , nu toata lumea are gagici , tovarasi :hair:
acelasi_bandit Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Sugerez ca stafful depe link sa faca niste ,,cadouri" pt playeri de sarbatoriAm mai multe sugesti.1) de craciun sa fie revocati ss-urile(sau sa se scurteze cu 2 zile la fiecare ss-ul)2)sa nu se faca razie de sarbatori3)eventul din Balgass sa nu fie in timpul sarbatorilori.4)sa se anuleze la toata lumea 1 contor(cine are 1,3,5 etc)5)sa fie invazie la fiecare 30 min sau sa se dubleze goldeni la invazieSau sa invetenteze stafful ceva interesnt pt playeri(ca meritam si noi un cadou dela linkmania)app:nu am contor si nici ssFratioare am citit de vreo 3 ori sa inteleg unele chestii..greseli si cuvinte ''inventante''1.contra,o sa ia lumea razna..2.eh aici sunt pro,e bine venita ideea3.nu stiu daca se poate asa cv4.contra ca nu am nici unu :))5.de acord,desi nu cred ca se vor pune in aplicare
Recviem for Love Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 eu as zice ca de sarbatori sa respectam toti regulamentul..
[Mg^Jupan] Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Eu as zice k de sarbatori sa fie xp 100 in noapte de rev, sa vedem cati ar fi on pe spoturi, si un admin daca are timp 10 min dp ora 12-1 sa intre, sa dea o tura, sa vedem atunci cum ar sta treaba :)))
Obi-Wan Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 nu am trecut nici de 290 :D @@Linu eu de exemplu sunt o persoana care nu are prieteni si vreau sa imi fac craciunul in mu :( . e o sugestie proasta , nu toata lumea are gagici , tovarasi :hair:Esti emo? :whistle: Nu ar fi corect fata de cei care au asa ceva, o marire de XP sau eu stiu ce altceva. In schimb in perioada asta o sa facem eventuri mai multe. Chef sa aveti :D
HugoBoss Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Obi nu stiu de ce am impresia ca postul lui Bonito a fost o aluzie la anumite persoane :))
eddy_s69 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 eu as sugera ca de craciun....Staff`ul Linkmania sa deie la toti jucatorii 100 de lvl cadou....:D....nu cred ca ar fi ceva greu de realizat...
Dodi- Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Server off nu se poate linu , dar un cadou de craciun sponsorizat de admini pentru cei care vor fi in joc ar fi cea mai frumoasa colinda :DRest sunt contra pentru ca vor aparea multe neplaceri pentru unii
EU-BK Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Dk si craciunu vi`l petrecetii in mu...e clar:))))........Cel mai bine cum zice linu srv off....:))O sansa sa iesiti undeva...sa nu stati cu gandu la mu;)
Bobby Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 Si acuma cu o propunere bomba si pt HONEY aly.. sa deschida castelul pt toata lumea de craciuni adica pe 25-26 dec.(nu stiu dc este posibil asa ceva?)Eu personal si cred ca alti 80% din game nu au fost inca in castel si nici nu o sa aiba posibilitatea de a intra.ar fi un gest frumos din partea lui HONEY.Obi-Wan tu crezi ca cineva o sa stea la eventuri de sarbatori?sry ca va spun dar sunteti cam monotoni,macar de craciuni sa faceti un gest frumos
Zergyu Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Doar sa ne dea un 1RR in + la toti (doar 1 caracter de pe cont , iar acel caracter sa aibe cel putin level 300 , sau daca are rr sa nu conteze ce lvl are) , desi stiu ca nu se va face asa ceva, postez doar pentru +1 (cum zic unii) si in speranta ca nu iau warn (de sarbatori) am facut acest post :)))
M!ster!o Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Server off nu se poate linu , dar un cadou de craciun sponsorizat de admini pentru cei care vor fi in joc ar fi cea mai frumoasa colinda :DRest sunt contra pentru ca vor aparea multe neplaceri pentru uniiasta ar fi buna
Ioanagym Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Sugerez ca stafful depe link sa faca niste ,,cadouri" pt playeri de sarbatoriAm mai multe sugesti.1) de craciun sa fie revocati ss-urile(sau sa se scurteze cu 2 zile la fiecare ss-ul) - In nici un caz2)sa nu se faca razie de sarbatori - Ar fi o chestie buna3)eventul din Balgass sa nu fie in timpul sarbatorilori. - DA4)sa se anuleze la toata lumea 1 contor(cine are 1,3,5 etc) - Nu am contor,dar sunt de acord5)sa fie invazie la fiecare 30 min sau sa se dubleze goldeni la invazie - Nici vorba
HaO Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 cu razia sa nu se faca de craciun e o idee buna si eventul la balgass dar restu in nici un caz...
cavaleru_luminii Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 propun sa faca cineva un radio in winamp cu colinde si dedicatii "linkmania-style" , sa ascultam tot serveru...sau sa se integreze in client prog ala cu care vorbim la microfon pe chat :D
Paul156 Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 1) nu2)da...ar fi frumos3)da...si poate si CS-ul sa se faca mai devreme ca poate seara mai primesti un invitat 24) nu in niciun caz...daca stai afk stai pe raspunderea ta5)da ar fi ceva bun
Bobby Posted December 24, 2009 Author Posted December 24, 2009 Deci nu se face nimica?? Puteti inchide topicul si va multumesc pt neatentia acordata si de eventurile pe care nu le faceti(Obi-Wan ala nu-i un event de craciun)CRACIUN FERICIT.....
Ghiocel Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 1. Nu, ar fi un haos total pe server2. Da , o idee buna :right: 3. Nu cred ca se poate4. Si asta este o idee buna5. Am vrea noi :))