Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

piticot

problema

Recommended Posts

Posted

am intrat in deep loren si mi-a disparut setu +inele+arma?

ce pot face/?

si cand am intrat eram deghizat in schelet

si mi-a disparut si inteme din store

Posted

Nu stiu motivul, dar cred ca ti-e invatatura de minte sa nu mai intri in loren deep cu ceva pe tine. Acum ca ti-am raspuns nu sari pe mine cu faze de genul "sa-mi dati ce-i al meu", nu stiu ce-i al tau, ce-ai avut, ce s-a intamplat. Iti zic doar sa nu mai faci pe viitor la fel.

Posted

mdea deci e clar bugu ala trb sa il rezolvati si sa puneti un topic PINNED cu acest bug ca sa nu fie lumea moarta dupa acest bug ...:| #-o Pana acu nici nu stiam ,trb pus un PINNED topic cu acest bug

Posted

poi si eo raman cu buza umflata? din cauza unu bug?

Si eu cu ce te-as putea ajuta? Chiar nu am cu ce. O sa-i arat lui dragosh topicul, mai mult de-atat nu imi sta in putere.

Posted

tear ajuta mai mult o poza cu itemele pe tine dar tot dejeaba ...poate cineva a intrat pe acc tau si tia luat tot se poate considera si asta ...dak problema e cunoscuta atunci trebuia sa stii si tu , si iarasi ajugem la proverbul : Playerul e raspunzator de contul lui

Posted

Nu cred k o sa castigi mai mult din ce ai acum , poate nu e un buff sunt multi de poate , acum asculta de bunny si asteapta rasp de la el altceva n-ai ce face .

Posted

Problema asemantoare am patit-o chiar si eu. Asta ca sa nu crezi ca eu sunt diferit fatza de tine. Chiar nu stim de la ce cauza e, s-a uitat si dragosh in loguri si nu-i nimic suspect, chiar nu e, pur si simplu bug-uri ale jocului.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...